data analyst: Τι απαιτεί η συγκεκριμένη θέση εργασίας;Το πεδίο του Data Analysis προσελκύει διαρκώς νέους υποψηφίους και γνωρίζει σημαντική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια.


Ένας Data Analyst καλείται να χειρίζεται μεγάλες ποσότητες δεδομένων που εισέρχονται ή εξέρχονται από τα συστήματα επιχειρηματικών πληροφοριών της κάθε εταιρείας.


Οι θέσεις των αναλυτών δεδομένων (Data Analysts) απαιτούν οι υποψήφιοι να διαθέτουν ικανότητες στα μαθηματικά, την επιστήμη των υπολογιστών και την ανάλυση.


Η πλειονότητα των Data Analysts κατέχει bachelor τίτλο σε πεδία όπως την πληροφορική, τα μαθηματικά , τη στατιστική , τα οικονομικά . Για πολλές θέσεις η κατοχή πτυχίου είναι απαραίτητη προϋπόθεση αλλά δεν είναι αυτό το μόνο που ζητάει η αγορά εργασίας.


Αυτό που η στελέχωση των θέσεων εργασίας απαιτεί από τους εργαζομένους είναι να έχουν ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων (skills) που να ταιριάζει με τα απαιτούμενα προσόντα της θέσης εργασίας.


Αυτό σημαίνει ότι οι εταιρείες ενδιαφέρονται για το τι γνωρίζει πρακτικά ο κάθε υποψήφιοςΜια πιστοποίηση θα κάνει εναν Data Analyst να ξεχωρίσει ;

Η απάντηση είναι πως όχι !Η ύπαρξη πιστοποιητικών είναι σίγουρα μια απόδειξη γνώσεων του τομέα. Πρέπει, όμως, να συνδυάζονται με ορισμένα skills, ώστε να ξεχωρίσει κανείς στον τομέα.


Ποιά είναι όμως τα απαραίτητα skills για εναν Data Analyst;

Αριθμοί. Οι Data Analysts μιλάνε με αριθμούς. Οφείλουν να κατέχουν αναλυτικές ικανότητες και γνώσεις μαθηματικών. Έρχονται σε επαφή καθημερινά με αριθμούς, μαθηματικά μοτίβα και οφείλουν να τους διαχειρίζονται με άνεση και ακρίβεια.


Πιθανότητες και στατιστική. Απαραίτητα skills για κάποιον που θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του ως Data Analyst.


Προγραμματισμός. Χρειάζονται ορισμένες γνώσεις προγραμματισμού για να εξελιχθεί κανείς σαν Data Analyst. Python, SQL, είναι βασικά παραδείγματα γλωσσών που επιτρέπουν και εξελίσσουν το management και το exploration των δεδομένων.


Δε χρειάζεται να ξέρετε τα πάντα αλλά αυτά που ζητάει η αγορά για κάθε τεχνολογικό πεδίο

.

Πρέπει να έχετε αυτά τα skills που ζητάνε οι εταιρείες από έναν Data Analyst.


Πως όμως μπορεί ενας Data Analyst να μάθει αυτά ακριβώς που ζητάνε οι εταιρείες στην αγορά εργασίας ;

το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις άμεσα αποτελέσματα .

Αν ενδιαφέρεσαι να βρείς δουλειά άμεσα ως Data Analyst και :

1. Έχεις αποφοιτήσει πρόσφατα και ψάχνεις την πρώτη σου ευκαιρία ;

2. Εργάζεσαι σε διαφορετικό κλάδο και δεν έχεις χρόνο να προετοιμαστείς

αποτελεσματικά ;

3. Απορρίπτεσαι από θέσεις εργασίας;

4. Θέλεις να εκπαιδευτέις γρήγορα και αποτελεσματικά για να διεκδικήσεις μια θέση άμεσα ;

Είναι η μοναδική υπηρεσία που σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις !


Το workearly σε αντίθεση με οποιοδήποτε σεμινάριο ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο αποκλειστικά σε σένα και στις δικές σου ανάγκες.

Στόχος είναι αρχικά να εκπαιδευτείς ειδικά για τις ανάγκες της αγοράς και στη συνέχεια να πάρεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας .

Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ . Τώρα μπορείς να εκπαιδευτείς από το σπίτι σου !

ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣΤο workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να μπεις και να ξεχωρίσεις στο χώρο του ΙΤ στην ειδικότητα που επιθυμείς !

Team job. Photo young businessmans crew

Είναι η μοναδική υπηρεσία όπου σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι

πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις !

Focused young woman works with statistic

Στόχος είναι αρχικά να εκπαιδευτείς ειδικά για τις απαιτήσεις της αγοράς και στη συνέχεια να λάβεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας .

Hipster Girl use Laptop huge Loft Studio

Η εκπαίδευση προσαρμόζεται αποκλειστικά στο δικό σου προφίλ και τις δικές σου ανάγκες.

Young woman working on laptop in the off

Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ . Τώρα μπορείς να εκπαιδευτείς από το σπίτι σου !

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατι να επιλέξω το workearly? Ποια είναι η διαφορά απο ένα κοινό εκπαιδευτικο προγραμμα?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπου γίνεται προσωποποιημένο personal training αναλογα με τις ανάγκες και το background σου. Αυτό σημαίνει ότι η εξειδικευμένη ομάδα του workearly θα σε αναλάβει αποκλειστικά ώστε να σε προετοιμάσει να ξεκινήσεις ή να κάνεις επανεκκίνηση στην αγορά εργασίας στην ειδικότητα που επιθυμείς. Η στοχευση στις αναγκες σου ειναι 100% εξατομικευμένη, επομένως τα αποτελέσματα είναι υψηλοτερα απο οποιοδήποτε γενικό εκπαιδευτικο προγραμμα. Θα προετοιμαστείς και θα εκπαιδευτείς από έμπειρους επαγγελματιες του χωρου, ώστε άμεσα να διεκδικήσεις τις καλυτερες ευκαιριες καριέρας σε Ελλάδα, Κυπρο και Εξωτερικό. Μαζί θα εστιασουμε τοσο στις γνωσεις που πραγματικά εχουν σημασία για να ξεκινήσεις στην αγορά αλλά και στη διαδικασία των συνεντευξεων, συνεπώς θα γλιτώσεις χρονο και περιττά εξοδα.
Ποσο διαρκεί η εκπαιδευση / καθοδήγηση?


Το πλάνο εκπαιδευσης / καθοδήγησης φτιάχνεται αποκλειστικά για εσένα, επομένως η διάρκεια του θα υπολογιστεί με βάση το background και τους στόχους σου.
Τι περιλαμβάνει η εκπαιδευση ?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπού το εκπαιδευτικό υλικό που παρεχουμε φτιαχνεται ειδικά για εσένα και ειναι ειδικά προσαρμοσμένο στις τελευταιες απαιτήσεις της αγοράς !
Ποιό είναι το κοστος ?


Το κόστος της υπηρεσίας θα υπολογιστεί με βάση το προφίλ και τους στοχους σου. Κανονικά οι υπηρεσίες personal coaching εχουν αρκετά υψηλο κοστος λόγω της προσωποποιημενης φυσης του προγραμματος. Στο workearly, για να είναι βιώσιμο οικονομικά το προγραμμα σε υποψηφιους σε Ελλαδα / Κυπρο, πραγματοποιούμε μεγάλες εκπτωσεις και διευκολύνσεις φτάνοντας τις τιμές των πιο οικονομικών σεμιναριων !
Ειναι απο αποσταση?


Ναι, σε αναλαμβανουμε 100% εξ αποστασεως !