Δημιουργία
Επαγγελματικού Προφίλ
Beautiful business lady is looking at ca

Το Επαγγελματικό σου Προφίλ είναι το πιο βασικό συστατικό για να

διεκδικήσεις την καλύτερη ευκαιρία καριέρας.

Πρέπει να είναι στοχευμένο στα προσόντα και τις γνώσεις σου και να ξεχωρίζει από την τυποποιημένη μορφή προφίλ που κυκλοφορούν στην αγορά ως επί το πλείστον. Η αδυναμία που έχουν οι νέοι υποψήφιοι είναι ότι δεν γνωρίζουν τί ακριβώς πρέπει να προβάλουν στο επαγγελματικό τους προφίλ και τί χρειάζεται να αναδείξουν, πέφτοντας τις περισσότερες φορές σε πολλές παγίδες.


Στόχος μας είναι να:

  • Δημιουργήσουμε το επαγγελματικό σου προφίλ σου προβάλλοντας τα skills σου με τρόπο που να συνδέονται άμεσα με τις ανάγκες της αγοράς τώρα.

  • Σχεδιάσουμε σύμφωνα με τα τελευταία design trends στον χώρο του tech σε Ευρώπη και Αμερική. Ξέχνα τα παρωχημένα πρότυπα βιογραφικών που κυκλοφορούν, η σχεδίαση θα γίνει αποκλειστικά για εσένα και σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις.

  • Παρουσιάσουμε το περιεχόμενο με βάση τις ευκαιρίες καρίερας που θέλουμε να διεκδικήσουμε και δομημένο με βάση τα πρότυπα του ΙΤ industry.

Τι θα κάνουμε:

1. Δημιουργία CV - Curriculum vitae / Βιογραφικού

CV Icon Concept on Laptop Screen.jpg
  • ​​Θα συζητήσουμε αναλυτικά τους στόχους και το background σου και θα σχεδιάσουμε ειδικά για εσένα την στρατηγική που θα ακολουθήσουμε  για να κατασκευάσουμε ένα απόλυτα ανταγωνιστικό προφίλ. 

  • Θα επιλέξουμε τα skills που θα προβάλουμε ώστε να αντικατοπτρίζουν άμεσα της αναγκες τις αγοράς τώρα. 

  • Θα προχωρήσουμε σε εξατομικευμένη σχεδίαση σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα των κορυφαίων tech εταιρειών και ανάλογα με την ειδικότητά σου.

  • Θα σου αποστείλουμε ολοκληρωμένο το βιογραφικό σε τελική αλλά και επεξεργάσιμη μορφή για μελλοντική χρήση.

 

 

2. Δημιουργία Linkedin Profile

Social networking service concept. World

​​Το 2020, απαιραίτητο συστατικό για έναν νέο επαγγελματία, ειδικά στον χώρο της τεχνολογίας είναι η ψηφιακή παρουσία στην πλατφόρμα  Linkedin.

  • Θα σχεδιάσουμε το προφίλ σου με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτύχουμε την βέλτιστη προβολή του σε εταιρείες και recruitment agenciesσε Ελλάδα και Εξωτερικό.

  • Γνωρίζουμε τα μυστικά και την τεχνολογία της αναζήτησης υποψηφίων στο Linkedin, επομένως χρησιμοποιώντας τα σωστα keywords που θα αναδεικνύουν πραγματικά το βιογραφικό σου, θα δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό και δυνατό προφιλ.

  • Θα βελτιστοποιήσουμε το προφίλ σου με keyword / skill oprimization ώστε να έχει το προβάδισμα στις αναζητήσεις.

 

Η δημιουργία ανταγωνιστικού επαγγελματικού προφίλ είναι απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία σου.  

Αν θέλεις να πας την καρίερα σου στο επόμενο επίπεδο δες:

 

Business people meeting at office and us

Σχεδιασμός Καριέρας & Προετοιμασία

Team job. Photo young businessmans crew

Εξατομικευμένη Συμβουλευτική 

Mentoring Business Motivation Coaching

Premium
Συμβουλευτική