• Workearly team

DATA ANALYST:ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣΤο πεδίο του Data Analysis προσελκύει διαρκώς νέους υποψηφίους και γνωρίζει σημαντική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια.


Οι ευκαιρίες εργασίας είναι πολλές. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν απαιτήσεις και αυστηρά κριτήρια επιλογής εργαζομένων.

Οι απαιτήσεις αυτές είναι απόρροια του ανταγωνισμού που υπάρχει στην αγορά της υψηλής τεχνολογίας. Οι καταρτισμένοι υποψήφιοι αυξάνονται και για να επιλεγείς για τη θέση θα πρέπει να αποκτήσεις πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.


Το βιογραφικό είναι το πρώτο μέσο με το οποίο θα έρθει σε επαφή ο εργοδότης.

Ο εργοδότης θέτει κάποια κριτήρια πρόσληψης. Μέσω του βιογραφικού του υποψηφίου, ελέγχει αν οι γνώσεις του και οι ικανότητές του ανταποκρίνονται σε αυτά.


Η σωστή σύνταξη του βιογραφικού, επιτρέπει στον εργοδότη να κατανοήσει πως πληροίτε τα κριτήρια ώστε να σας προσλάβει. Αν το βιογραφικό σας σημείωμα δεν εμπεριέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις δυνατότητές σας, για τον εργοδότη είναι σαν να μην τις κατέχετε. Μην ξεχνάτε, δε σας γνωρίζει, αποκτάει την πρώτη εικόνα αποκλειστικά από το έγγραφο που του έχετε αποστείλει.


Μάλιστα, ορισμένες εταιρείες, έχουν αναπτύξει νέες, σύγχρονες μεθόδους αξιολόγησης και αυτοματοποιημένης απόρριψης των βιογραφικών που δεν ανταποκρίνονται στα κριτήρια πρόσληψης. Αυτό σημαίνει πως η κάθε λέξη που θα συμπεριλάβετε στο βιογραφικό έχει σημασία. Αντίστοιχα, αν πραγματοποιηθεί μια καλή προετοιμασία των στοιχείων του βιογραφικού, οι πιθανότητες επιτυχίες αυξάνονται θεαματικά.ΗR interview / Technical Interview


Το σημαντικότερο κομμάτι της όλης διαδικασίας είναι το ΗR interview και το Technical Interview .Είναι από τα πιο απαιτητικά στάδια και απαραίτητα ώστε να καταφέρεις να έχεις μια προσφορά για την θέση που διεκδικείς.Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και να γνωρίζεις πως θα απαντήσεις στις ερωτήσεις που θα προκύψουν .

Το workearly δημιουργήθηκε από μία ομάδα με πολυετή εμπειρία στην αγορά της τεχνολογίας, τόσο στην startup σκηνή όσο και σε κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες σε Ελλάδα και Εξωτερικό.Για πρώτη φορά σου προσφέρουμε μια 100% στοχευμένη λύση ώστε να πετύχεις στη συνέντευξη και να βρείς δουλειά άμεσα !


Σε 5 εβδομάδες θα είσαι έτοιμος να επιτύχεις !Για πρώτη φορά σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου !ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ:

  • Θα είσαι πλήρως προετοιμασμένος /η για τα ΗR interviews (screening & offer), τα οποία είναι από τα πιο απαιτητικά στάδια και απαραίτητα ώστε να καταφέρεις να έχεις μια προσφορά για την θέση που διεκδικείς.


  • Θα γνωρίζεις τις ερωτήσεις που θα προκύψουν και πώς αυτές πρέπει να απαντηθούν.


  • Θα δημιουργήσουμε για εσένα ένα ανταγωνιστικό και επαγγελματικό βιογραφικό με την τελική εικόνα που θα πρέπει να έχει το προφίλ σου, ώστε να να έχουν ανταπόκριση οι αιτήσεις σου.


  • Θα είσαι απόλυτα προετοιμασμένος/η με το δικό μας πρωτότυπο υλικό για το τεχνικό interview ό από συνεντεύξεις για θέσεις σε κορυφαίες εταιρείες στην αγορά της τεχνολογίας.


  • Θα σε αξιολογήσουμε με Technical Interview session , θα κάνουμε διορθώσεις και θα σε καθοδηγήσουμε για την τεχνική συνέντευξη. Έχουμε περάσει στο παρελθόν από την και από τις δύο θέσεις (interviewer / interviewee) και θα σου δώσουμε όλες τις που δεν γνωρίζεις.Το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις αποτελέσματα άμεσα για πρώτη φορά σε προνομιακές τιμές ειδικά για Ελλάδα και Κύπρο.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΜΕΣΑΤο workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να μπεις και να ξεχωρίσεις στο χώρο του ΙΤ στην ειδικότητα που επιθυμείς !

Team job. Photo young businessmans crew

Είναι η μοναδική υπηρεσία όπου σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι

πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις !

Focused young woman works with statistic

Στόχος είναι αρχικά να εκπαιδευτείς ειδικά για τις απαιτήσεις της αγοράς και στη συνέχεια να λάβεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας .

Hipster Girl use Laptop huge Loft Studio

Η εκπαίδευση προσαρμόζεται αποκλειστικά στο δικό σου προφίλ και τις δικές σου ανάγκες.

Young woman working on laptop in the off

Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ . Τώρα μπορείς να εκπαιδευτείς από το σπίτι σου !

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατι να επιλέξω το workearly? Ποια είναι η διαφορά απο ένα κοινό εκπαιδευτικο προγραμμα?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπου γίνεται προσωποποιημένο personal training αναλογα με τις ανάγκες και το background σου. Αυτό σημαίνει ότι η εξειδικευμένη ομάδα του workearly θα σε αναλάβει αποκλειστικά ώστε να σε προετοιμάσει να ξεκινήσεις ή να κάνεις επανεκκίνηση στην αγορά εργασίας στην ειδικότητα που επιθυμείς. Η στοχευση στις αναγκες σου ειναι 100% εξατομικευμένη, επομένως τα αποτελέσματα είναι υψηλοτερα απο οποιοδήποτε γενικό εκπαιδευτικο προγραμμα. Θα προετοιμαστείς και θα εκπαιδευτείς από έμπειρους επαγγελματιες του χωρου, ώστε άμεσα να διεκδικήσεις τις καλυτερες ευκαιριες καριέρας σε Ελλάδα, Κυπρο και Εξωτερικό. Μαζί θα εστιασουμε τοσο στις γνωσεις που πραγματικά εχουν σημασία για να ξεκινήσεις στην αγορά αλλά και στη διαδικασία των συνεντευξεων, συνεπώς θα γλιτώσεις χρονο και περιττά εξοδα.
Ποσο διαρκεί η εκπαιδευση / καθοδήγηση?


Το πλάνο εκπαιδευσης / καθοδήγησης φτιάχνεται αποκλειστικά για εσένα, επομένως η διάρκεια του θα υπολογιστεί με βάση το background και τους στόχους σου.
Τι περιλαμβάνει η εκπαιδευση ?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπού το εκπαιδευτικό υλικό που παρεχουμε φτιαχνεται ειδικά για εσένα και ειναι ειδικά προσαρμοσμένο στις τελευταιες απαιτήσεις της