top of page

Γιατί να γίνεις Data Scientist !Στη χώρα μας συναντάμε συχνά τον όρο Data Science, γνωστό και ως επιστήμη των δεδομένων.


Η επιστήμη των δεδομένων πρόκειται για ένα αναπτυσσόμενο πεδίο με ιδιαίτερη ζήτηση διεθνώς.


Όταν αναφερόμαστε στην επιστήμη των δεδομένων, συχνά συνοδεύεται από τα Big Data.

Τα Big Data έχουν γίνει πλέον κομμάτι της ζωής μας, καθώς ο όγκος των δεδομένων και πληροφοριών που διοχετεύονται σε καθημερινή βάση, αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

Τα δεδομένα αυτά αυξάνονται ιδίως μέσω της απρόσκοπτης επικοινωνίας που επιτρέπει η πληθώρα κοινωνικών δικτύων και μέσω της χρήσης του παγκόσμιου ιστού.


Αν μελετηθούν και αξιοποιηθούν, μπορούν να οδηγήσουν σε ιδιαίτερα σημαντικά συμπεράσματα τα οποία εξελίσσουν την καθημερινότητά μας. Ο όγκος των δεδομένων, ωστόσο, έχει αλλάξει τη μορφή της μελέτης των δεδομένων και έχει εξελίξει τις διαδικασίες εκμαίευσης και αξιοποίησής τους. Αυτές πραγματοποιούνται από ειδικευμένους επιστήμονες, τους Data Scientists.
Τα δεδομένα και τα συμπεράσματα που μπορούν να προκύψουν από αυτά, έχουν μεγάλη αξία. Αξία για αυτούς που τα κατέχουν και για την εξέλιξη της καθημερινότητάς μας. Η αξία αυτή, φυσικά μεταφράζεται και σε κέρδος για όσους αξιοποιούν τα δεδομένα. Το γεγονός αυτό, δημιουργεί μια ανάγκη στην αγορά. Την ανάγκη αξιοποίησης των δεδομένων.


Το Data Science, είναι η απάντηση σε αυτή την ανάγκη.

Από τη στιγμή που υπάρχει ζήτηση αναφορικά με τα δεδομένα, αυτόματα δημιουργείται ζήτηση και για τους Data Scientists, καθώς εκείνοι είναι σε θέση να τα αξιοποιήσουν. Πρόκειται για δύο έννοιες αλληλένδετες, αφού η ανάγκη εκμαίευσης ολοένα και περισσότερων δεδομένων καθιστά την επιστήμη των δεδομένων πιο αναγκαία. Αυτός είναι ίσως ο βασικός λόγος που το Data Science αποτελεί ένα από τα κορυφαία πεδία στην αγορά της υψηλής τεχνολογίας.


 


Μάθε εδώ πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε να ξεκινήσεις άμεσα την καριέρα σου ! 

Οι προοπτικές εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι ήδη πολλαπλές και αυξάνονται διαρκώς. Η αυξημένη ζήτηση παγκοσμίως επηρεάζει άλλωστε και την ελληνική αγορά, που τείνει να αναγνωρίζει την αξία των δεδομένων. Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αξιοποιούν ήδη δεδομένα που συλλέγουν και κατορθώνουν να εξελίσσονται και να πετυχαίνουν έναντι του ανταγωνισμού. Στο ανθρώπινο δυναμικό τους συγκαταλέγονται ήδη Data Scientists, και προκύπτουν και νέες θέσεις εργασίας στο πεδίο.Πηγή: quora.com


Αντίστοιχα, οι οικονομικές απολαβές είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές, καθώς το πεδίο είναι από τα πιο αναπτυσσόμενα στην αγορά της τεχνολογίας.


Παράλληλα, δίνονται ευκαιρίες και σε entry level Data Scientists, ενώ υπάρχουν δυνατότητες εξέλιξης εντός του πεδίου.

Πρόκειται για ένα αμιγώς τεχνολογικό πεδίο, που αποτελεί το μέλλον. Για την ακρίβεια, πασχίζει να δημιουργήσει το μέλλον, να το φέρει στο σήμερα. Αυτό δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας για τους εργαζόμενους στο χώρο, καθώς ακολουθούν και μάλιστα δημιουργούν τις τελευταίες τάσεις στην αγορά της τεχνολογίας, και γίνονται ολοένα και πιο περιζήτητοι.


Οι ενδιαφερόμενοι και όσοι επιθυμούν να εξελίξουν την καριέρα τους, οφείλουν να γνωρίζουν πως η ειδικότητα του Data Scientist αποτελεί μια ειδικότητα του μέλλοντος. Οι προοπτικές εργασίας είναι αυξημένες και η ζήτηση διαρκώς αυξάνεται.


Αξίζει να επενδύσει κανείς στο πεδίο, διότι μπορεί να ξεχωρίσει στο χώρο και να εξασφαλίσει μια επιτυχημένη καριέρα.
Δε χρειάζεται να γνωρίζεις τα πάντα αλλά αυτά που ζητάει η αγορά !

.

Πρέπει να έχεις αυτά τα skills που ζητάνε οι εταιρείες από έναν Data Scientist/ Analyst.

Πως όμως μπορεί ενας Data Scientist/Analyst να μάθει αυτά ακριβώς που ζητάνε οι εταιρείες στην αγορά εργασίας ;

το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις άμεσα αποτελέσματα .

Αν ενδιαφέρεσαι να βρείς δουλειά άμεσα ως Data Scientist/ Analyst

1. Έχεις αποφοιτήσει πρόσφατα και ψάχνεις την πρώτη σου ευκαιρία ;

2. Εργάζεσαι σε διαφορετικό κλάδο και δεν έχεις χρόνο να προετοιμαστείς

αποτελεσματικά ;

3. Απορρίπτεσαι από θέσεις εργασίας;

4. Θέλεις να εκπαιδευτέις γρήγορα και αποτελεσματικά για να διεκδικήσεις μια θέση άμεσα ;

Είναι η μοναδική υπηρεσία που σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις !


Το workearly σε αντίθεση με οποιοδήποτε σεμινάριο ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο αποκλειστικά σε σένα και στις δικές σου ανάγκες.

Στόχος είναι αρχικά να εκπαιδευτείς ειδικά για τις ανάγκες της αγοράς και στη συνέχεια να πάρεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας .

Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ . Τώρα μπορείς να εκπαιδευτείς από το σπίτι σου !

ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣbottom of page