top of page

BLACK FRIDAY & uPSKILLING
Η ημέρα (πλέον οι μέρες) του Black Friday έχει γίνει πλέον θεσμός και στην ελληνική αγορά με εκπτώσεις σε πολλά προϊόντα. Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, πολλά καταστήματα και υπηρεσίες θα αποκαλύψουν τις μοναδικές προσφορές τους. Αυτές τις ημέρες πέρα από τα καταναλωτικά αγαθά μπορεί κάποιος, να ψάξει και προσφορές προκειμένου να αποκτήσει καινούρια skills, έχοντας την ευκαιρία να επωφεληθεί επαγγελματικά από αυτά.


Γιατί να ψάξει κάποιος για online courses αυτό το Black Friday;

Με την ασύγχρονη μάθηση, κάποιος μπορεί αφενός να πετύχει πολύ καλές προσφορές την ημέρα του Black Friday, κι αφετέρου να αξιοποιήσει το course του οποιαδήποτε στιγμή θέλει μέσα στον χρόνο. Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν το 2023 να αποκτήσει νέες γνώσεις και να γνωρίσει νέα αντικείμενα. Το upskilling είναι ένα trend που εξελίσσεται ταχύτατα αυτά τα χρόνια και θεωρείται σχεδόν απαραίτητο, καθώς ο ανταγωνισμός στην αγορά εργασίας, ολοένα και αυξάνεται. Από την περίοδο της πανδημίας, σε όλο τον κόσμο, οι συνδρομές σε online certification courses εκτινάχθηκαν σε πρωτοφανή μεγέθη.


Γιατί να κάνει κάποιος upskilling;

Τα τελευταία χρόνια, οι πρακτικές όπως το upskilling, και η συνεχής μετεκπαίδευση και κατάρτιση μετά τις σπουδές, γίνονται ολοένα και πιο διαδεδομένες παγκοσμίως. Αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες όπως στο ότι η αγορά εργασίας γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστική, καθιστώντας την εξειδίκευση και την επαφή με τα νέα δεδομένα πλέον απαραίτητη, και στις αλλαγές που προέκυψαν όπως η άνοδος της εξ αποστάσεως εργασίας και κατ επέκταση η μεγαλύτερη δυνατότητα πρόσβασης σε νέες θέσεις.


Πόσο σημαντικό είναι ένα Digital Badge-Credential;

Για να εμπλουτίσει κάποιος το βιογραφικό του σήμερα, δεν είναι αρκετό ένα πτυχίο πανεπιστημίου.Σε πολλές περιπτώσεις τα Digital Badges & Certifications μπορεί να είναι πιο χρήσιμα από ένα πτυχίο ειδικότερα σε ταχέα εξελισσόμενους κλάδους όπως για παράδειγμα το IT, το HR , το Data Science, το Digital Marketing. Tα Digital Badges μπορούν να πιστοποιήσουν τη γνώση σε συγκεκριμένα φάσματα γνώσης και να προσφέρουν, καλύτερες απολαβές, μεγαλύτερη εξειδίκευση και ευκαιρίες καριέρας.


Υπάρχουν ελληνικές εταιρείες που παρέχουν αναγνωρισμένα Digital Credentials;

Αποτελώντας μία από τις λίγες εταιρείες στην Ευρώπη, με τα διαπιστευτήρια του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute – USA), το Workearly προχώρησε σε συνεργασία με την Credly, τον μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο πάροχο digital credentials στον κόσμο για την παραγωγή εξειδικευμένων micro-credentials, ώστε να έχουν μοναδική αντιμετώπιση και αναγνώριση οι απόφοιτοι των προγραμμάτων του. Οι απόφοιτοι του Workearly λαμβάνουν Digital Badge, που τυγχάνει μεγάλης αναγνωρισιμότητας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου.


Γιατί οι νέοι ψάχνουν πλέον εναλλακτικούς τρόπους εκπαίδευσης;

Στην Ελλάδα, για πολλά χρόνια ο τομέας της εκπαίδευσης παρέμενε αρκετά στάσιμος, ακολουθώντας μία πεπατημένη οδό μεταξύ ακαδημαϊκών πιστοποιήσεων ή μεταπτυχιακών προγραμμάτων – πολλές φορές με απαγορευτικό κόστος, και των κλασσικών σεμιναρίων, με την μορφή live ή μαγνητοσκοπημένων διαλέξεων. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μεγαλύτερη ζήτηση αφορά κλάδους όπως η τεχνολογία / πληροφορική και κάποιους business ρόλους, δηλαδή τομείς που εστιάζουν περισσότερο στην πρακτική κατάρτιση, δημιούργησε την ανάγκη πιο σύγχρονων και διαδραστικών εκπαιδευτικών μεθόδων.


Τι κάνει ακριβώς το Workearly και πώς κατάφερε τόσο γρήγορα να αποτελέσει πρώτη επιλογή στους αποφοίτους και τους νέους εργαζομένους;

Το Workearly αποτελεί το πιο σύγχρονο upskilling project στην Ελλάδα, που εκπαιδεύει και πιστοποιεί δεξιότητες για κλάδους τεχνολογίας και business, μέσω εξ αποστάσεως schools, bootcamps μέσω προσομοίωσης πραγματικών συνθηκών εργασίας και projects για να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία οι εκπαιδευόμενοι. Το βραβευμένο στην Ελλάδα και το εξωτερικό project, βασίζεται στην λογική της ταχείας και πρακτικής από την αρχή, απόκτησης δεξιοτήτων-skills, μέσω διαδραστικών προγραμμάτων που συνδυάζουν την τελευταία τεχνολογία των e-learnings με την προσωπική επαφή με τις εκπαιδευτικές ομάδες του. Οι εκπαίδευση είναι 100% online και στους χρόνους του εκάστοτε εκπαιδευόμενου. H learning πλατφόρμα του Workearly αποθηκεύει αυτόματα και την πρόοδο και τα σκορ των χρηστών, διατηρώντας ταυτόχρονα την ζωντανή επικοινωνία με τις εκπαιδευτικές ομάδες, προσομοιώνοντας έτσι μια καινοτόμα εκπαιδευτική εμπειρία.


Επιπλέον, παρέχονται ειδικά περιβάλλοντα προσομοίωσης που έχουν δημιουργηθεί ώστε να επιλύονται πραγματικά παραδείγματα της αγοράς και δίνοντας έτσι στους εκπαιδευόμενους πραγματική εμπειρία. Για παράδειγμα χρήστες συνδέονται με μεγάλες βάσεις mock δεδομένων εταιρειών με παραδείγματα όπως το Spotify, βασεις με κρυπτονομίσματα ή αποτελεσμάτων αγώνων και λύνουν προβλήματα που τους ανατίθενται. Επιπλέον εξοικειώνονται με προβλήματα ερωτήσεων συνεντεύξεων μεγάλων εταιρειων όπως η Amazon, η Google, και το Linkedin.


To Workearly, σημειώνει άνοδο άνω του 400% σε νέους εκπαιδευόμενους κάθε χρόνο, αποτελώντας το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο εκπαιδευτικό project στην Ελληνική αγορά. Φέρνοντας ένα καινοτόμο concept για τα εγχώρια δεδομένα κατάφερε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους ίδιους τους εκπαιδευομένους.


Σε ποιες ειδικότητες μπορεί κάποιος να αποκτήσει ένα αναγνωρισμένο Digital Badge;

Το Workearly παρέχει πολλά courses για πάρα πολλές ειδικότητες για την απόκτηση νέων skills τα οποία αναζητούν οι top recruiters στην αγορά εργασίας. Ενδεικτικά:Black Friday - 50%

Workearly Professional Certifications 2023. Για πρώτη φορά τα πιο δημοφιλή Professional Certifications σε Black Friday limited offer!


Ετικέτες:

Opmerkingen


bottom of page