• Workearly team

BI Analyst - ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣΗ πανδημία του κορωνοϊού, επηρεάζει σημαντικά τον ευρύτερο οικονομικό κλάδο. Πολλές εταιρείες κλήθηκαν να υιοθετήσουν το μοντέλο της εργασίας εξ αποστάσεως, προκειμένου να συνεχίσουν να είναι παραγωγικές.


Ορισμένες, μάλιστα, έχουν αποφασίσει ήδη να συνεχίσουν μακροπρόθεσμα υπό το μοντέλο της εξ αποστάσεως εργασίας.


Ας δούμε μερικές από τις πιο γνωστές εταιρείες παγκοσμίως που παρέχουν στους εργαζόμενους τη δυνατότητα εργασίας από το χώρο τους.


1. Amazon. Η Amazon δίνει τη δυνατότητα στους εργαζομένους να εργάζονται εξ αποστάσεως μέχρι και τον Ιανουάριο του 2021, όταν φυσικά η θέση τους το καθιστά εφικτό.


2. Facebook. Το Facebook στοχεύει να συνεχίσει το μοντέλο της εργασίας εξ αποστάσεως, μέχρι και τον Ιούλιο του 2021.


3. Microsoft. Η Microsoft συνεχίζει το μοντέλο του remote-work μέχρι και τα μέσα Ιανουαρίου του 2021.


4. Mastercard. H Mastercard ακολουθεί μια ιδιαίτερα ανθρωποκεντρική πολιτική, καθώς δεν έχει θέση αυστηρό χρονοδιάγραμμα για το διάστημα που θα συνεχίσουν οι εργαζόμενοί της να εργάζονται εξ αποστάσεως. Αντίθετα, αναφέρει πως η επιστροφή στα γραφεία, θα γίνει όταν υποχωρήσει ο φόβος που προκαλεί ο Covid-19, και οι εργαζόμενοι αισθάνονται άνετα να επιστρέψουν.


5. Twitter. Ακόμα μια ιδιαίτερη πολιτική της εταιρείας, που δίνει τη δυνατότητα στους εργαζομένους της να εργάζονται εξ’ αποστάσεως για πάντα, δίνοντάς τους την επιλογή να επιστρέψουν μόνο αν το επιθυμούν.


6. Adobe. Υιοθέτηση ταχύτατα το μοντέλο της εργασίας εξ’ αποστάσεως και θα συνεχίσει σε αυτό το μοντέλο.


7. PayPal. Παρόμοια με την Adobe, οι εργαζόμενοι της PayPal θα έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται εξ’ αποστάσεως, τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβρη του φετινού έτους.

Ασφαλώς, τα παραπάνω δεδομένα αλλάζουν ανάλογα με την πορεία του κορωνοϊού. Παρόλα αυτά, δε μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε πως η πανδημία μετέβαλε σημαντικά το μοντέλο εργασίας πολλών εταιρειών, ενώ ταυτόχρονα, η εργασία εξ αποστάσεως μπήκε στη ζωή πολυάριθμων εργαζομένων.


Κρίνοντας από τον αριθμό εταιρειών που μετέβησαν και συνεχίζουν να ακολουθούν αυτό το μοντέλο, θα μπορούσαμε να πούμε πως σε πολλές περιπτώσεις λειτούργησε ευεργετικά και συνέβαλε στην επιβίωση και την εξέλιξη των εταιρειών, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο σύγχρονος κόσμος.


Οι προβέψεις δείχνουν ότι οι περισσότερες εταιρείες θα συνεχίσουν μακροπρόθεσμα να εφαρμόζουν το μοντέλο της εξ αποστάσεως εργασίας.


Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν και θα υπάρξουν περισσότερες ευακαιρίες καρίερας .Αν ενδιαφέρεσαι να βρείς δουλειά άμεσα ως Business Intelligence (BI) Analyst και:

1. Έχεις αποφοιτήσει πρόσφατα και ψάχνεις την πρώτη σου ευκαιρία ;

2. Εργάζεσαι σε διαφορετικό κλάδο και δεν έχεις χρόνο να προετοιμαστείς

αποτελεσματικά ;

3. Απορρίπτεσαι από θέσεις εργασίας;

4. Θέλεις να εκπαιδευτέις γρήγορα και αποτελεσματικά για να διεκδικήσεις μια θέση άμεσα ;

το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις άμεσα αποτελέσματα .


Είναι η μοναδική υπηρεσία που σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις !


Το workearly σε αντίθεση με οποιοδήποτε σεμινάριο ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο αποκλειστικά σε σένα και στις δικές σου ανάγκες.

Στόχος είναι αρχικά να εκπαιδευτείς ειδικά για τις ανάγκες της αγοράς και στη συνέχεια να πάρεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας .

Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ . Τώρα μπορείς να εκπαιδευτείς από το σπίτι σου !

ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ

Το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να μπεις και να ξεχωρίσεις στο χώρο του ΙΤ στην ειδικότητα που επιθυμείς !

Team job. Photo young businessmans crew

Είναι η μοναδική υπηρεσία όπου σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι

πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις !

Focused young woman works with statistic

Στόχος είναι αρχικά να εκπαιδευτείς ειδικά για τις απαιτήσεις της αγοράς και στη συνέχεια να λάβεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας .

Hipster Girl use Laptop huge Loft Studio

Η εκπαίδευση προσαρμόζεται αποκλειστικά στο δικό σου προφίλ και τις δικές σου ανάγκες.

Young woman working on laptop in the off

Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ . Τώρα μπορείς να εκπαιδευτείς από το σπίτι σου !

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατι να επιλέξω το workearly? Ποια είναι η διαφορά απο ένα κοινό εκπαιδευτικο προγραμμα?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπου γίνεται προσωποποιημένο personal training αναλογα με τις ανάγκες και το background σου. Αυτό σημαίνει ότι η εξειδικευμένη ομάδα του workearly θα σε αναλάβει αποκλειστικά ώστε να σε προετοιμάσει να ξεκινήσεις ή να κάνεις επανεκκίνηση στην αγορά εργασίας στην ειδικότητα που επιθυμείς. Η στοχευση στις αναγκες σου ειναι 100% εξατομικευμένη, επομένως τα αποτελέσματα είναι υψηλοτερα απο οποιοδήποτε γενικό εκπαιδευτικο προγραμμα. Θα προετοιμαστείς και θα εκπαιδευτείς από έμπειρους επαγγελματιες του χωρου, ώστε άμεσα να διεκδικήσεις τις καλυτερες ευκαιριες καριέρας σε Ελλάδα, Κυπρο και Εξωτερικό. Μαζί θα εστιασουμε τοσο στις γνωσεις που πραγματικά εχουν σημασία για να ξεκινήσεις στην αγορά αλλά και στη διαδικασία των συνεντευξεων, συνεπώς θα γλιτώσεις χρονο και περιττά εξοδα.
Ποσο διαρκεί η εκπαιδευση / καθοδήγηση?


Το πλάνο εκπαιδευσης / καθοδήγησης φτιάχνεται αποκλειστικά για εσένα, επομένως η διάρκεια του θα υπολογιστεί με βάση το background και τους στόχους σου.
Τι περιλαμβάνει η εκπαιδευση ?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπού το εκπαιδευτικό υλικό που παρεχουμε φτιαχνεται ειδικά για εσένα και ειναι ειδικά προσαρμοσμένο στις τελευταιες απαιτήσεις της αγοράς !
Ποιό είναι το κοστος ?


Το κόστος της υπηρεσίας θα υπολογιστεί με βάση το προφίλ και τους στοχους σου. Κανονικά οι υπηρεσίες personal coaching εχουν αρκετά υψηλο κοστος λόγω της προσωποποιημενης φυσης του προγραμματος. Στο workearly, για να είναι βιώσιμο οικονομικά το προγραμμα σε υποψηφιους σε Ελλαδα / Κυπρο, πραγματοποιούμε μεγάλες εκπτωσεις και διευκολύνσεις φτάνοντας τις τιμές των πιο οικονομικών σεμιναριων !
Ειναι απο αποσταση?


Ναι, σε αναλαμβανουμε 100% εξ αποστασεως !