• Workearly team

Αναζητάς εργασία στο χώρο της τεχνολογίας ;

Ενημερώθηκε: 20 Αυγ 2020Έχεις νιώσει πως είναι να θέλεις να εξελιχθείς επαγγελματικά, να θέλεις διεκδικήσεις τις καλύτερες ευκαιρίες καριέρας και να μην γνωρίζεις πως ακριβώς μπορείς να το επιτύχεις αυτό ;


Θέλεις να ξεκινήσεις άμεσα την καριέρα σου στην αγορά της τεχνολογίας και απορρίπτεσαι από τις συνεντεύξεις ; Θέλεις να επιτύχεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνεντεύξεις και δε γνωρίζεις τον τρόπο;


Το workearly δημιουργήθηκε για να σε μετατρέψει γρήγορα και αποτελεσματικά σε απόλυτα ανταγωνιστικό επαγγελματία και ελκυστικό υποψήφιο . Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα.Μέσα από την πιό σύγχρονη και εξειδικευμένη μεθοδολογία που αναπτύξαμε, σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς, θα σε καθοδηγήσουμε να γίνεις ο ιδανικός υποψήφιος και να διεκδικήσεις τις καλύτερες ευκαιρίες καριέρας άμεσα.Σε ποίους απευθύνεται το Workearly

Το workearly απευθύνεται σε ανθρώπους που τους θα ήθελαν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στα παρακάτω πεδία:

  1. Software Engineer / Front-End Developer / Back-End Developer

  2. Data Scientist / Data Analyst / Data Engineer / Machine Learning Engineer

  3. Business Intelligence (BI) Analyst

  4. QA Engineer

  5. IT / Devops Engineer


Αν έχεις τελειώσει κάποια σχολή των θετικών επιστημών (Μαθηματικό , χημικό κ.τλ) , Πληροφορική, Πολυτεχνείο , αν έχεις τελειώσει κάποια σχολή των οικονομικών επιστημών,αν προέρχεσαι από κάποιον άλλον εργασιακό χώρο και θέλεις να μπεις στο χώρο της τεχνολογίας ,αν σου αρέσει ο χώρος της πληροφορικής και της τεχνολογίας και θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά , μπορούμε να σε βοηθήσουμε να διεκδικήσεις τις καλύτερες ευκαιρίες καριέρας !
Τι είναι το career coaching;Ένας από τους ορισμούς που θα μπορούσε να μας φανεί χρήσιμος είναι πως το career coaching αποτελεί ένα σύνολο από διαδικασίες, μεθόδους, τρόπους και συγκεκριμένα εργαλεία, τα οποία έχουν εφαρμογή πάνω σε ανθρώπους για να υποστηριχθεί η επίτευξη ενός ή περισσότερων επαγγελματικών στόχων.


Τα τελευταία χρόνια το online career coaching γίνεται μία όλο και περισσότερο δημοφιλής πρακτική παγκοσμίως, με εντυπωσιακούς ρυθμούς υιοθέτησης,ιδιαίτερα από πολυάσχολους και δραστήριους άνθρωπους.  


Τι θα κερδίσεις


Στόχος:

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι εξατομικευμένη συμβουλευτική και coaching και ο στόχος μας είναι να σου δώσουμε τα skills και τα εφόδια που θα κάνουν το προφίλ σου να ανέβει επίπεδο, να ξεχωρίσει κατα πολύ, να γίνει ανταγωνιστικό και να διεκδικήσεις άμεσα νέα θέση ή υψηλότερο μισθό.

Θα έχουμε μία διαρκή επικοινωνία τόσο μέσα από online sessions με τον προσωπικό σου σύμβουλο που σε αναλαμβάνει αποκλειστικά όσο και με την ομάδα για planning, χρονοδιάγραμμα, στόχους, απορίες καιοτιδήποτε χρειαστείς.


Αποτέλεσμα:

Τα αποτελέσματα - benefits του basic growth plan είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικά υψηλά, λόγω τηςμεθοδολογίας που ακολουθείται, η οποία είναι 100% στοχευμένη στις ανάγκες του υποψηφίου και στιςαπαιτήσεις ενός σύγχρονου interview.

Εφαρμόζεται μία γρήγορη και αποτελεσματική στρατηγική η οποία εστιάζει 100% στα επιθυμητάαποτελέσματα. Με το career growth plan είσαι πλέον έτοιμος/η να διεκδικήσεις τις καλύτερες ευκαιρίες μετην καθοδήγησή μας.

Tι θα κάνεις στο workearly - Πως θα σε βοηθήσουμε να επιτύχεις σε μόλις 5 εβδομάδεςΤο πιο κομβικό σημείο για να κατοχυρώσεις μια θέσης εργασίας είναι η συνέντευξη . Στις περισσότερες απαιτητικές συνεντεύξεις απορρίπτεται το μεγαλύτερο ποσοστό των υποψηφίων.


Για πρώτη φορά σου προσφέρουμε μια 100% στοχευμένη λύση ώστε να πετύχεις στη συνέντευξη και να βρείς δουλειά άμεσα !


Σε 5 εβδομάδες θα είσαι έτοιμος να επιτύχεις !

Για πρώτη φορά σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου !ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ:


  • Θα είσαι πλήρως προετοιμασμένος /η για τα ΗR interviews (screening & offer), τα οποία είναι από τα πιο απαιτητικά στάδια και απαραίτητα ώστε να καταφέρεις να έχεις μια προσφορά για την θέση που διεκδικείς.


  • Θα γνωρίζεις τις ερωτήσεις που θα προκύψουν και πώς αυτές πρέπει να απαντηθούν.


  • Θα δημιουργήσουμε για εσένα ένα ανταγωνιστικό και επαγγελματικό βιογραφικό με την τελική εικόνα που θα πρέπει να έχει το προφίλ σου, ώστε να να έχουν ανταπόκριση οι αιτήσεις σου.


  • Θα είσαι απόλυτα προετοιμασμένος/η με το δικό μας πρωτότυπο υλικό για το τεχνικό interview ό από συνεντεύξεις για θέσεις σε κορυφαίες εταιρείες στην αγορά της τεχνολογίας.


  • Θα σε αξιολογήσουμε με Technical Interview session , θα κάνουμε διορθώσεις και θα σε καθοδηγήσουμε για την τεχνική συνέντευξη. Έχουμε περάσει στο παρελθόν από την και από τις δύο θέσεις (interviewer / interviewee) και θα σου δώσουμε όλες τις που δεν γνωρίζεις.


Το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις αποτελέσματα άμεσα για πρώτη φορά σε προνομιακές τιμές ειδικά για Ελλάδα και Κύπρο.


ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να μπεις και να ξεχωρίσεις στο χώρο του ΙΤ στην ειδικότητα που επιθυμείς !

Team job. Photo young businessmans crew

Είναι η μοναδική υπηρεσία όπου σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι

πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις !

Focused young woman works with statistic

Στόχος είναι αρχικά να εκπαιδευτείς ειδικά για τις απαιτήσεις της αγοράς και στη συνέχεια να λάβεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας .

Hipster Girl use Laptop huge Loft Studio

Η εκπαίδευση προσαρμόζεται αποκλειστικά στο δικό σου προφίλ και τις δικές σου ανάγκες.

Young woman working on laptop in the off

Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ . Τώρα μπορείς να εκπαιδευτείς από το σπίτι σου !

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατι να επιλέξω το workearly? Ποια είναι η διαφορά απο ένα κοινό εκπαιδευτικο προγραμμα?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπου γίνεται προσωποποιημένο personal training αναλογα με τις ανάγκες και το background σου. Αυτό σημαίνει ότι η εξειδικευμένη ομάδα του workearly θα σε αναλάβει αποκλειστικά ώστε να σε προετοιμάσει να ξεκινήσεις ή να κάνεις επανεκκίνηση στην αγορά εργασίας στην ειδικότητα που επιθυμείς. Η στοχευση στις αναγκες σου ειναι 100% εξατομικευμένη, επομένως τα αποτελέσματα είναι υψηλοτερα απο οποιοδήποτε γενικό εκπαιδευτικο προγραμμα. Θα προετοιμαστείς και θα εκπαιδευτείς από έμπειρους επαγγελματιες του χωρου, ώστε άμεσα να διεκδικήσεις τις καλυτερες ευκαιριες καριέρας σε Ελλάδα, Κυπρο και Εξωτερικό. Μαζί θα εστιασουμε τοσο στις γνωσεις που πραγματικά εχουν σημασία για να ξεκινήσεις στην αγορά αλλά και στη διαδικασία των συνεντευξεων, συνεπώς θα γλιτώσεις χρονο και περιττά εξοδα.
Ποσο διαρκεί η εκπαιδευση / καθοδήγηση?


Το πλάνο εκπαιδευσης / καθοδήγησης φτιάχνεται αποκλειστικά για εσένα, επομένως η διάρκεια του θα υπολογιστεί με βάση το background και τους στόχους σου.
Τι περιλαμβάνει η εκπαιδευση ?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπού το εκπαιδευτικό υλικό που παρεχουμε φτιαχνεται ειδικά για εσένα και ειναι ειδικά προσαρμοσμένο στις τελευταιες απαιτήσεις της αγοράς !
Ποιό είναι το κοστος ?


Το κόστος της υπηρεσίας θα υπολογιστεί με βάση το προφίλ και τους στοχους σου. Κανονικά οι υπηρεσίες personal coaching εχουν αρκετά υψηλο κοστος λόγω της προσωποποιημενης φυσης του προγραμματος. Στο workearly, για να είναι βιώσιμο οικονομικά το προγραμμα σε υποψηφιους σε Ελλαδα / Κυπρο, πραγματοποιούμε μεγάλες εκπτωσεις και διευκολύνσεις φτάνοντας τις τιμές των πιο οικονομικών σεμιναριων !
Ειναι απο αποσταση?


Ναι, σε αναλαμβανουμε 100% εξ αποστασεως !