top of page

Δωρεάν coaching για αλλαγή καριέρας στον κλάδο του HR


Δωρεάν coaching για αλλαγή καριέρας στον κλάδο του HR
Αξιοποιώντας την εμπειρία από 10.000 πελάτες, η ομάδα του Workearly μοιράζεται τις γνώσεις της για την αγορά του HR.




Στην προσπάθεια πολλών επαγγελματιών από διαφορετικούς κλάδους να εισέλθουν στον χώρο του HR, ανακύπτει συχνά ένα πλήθος από ερωτήματα και προβληματισμούς, όπως τα ακόλουθα: «Μπορώ να τα καταφέρω;», «Αξίζει να ασχοληθώ με το HR;», «Πόσο χρόνο και κόπο χρειάζεται;», «Θα πρέπει να παραιτηθώ από τη δουλειά μου όσο εκπαιδεύομαι;», «Είναι απολύτως απαραίτητο να εκπαιδευτώ»;


Όλες οι παραπάνω ανησυχίες και οι αμφιβολίες είναι κατανοητές και λογικές αλλά πάνω από όλα είναι απολύτως φυσιολογικές. Όλοι οι υποψήφιοι που τα κατάφεραν, πέρασαν από αυτό το στάδιο και χρειάστηκαν καθοδήγηση και προσωπική προσπάθεια.

Μιλώντας με ενδιαφερόμενους αλλά και με τους ειδικούς, αντιληφθήκαμε ότι η πλειονότητα δεν τολμά την αλλαγή επειδή δεν γνωρίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει! Έτσι, άνθρωποι νέοι ή μεγαλύτεροι, με ή χωρίς συναφή ακαδημαϊκή ή επαγγελματική εμπειρία, αξίζουν καλύτερες εργασιακές συνθήκες στον κλάδο του HR, τις οποίες όμως δεν διεκδικούν επειδή δεν έχουν μία πλήρη κατανόηση των απαιτούμενων skills αλλά και του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η αγορά.


To Workearly, powered by Reatcode, ο πρώτος και μοναδικός Αναγνωρισμένος Πάροχος στην Ελλάδα από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων HR (HRCI) προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εντελώς δωρεάν, τη δυνατότητα μίας αξιολόγησης προφίλ σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να εισέλθει στον χώρο του HRΑ. Αξιοποιώντας την εμπειρία από 10.000 πελάτες, η ομάδα του Workearly μοιράζεται τις γνώσεις της για την αγορά του HR, τις διαθέσιμες θέσεις εργασίες και τα ζητούμενα skills και προσπαθούν να κατευθύνουν τους ενδιαφερόμενους στην κατάστρωση ενός ατομικού προσωπικού πλάνου.


Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και απαιτεί μόνο τη συμπλήρωση μίας φόρμας.


Όσοι ενδιαφέρονται να αλλάξουν καριέρα και να απορροφηθούν σε θέσεις σχετικές με το Ανθρώπινο Δυναμικό, μπορούν να απευθυνθούν στο Workearly, να συνομιλήσουν σε ένα session με ειδικούς επαγγελματίες της ομάδας του HR School και να λάβουν πληροφορίες, κατευθύνσεις και οδηγίες. Στόχος είναι να αποκτήσουν μία πλήρη και σαφή εικόνα για τις δεξιότητες που απαιτείται να διαθέτουν, τον τρόπο που θα τις αποκτήσουν, τις επαγγελματικές επιλογές που είναι διαθέσιμες σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς επίσης και το αν και κατά πόσο μπορούν να συνδυάσουν το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό τους υπόβαθρο με τον κλάδο του HR.


Δωρεάν coaching για αλλαγή καριέρας στον κλάδο του HR



Ετικέτες:

bottom of page