top of page

Αναζητάς εργασία στο χώρο της τεχνολογίας ;







Έχεις νιώσει πως είναι να θέλεις να εξελιχθείς επαγγελματικά, να θέλεις διεκδικήσεις τις καλύτερες ευκαιρίες καριέρας και να μην γνωρίζεις πως ακριβώς μπορείς να το επιτύχεις αυτό ;


Θέλεις να ξεκινήσεις άμεσα την καριέρα σου στην αγορά της τεχνολογίας και απορρίπτεσαι από τις συνεντεύξεις ; Θέλεις να επιτύχεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνεντεύξεις και δε γνωρίζεις τον τρόπο;


Το workearly δημιουργήθηκε για να σε μετατρέψει γρήγορα και αποτελεσματικά σε απόλυτα ανταγωνιστικό επαγγελματία και ελκυστικό υποψήφιο . Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα.Μέσα από την πιό σύγχρονη και εξειδικευμένη μεθοδολογία που αναπτύξαμε, σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς, θα σε καθοδηγήσουμε να γίνεις ο ιδανικός υποψήφιος και να διεκδικήσεις τις καλύτερες ευκαιρίες καριέρας άμεσα.



Σε ποίους απευθύνεται το Workearly


Το workearly απευθύνεται σε ανθρώπους που τους θα ήθελαν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στα παρακάτω πεδία:

  1. Software Engineer / Front-End Developer / Back-End Developer

  2. Data Scientist / Data Analyst / Data Engineer / Machine Learning Engineer

  3. Business Intelligence (BI) Analyst

  4. QA Engineer

  5. IT / Devops Engineer


Αν έχεις τελειώσει κάποια σχολή των θετικών επιστημών (Μαθηματικό , χημικό κ.τλ) , Πληροφορική, Πολυτεχνείο , αν έχεις τελειώσει κάποια σχολή των οικονομικών επιστημών,αν προέρχεσαι από κάποιον άλλον εργασιακό χώρο και θέλεις να μπεις στο χώρο της τεχνολογίας ,αν σου αρέσει ο χώρος της πληροφορικής και της τεχνολογίας και θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά , μπορούμε να σε βοηθήσουμε να διεκδικήσεις τις καλύτερες ευκαιρίες καριέρας !




Τι είναι το career coaching;



Ένας από τους ορισμούς που θα μπορούσε να μας φανεί χρήσιμος είναι πως το career coaching αποτελεί ένα σύνολο από διαδικασίες, μεθόδους, τρόπους και συγκεκριμένα εργαλεία, τα οποία έχουν εφαρμογή πάνω σε ανθρώπους για να υποστηριχθεί η επίτευξη ενός ή περισσότερων επαγγελματικών στόχων.


Τα τελευταία χρόνια το online career coaching γίνεται μία όλο και περισσότερο δημοφιλής πρακτική παγκοσμίως, με εντυπωσιακούς ρυθμούς υιοθέτησης,ιδιαίτερα από πολυάσχολους και δραστήριους άνθρωπους.  


Τι θα κερδίσεις


Στόχος:

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι εξατομικευμένη συμβουλευτική και coaching και ο στόχος μας είναι να σου δώσουμε τα skills και τα εφόδια που θα κάνουν το προφίλ σου να ανέβει επίπεδο, να ξεχωρίσει κατα πολύ, να γίνει ανταγωνιστικό και να διεκδικήσεις άμεσα νέα θέση ή υψηλότερο μισθό.

Θα έχουμε μία διαρκή επικοινωνία τόσο μέσα από online sessions με τον προσωπικό σου σύμβουλο που σε αναλαμβάνει αποκλειστικά όσο και με την ομάδα για planning, χρονοδιάγραμμα, στόχους, απορίες καιοτιδήποτε χρειαστείς.


Αποτέλεσμα:

Τα αποτελέσματα - benefits του basic growth plan είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικά υψηλά, λόγω τηςμεθοδολογίας που ακολουθείται, η οποία είναι 100% στοχευμένη στις ανάγκες του υποψηφίου και στιςαπαιτήσεις ενός σύγχρονου interview.

Εφαρμόζεται μία γρήγορη και αποτελεσματική στρατηγική η οποία εστιάζει 100% στα επιθυμητάαποτελέσματα. Με το career growth plan είσαι πλέον έτοιμος/η να διεκδικήσεις τις καλύτερες ευκαιρίες μετην καθοδήγησή μας.


Tι θα κάνεις στο workearly - Πως θα σε βοηθήσουμε να επιτύχεις σε μόλις 5 εβδομάδες



Το πιο κομβικό σημείο για να κατοχυρώσεις μια θέσης εργασίας είναι η συνέντευξη . Στις περισσότερες απαιτητικές συνεντεύξεις απορρίπτεται το μεγαλύτερο ποσοστό των υποψηφίων.


Για πρώτη φορά σου προσφέρουμε μια 100% στοχευμένη λύση ώστε να πετύχεις στη συνέντευξη και να βρείς δουλειά άμεσα !


Σε 5 εβδομάδες θα είσαι έτοιμος να επιτύχεις !

Για πρώτη φορά σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου !



ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ:


  • Θα είσαι πλήρως προετοιμασμένος /η για τα ΗR interviews (screening & offer), τα οποία είναι από τα πιο απαιτητικά στάδια και απαραίτητα ώστε να καταφέρεις να έχεις μια προσφορά για την θέση που διεκδικείς.


  • Θα γνωρίζεις τις ερωτήσεις που θα προκύψουν και πώς αυτές πρέπει να απαντηθούν.


  • Θα δημιουργήσουμε για εσένα ένα ανταγωνιστικό και επαγγελματικό βιογραφικό με την τελική εικόνα που θα πρέπει να έχει το προφίλ σου, ώστε να να έχουν ανταπόκριση οι αιτήσεις σου.


  • Θα είσαι απόλυτα προετοιμασμένος/η με το δικό μας πρωτότυπο υλικό για το τεχνικό interview ό από συνεντεύξεις για θέσεις σε κορυφαίες εταιρείες στην αγορά της τεχνολογίας.


  • Θα σε αξιολογήσουμε με Technical Interview session , θα κάνουμε διορθώσεις και θα σε καθοδηγήσουμε για την τεχνική συνέντευξη. Έχουμε περάσει στο παρελθόν από την και από τις δύο θέσεις (interviewer / interviewee) και θα σου δώσουμε όλες τις που δεν γνωρίζεις.


Το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις αποτελέσματα άμεσα για πρώτη φορά σε προνομιακές τιμές ειδικά για Ελλάδα και Κύπρο.


ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


bottom of page