Δημιουργία Βιογραφικού

Το βιογραφικό σου είναι το πιο βασικό συστατικό για να διεκδικήσεις την καλύτερη δυνατή θέση εργασίας.

Θα δημιουργήσουμε το βιογραφικό σου προβάλλοντας τα skills σου με τρόπο που να
συνδέονται άμεσα με τις ανάγκες της αγοράς τώρα. Θα το σχεδιάσουμε σύμφωνα με τα τελευταία design trends
στον χώρο του tech σε Ευρώπη και Αμερική. Ξέχνα τα παρωχημένα πρότυπα βιογραφικών που κυκλοφορούν,
η σχεδίαση θα γίνει αποκλειστικά για εσένα και σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις.

Δημιουργία Βιογραφικού

ΣΚΟΠΟΣ:

Σχεδιάζεις ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό ικανό να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα των υποψηφίων. Το βιογραφικό είναι στοχευμένο στις ανάγκες σου και μπορεί να προσαρμοστεί είτε για τα δεδομένα της Ελλάδος είτε του Εξωτερικού. Η υπηρεσία παρέχεται σε Ελληνικά και Αγγλικά.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Βήμα 1ο – Πραγματοποίηση τηλεφωνικής συνάντησης 30 – 60 λεπτών όπου συζητάμε τις αλλαγές και διορθώσεις που χρειάζεται να γίνουν στο υπάρχων βιογραφικό σου. Εάν δεν έχεις βιογραφικό, ο σύμβουλος θα αξιοποιήσει τη συνάντηση για να αντλήσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται. Εναλλακτικά η συλλογή πληροφοριών μπορεί να γίνει και με email απαντώντας σε ερωτηματολόγιο.

Βήμα 2ο – Οι σύμβουλοι μας διαμορφώνουν τη δομή και το περιεχόμενο του Βιογραφικού σου και οι Designer μας το σχεδιάζουν. Μπορείς να επιλέξεις:

Προσεγμένο Βιογραφικό: πρόκειται για ειδικά πρότυπα, που σχεδιάζουν επαγγελματίες designers της LeadCompass
Europass Βιογραφικό: σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα για δημόσιους φορείς και επιλεγμένες θέσεις εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη
Βιογραφικό Έκθεση: σύντομο (200-300 λέξεις) ή αναλυτικό (600-1000 λέξεις), για ανάρτηση σε websites ή αποστολή σε οργανισμούς όπως επιμελητήρια. Απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ιατρούς, Life Coach, Career Coach, Business Coach, Executive Coach, Εκπαιδευτές ιδιωτικού τομέα και άλλες ειδικότητες.


Βήμα 3ο – Σου αποστέλλουμε 100% έτοιμο το βιογραφικό σου και σε επεξεργάσιμη μορφή, ώστε να μπορείς να κάνεις και εσύ προσθήκες στο μέλλον και να το προσαρμόζεις κάθε φορά ανάλογα με την περιγραφή της αγγελίας, την εταιρία και την χώρα που κάνεις αίτηση. Το βιογραφικό είναι ATS friendly ώστε να περνάει με επιτυχία από τα προγράμματα Applicant Tracking Systems που χρησιμοποιούν οι μεγάλες εταιρίες αξιολογώντας τα βιογραφικά με λέξεις κλειδιά.

ΖΗΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ
arrow&v

Thanks for submitting!

1/1

Δημιουργία Βιογραφικού