• Workearly team

dATA SCIENCE: Να ξεκινήσω με PYTHON ή R ;

Ενημερώθηκε: Απρ 5
Στο συγκεκριμένο κείμενο θα προχωρήσουμε στο γιατί η Python φαίνεται να υπερέχει σε αρκετά σημεία από την R.


Ας ξεκινήσουμε να παραθέτουμε τους πέντε λόγους:

1. Επεκτασιμότητα (Scalability)

Ένα τεράστιο όφελος στην επιστήμη δεδομένων βρίσκεται στην δυνατότητα της επεκτασιμότητας (Scalability). Οι περισσότεροι επιστήμονες δεδομένων συνεργάζονται συχνά με υπαλλήλους από διαφορετικά τμήματα όπως το engineering. Με αυτή την πρακτική η μοντελοποίηση (modeling) γίνεται με πιο εύκολη ανάπτυξη και βελτιώνεται η γενικότερη διαδικασία ανάπτυξης ενός μοντέλου.

2. Ενσωματώσεις (Intergrations)

Μπορεί να γίνει ενσωμάτωση μοντέλων .py σε αντικειμενοστρεφή (Object-Oriented) μορφή προγραμματισμού. Τα αρχεία αναπτύσσονται μεθοδικά με αρθρωτό τρόπο. Η επιλογή API στη Python είναι αρκετά απλή καθώς υπάρχουν αρκετά δεδομένα στο διαδίκτυο που συμβάλουν στη διαδικασία απόκτησης δεδομένων ιστότοπου / εταιρείας.Αν ενδιαφέρεσαι να μπεις στο χώρο του Data Science :

ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ3. Διαλειτουργικότητα ( Cross-Functionality)

Η συγκεκριμένη επιλογή είναι ένας ιδιαίτερος συνδυασμός μεταξύ επεκτασιμότητας (Scalability) και ενσωμάτωσης (Intergrations). Χρησιμοποιώντας την Python στην επιστήμη των δεδομένων έχετε περισσότερες επιλογές, καθώς και συνεργασίες με άλλα τμήματα.

4. Jupyter Notebooks

Το Jupyter Notebook ή οποιοδήποτε παρόμοιο εργαλείο οπτικοποίησης για την επιστήμη δεδομένων, είναι σε θέση να ερμηνεύσει την Python. Μπορείτε να εκτελέσετε κώδικα, να σχολιάσετε, να δημιουργήσετε επικεφαλίδες και φυσικά να προσθέσετε widget που να μπορούν να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα του προσωπικού σας notebook.


5. Πακέτα Βιβλιοθήκης,

Υπάρχουν πολλά ισχυρά πακέτα στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω της Python, πχ. sklearn and TensorFlow.

Όπως είδαμε παραπάνω, η Python έχει αρκετά πλεονεκτήματα και μπορεί να διευκολύνει αρκετά τους επιστήμονες δεδομένων. Φυσικά αυτό δεν αναιρεί την χρηστικότητα της γλώσσας προγραμματισμού R, η οποία έχει τα δικά της πλεονεκτήματα.


Τι χρειάζεται όμως πραγματικά ένας Data Analyst για να μπεί με αξιώσεις στο χώρο ;

Αυτό που χρειάζεται είναι η κατανόηση και η εκπαίδευση στα concepts του Data οικοσυστήματος !Aν θέλεις να εκπαιδευτείς ειδικά για τις απαιτήσεις της αγοράς και στη συνέχεια να λάβεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας   ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ  


to workearly στο epixeiro.gr
Το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να μπεις και να ξεχωρίσεις στο χώρο του Data Science !

  • Eναι η μοναδική υπηρεσία όπου το εκπαιδευτικό υλικό που παρέχουμε φτιάχνεται ειδικά για εσένα και είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις τελευταίες απαιτήσεις της αγοράς

  • Είναι η μοναδική υπηρεσία όπου σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις.


  • Στόχος είναι αρχικά να εκπαιδευτείς ειδικά για τις απαιτήσεις της αγοράς και στη συνέχεια να λάβεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας.


  • Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ .


ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΦΙΛ


Το Workearly φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την καινοτομία του εκπαιδευτικού coaching που περιλαμβάνει εξατομικευμένη εκπαίδευση και καθοδήγηση με στόχο να προετοιμάσει κατάλληλα όποιον θέλει να μπει με αξιώσεις στην αγορά του ΙΤ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ παρακάτω τι έγραψαν για το WORKEARLY:


ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

Το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να μπεις και να ξεχωρίσεις στο χώρο του ΙΤ στην ειδικότητα που επιθυμείς !

Team job. Photo young businessmans crew

Είναι η μοναδική υπηρεσία όπου σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι

πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις !

Focused young woman works with statistic

Στόχος είναι αρχικά να εκπαιδευτείς ειδικά για τις απαιτήσεις της αγοράς και στη συνέχεια να λάβεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας .

Hipster Girl use Laptop huge Loft Studio

Η εκπαίδευση προσαρμόζεται αποκλειστικά στο δικό σου προφίλ και τις δικές σου ανάγκες.

Young woman working on laptop in the off

Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ . Τώρα μπορείς να εκπαιδευτείς από το σπίτι σου !

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατι να επιλέξω το workearly? Ποια είναι η διαφορά απο ένα κοινό εκπαιδευτικο προγραμμα?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπου γίνεται προσωποποιημένο personal training αναλογα με τις ανάγκες και το background σου. Αυτό σημαίνει ότι η εξειδικευμένη ομάδα του workearly θα σε αναλάβει αποκλειστικά ώστε να σε προετοιμάσει να ξεκινήσεις ή να κάνεις επανεκκίνηση στην αγορά εργασίας στην ειδικότητα που επιθυμείς. Η στοχευση στις αναγκες σου ειναι 100% εξατομικευμένη, επομένως τα αποτελέσματα είναι υψηλοτερα απο οποιοδήποτε γενικό εκπαιδευτικο προγραμμα. Θα προετοιμαστείς και θα εκπαιδευτείς από έμπειρους επαγγελματιες του χωρου, ώστε άμεσα να διεκδικήσεις τις καλυτερες ευκαιριες καριέρας σε Ελλάδα, Κυπρο και Εξωτερικό. Μαζί θα εστιασουμε τοσο στις γνωσεις που πραγματικά εχουν σημασία για να ξεκινήσεις στην αγορά αλλά και στη διαδικασία των συνεντευξεων, συνεπώς θα γλιτώσεις χρονο και περιττά εξοδα.
Ποσο διαρκεί η εκπαιδευση / καθοδήγηση?


Το πλάνο εκπαιδευσης / καθοδήγησης φτιάχνεται αποκλειστικά για εσένα, επομένως η διάρκεια του θα υπολογιστεί με βάση το background και τους στόχους σου.
Τι περιλαμβάνει η εκπαιδευση ?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπού το εκπαιδευτικό υλικό που παρεχουμε φτιαχνεται ειδικά για εσένα και ειναι ειδικά προσαρμοσμένο στις τελευταιες απαιτήσεις της αγοράς !
Ποιό είναι το κοστος ?


Το κόστος της υπηρεσίας θα υπολογιστεί με βάση το προφίλ και τους στοχους σου. Κανονικά οι υπηρεσίες personal coaching εχουν αρκετά υψηλο κοστος λόγω της προσωποποιημενης φυσης του προγραμματος. Στο workearly, για να είναι βιώσιμο οικονομικά το προγραμμα σε υποψηφιους σε Ελλαδα / Κυπρο, πραγματοποιούμε μεγάλες εκπτωσεις και διευκολύνσεις φτάνοντας τις τιμές των πιο οικονομικών σεμιναριων !
Ειναι απο αποσταση?


Ναι, σε αναλαμβανουμε 100% εξ αποστασεως !