top of page

Data Science School Greece 2023


Data Science School Greece 2023


Το πρώτο Data Science School στην Ελλάδα, που προσομοιώνει πραγματικές συνθήκες remote εργασίας διεκπεραιώνεται από το Workearly, την πιο δημοφιλή εκπαιδευτική υπηρεσία upskilling και reskilling για τεχνολογικές ειδικότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και στα μεγαλύτερα tech hubs του κόσμου, συνεργαζόμενο με κορυφαίους οργανισμούς της Silicon Valley. Το Data Science School Greece 2023, είναι το πρώτο εξειδικευμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Ελλάδα, που εκπαιδεύει επαγγελματίες και αποφοίτους από όλους τους κλαδους στο Data Science, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της Παγκόσμιας Αγοράς.


Εκπαίδευση με προσομοίωση εξ αποστάσεως εργασίας

Σε ένα πρόγραμμα που διαμορφώνεται αποκλειστικά από κάθε συμμετέχοντα (είτε Junior είτε Senior), με ρυθμό παρακολούθησης που εναπόκειται πλήρως στη διακριτική του ευχέρεια, δίνεται η ευκαιρία σε επαγγελματίες και φοιτητές να αποκτήσουν νέες γνώσεις ή να αναβαθμίσουν τις γνώσεις που ήδη έχουν στον τομέα του Data Science. Με έναν ειδικά διαμορφωμένο ασύγχρονο κύκλο ατομικών εκπαιδεύσεων, αξιολογήσεων, case studies, online coding bootcamps και προσομοιώσεων, δίνεται η ευκαιρία για πρακτική εξοικείωση με τα πιο δημοφιλή γνωστικά Αντικείμενα & Τεχνολογίες.


Πώς λειτουργεί η εκπαίδευση και σε ποιους απευθύνεται;

H εκπαίδευση είναι 100% online και στους χρόνους του εκπαιδευόμενου. H learning πλατφόρμα του Workearly αποθηκεύει αυτόματα και την πρόοδο και τα σκορ των χρηστών. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι στα αγγλικά, ενώ οι απορίες σε καθημερινή βάση απαντώνται, στα Ελληνικά, μέσω private channels σε συνεργασία με την Slack, ενώ υπάρχουν και προγραμματισμένες live αξιολογήσεις και test.


Tι διαφορά έχει από τα άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα Data Science;

Το Data Science training του Workearly είναι το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ανάλυση Δεδομένων, όπου μία ομάδα 6+ επαγγελματιών αναλαμβάνουν τον εκπαιδευόμενο για 3 με 4 μήνες, όπου τον προετοιμάζουν τόσο στις πρακτικές δεξιότητες του κλάδου όσο και στο κομμάτι του επαγγελματικού προφίλ και της αγοράς.Ο εκπαιδευόμενος μελετάει την κάθε εκπαιδευτική ενότητα στην cloud πλατφόρμα του Workearly και στην συνέχεια εξετάζεται σε projects και coding tests πραγματικών εταιρειών. Επίσης προγραμματίζονται ατομικά live meetings. Ταυτόχρονα, ο εκπαιδευόμενος προετοιμάζεται για την αγορά και για συνεντεύξεις για θέσεις εργασίας με την ομάδα HR Career Coaching, όπου θα δημιουργηθεί καινούργιο professional CV.


Τι θα είσαι σε θέση να κάνεις μετά το πρόγραμμα;

Θα μπορείς να χρησιμοποιείς την γλώσσα Python με εφαρμογές στο Data Science, εργαλεία όπως το PowerBI και το Tableau, θα γνωρίζεις Βάσεις Δεδομένων με την γλώσσα SQL και άλλα εργαλέια (αναλυτικά εδώ) . Επιπλέον θα έχεις θεωρητικές γνώσεις γύρω από τα συστήματα ανάλυσης αλλά και δικό σου επαγγελματικό portfolio με projects που θα δουλέψουμε. Τέλος, θα προετοιμαστείς για την αγορά και για συνεντεύξεις για θέσεις εργασίας με την ομάδα HR Career Coaching, όπου θα δημιουργηθεί καινούργιο professional CV.


Διασύνδεση με εταιρείες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό

Το εντυπωσιακό, για τα ελληνικά δεδομένα πελατολόγιο του Workearly, περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα διεθνή brands. Σε συνεργασία με την Vaquancy, το πρώτο recruiting agency που συνδέει υποψηφίους στην Ελλάδα με εταιρείες του εξωτερικού, πολλοί εκπαιδευόμενοι θα έχουν την δυνατότητα διασύνδεσης με κορυφαίους οργανισμούς που ενδιαφέρονται για νέα ταλέντα.


Digital Badges

Τα digital badges (διαβάστε περισσότερα εδώ). επιτρέπουν στους υποψηφίους να συλλέγουν μεταδεδομένα για συγκεκριμένες δεξιότητες που έχουν αποκτήσει, οι οποίες βοηθούν περαιτέρω τους υπεύθυνους προσλήψεων να έχουν μια καλύτερη εικόνα για τα skills τους. Γνωστά και ως micro–credentials, τα Digital Badges, είναι γραφική αναπαράσταση των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων ενός ατόμου μαζί με επαληθεύσιμη περιγραφή των γνώσεων και των δραστηριοτήτων που χρειάστηκε για να τα κερδίσει. Τα Digital Badges είναι εξαιρετικά χρήσιμα καθώς μπορούν να είναι ορατά και βελτιστοποιημένα κατά την κοινή χρήση σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλα επαγγελματικά δίκτυα ή portals όπως, Indeed, Glassdoor, LinkedIn, κλπ. Αποτελώντας μία από τις λίγες εταιρείες στην Ευρώπη, με τα διαπιστευτήρια του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute – USA), το Workearly προχώρησε σε συνεργασία με την Credly, τον μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο πάροχο digital credentials στον κόσμο για την παραγωγή εξειδικευμένων micro-credentials, ώστε να έχουν μοναδική αντιμετώπιση και αναγνώριση οι απόφοιτοι των προγραμμάτων του. Οι απόφοιτοι του Workearly λαμβάνουν Digital Badges, που τυγχάνει μεγάλης αναγνωρισιμότητας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου. Tο Workearly Greece, παρέχει τα πρώτo online exam center για την απόκτηση Digital Badges, με ισχύ στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, για πάνω από 10 κλάδους, με δυνατότητα εκπαίδευσης μικρής ή μεγάλης διάρκειας για όποιον επιθυμεί.


Συμμετοχή στο Data Science School 2022

Κάντε αίτηση για δωρεάν αξιολόγηση προφίλ ώστε να ενημερωθείτε για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και το κόστος (ειδικές προσφορές για ανέργους και φοιτητές). Το πρόγραμμα διάρκειας 3-5 μηνών διαμορφώνεται σε απόλυτη συνεννόηση με κάθε συμμετέχοντα ατομικά.


Level: Beginners / Intermediate Languages: EN & GR 97% Popularity 6+ Professional Trainers ανά εκπαιδευόμενο

4200 εγγεγραμμένοι Skills: ETL, Data Warehouses, SQL, Python, NumPy, Pandas, PowerBI, Tableau, Big Data, Machine Learning, Tensorflow Πιστοποίηση: Data Science Professional

Data Science Certified Professional 2023

Tο πιο δημοφιλές πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης στο Data Science σε πάνω από 10 χώρες. Εκπαιδεύσου στην ειδικότητα με την μεγαλύτερη ζήτηση το 2023. Διάρκεια: 3-5 μήνες

Έναρξη: Ιανουάριος 2023 Early Bird Offer: -35% (για περιορισμένες θέσεις) Κλείσε από τώρα για το 2022 - 2023 και εξοικονόμησε 35%


Alumni Stories

Opmerkingen


bottom of page