data science:Γιατί πρέπει να βγεις στην αγορά πριν κάνεις μεταπτυχιακό !Πολλοί υποψήφιοι, ιδίως στην αρχή της επαγγελματικής τους καριέρας, αντιμετωπίζουν ένα εύλογο δίλημμα.


Τι θα είναι περισσότερο ωφέλιμο, οι επιπρόσθετες μεταπτυχιακές σπουδές ή η εργασία στον τομέα;


Κατά τη δική μας οπτική, η εργασία και η πρακτική ενασχόληση με τον τομέα ενδιαφέροντος, είναι κομβικής σημασίας. Πιο συγκεκριμένα, θεωρούμε πως πρέπει να δίνεται προτεραιότητα στην εργασία έναντι των μεταπτυχιακών σπουδών, ή τουλάχιστον, να επιτυγχάνεται ένας συνδυασμός των δύο επιλογών.


Ασφαλώς, η απόκτηση ενός τίτλου Master αλλά και γενικότερα κάθε ακαδημαϊκή επιτυχία, έχει αντίκτυπο στην καριέρα του υποψηφίου. Ασφαλώς, αυτό εξαρτάται και από τη συνάφεια του τίτλου και στο κατά πόσο ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς εργασίας.


Αξίζει να καταγράψουμε μερικούς από τους λόγους που αξίζει να δοθεί προτεραιότητα στην εργασία, έναντι των μεταπτυχιακών σπουδών.


Η εργασιακή εμπειρία μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή σπουδών.

Μέσω της εργασίας, ο υποψήφιος μαθαίνει τις πραγματικές συνθήκες και τις ανάγκες του κλάδου. Έτσι, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει με μεγαλύτερη ακρίβεια τις σωστές μεταπτυχιακές σπουδές, που θα τον ωφελήσουν το μέγιστο δυνατό στην καριέρα του. Ο κίνδυνος επιλογής σπουδών που δεν ανταποκρίνονται στους στόχους του ατόμου, είναι κατά πολύ μεγαλύτερος όταν δεν προϋπάρχει εργασιακή εμπειρία.

Η εργασία παρέχει οικονομική στήριξη.

Οι μεταπτυχιακές σπουδές επιβαρύνουν οικονομικά το νέο υποψήφιο, πολλές φορές σε δυσβάσταχτο βαθμό. Η κατάσταση διευκολύνεται όταν συνδυάζονται με κάποια εργασία, κατά κύριο λόγο μερικής απασχόλησης. Έτσι διευκολύνεται οικονομικά η κατάκτηση ενός πρόσθετου ακαδημαϊκού τίτλου και συνδυάζεται με την απόκτηση πολύτιμης πρακτικής εμπειρίας.


Απόκτηση γνώσεων μέσω της εργασίας.

Οι γνώσεις δεν προέρχονται αποκλειστικά από τις ακαδημαϊκές σπουδές. Μέσω της εργασίας, ο εργαζόμενος κερδίζει πολύτιμες και στοχευμένες γνώσεις, που είναι χρήσιμες για το πεδίο του. Συνεπώς, η απόκτηση ενός επιπρόσθετου τίτλου, δεν αποτελεί μονόδρομο για να αποκτήσει κανείς γνώσεις για το πεδίο του.


Διεκδίκηση θέσεων πανεπιστημίων και εργασίας.

Η εργασιακή εμπειρία προσδίδει μεγάλη βαρύτητα στο βιογραφικό. Ακόμα και σε περιπτώσεις όπου το ακαδημαϊκό υπόβαθρο υστερεί, η επαγγελματική παρουσία μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες καριέρας, αλλά και εκπαίδευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Οι εταιρείες , στην αγορά της τεχνολογίας , δίνουν περισσότερη σημασία στα skills (τεχνικά και μη) που έχει ο υποψήφιος σε σχέση με τους τίτλους σπουδών !Το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις άμεσα αποτελέσματα

Αν ενδιαφέρεσαι να μπεις στο χώρο του Data Science και :

1. Έχεις αποφοιτήσει πρόσφατα και ψάχνεις την πρώτη σου ευκαιρία .

2. Εργάζεσαι σε διαφορετικό κλάδο και δεν έχεις χρόνο να προετοιμαστείς

αποτελεσματικά .

3. Απορρίπτεσαι από θέσεις εργασίας.

4. Θέλεις να εκπαιδευτέις γρήγορα και αποτελεσματικά για να διεκδικήσεις μια θέση άμεσα .


5. Προέρχεσαι από αλλο κλάδο και θέλεις να συνδυάσεις την ειδικότητα σου με το data science.


Είναι η μοναδική υπηρεσία όπου σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις !


Οι υπηρεσίες του workearly ,σε αντίθεση με οποιοδήποτε σεμινάριο ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα, προσαρμόζονται αποκλειστικά στο δικό σου προφίλ και τις δικές σου ανάγκες.

Στόχος είναι αρχικά να εκπαιδευτείς ειδικά για τις απαιτήσεις της αγοράς και στη συνέχεια να λάβεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας .

Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ . Τώρα μπορείς να εκπαιδευτείς από το σπίτι σου !

ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ


ΔΕΣ ΤΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να μπεις και να ξεχωρίσεις στο χώρο του ΙΤ στην ειδικότητα που επιθυμείς !

Team job. Photo young businessmans crew

Είναι η μοναδική υπηρεσία όπου σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι

πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις !

Focused young woman works with statistic

Στόχος είναι αρχικά να εκπαιδευτείς ειδικά για τις απαιτήσεις της αγοράς και στη συνέχεια να λάβεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας .

Hipster Girl use Laptop huge Loft Studio

Η εκπαίδευση προσαρμόζεται αποκλειστικά στο δικό σου προφίλ και τις δικές σου ανάγκες.

Young woman working on laptop in the off

Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ . Τώρα μπορείς να εκπαιδευτείς από το σπίτι σου !

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατι να επιλέξω το workearly? Ποια είναι η διαφορά απο ένα κοινό εκπαιδευτικο προγραμμα?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπου γίνεται προσωποποιημένο personal training αναλογα με τις ανάγκες και το background σου. Αυτό σημαίνει ότι η εξειδικευμένη ομάδα του workearly θα σε αναλάβει αποκλειστικά ώστε να σε προετοιμάσει να ξεκινήσεις ή να κάνεις επανεκκίνηση στην αγορά εργασίας στην ειδικότητα που επιθυμείς. Η στοχευση στις αναγκες σου ειναι 100% εξατομικευμένη, επομένως τα αποτελέσματα είναι υψηλοτερα απο οποιοδήποτε γενικό εκπαιδευτικο προγραμμα. Θα προετοιμαστείς και θα εκπαιδευτείς από έμπειρους επαγγελματιες του χωρου, ώστε άμεσα να διεκδικήσεις τις καλυτερες ευκαιριες καριέρας σε Ελλάδα, Κυπρο και Εξωτερικό. Μαζί θα εστιασουμε τοσο στις γνωσεις που πραγματικά εχουν σημασία για να ξεκινήσεις στην αγορά αλλά και στη διαδικασία των συνεντευξεων, συνεπώς θα γλιτώσεις χρονο και περιττά εξοδα.
Ποσο διαρκεί η εκπαιδευση / καθοδήγηση?


Το πλάνο εκπαιδευσης / καθοδήγησης φτιάχνεται αποκλειστικά για εσένα, επομένως η διάρκεια του θα υπολογιστεί με βάση το background και τους στόχους σου.
Τι περιλαμβάνει η εκπαιδευση ?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπού το εκπαιδευτικό υλικό που παρεχουμε φτιαχνεται ειδικά για εσένα και ειναι ειδικά προσαρμοσμένο στις τελευταιες απαιτήσεις της αγοράς !
Ποιό είναι το κοστος ?


Το κόστος της υπηρεσίας θα υπολογιστεί με βάση το προφίλ και τους στοχους σου. Κανονικά οι υπηρεσίες personal coaching εχουν αρκετά υψηλο κοστος λόγω της προσωποποιημενης φυσης του προγραμματος. Στο workearly, για να είναι βιώσιμο οικονομικά το προγραμμα σε υποψηφιους σε Ελλαδα / Κυπρο, πραγματοποιούμε μεγάλες εκπτωσεις και διευκολύνσεις φτάνοντας τις τιμές των πιο οικονομικών σεμιναριων !
Ειναι απο αποσταση?


Ναι, σε αναλαμβανουμε 100% εξ αποστασεως !