top of page

Healthcare Data Analyst:Η Ανάλυση Δεδομένων στον χώρο της Υγείας

Marketing Data Analyst
Ηealthcare Data Analyst

Επγγελματίες από τον χώρο της Υγείας, παραϊατρικών ειδικοτήτων, φαρμακοποιοί, νοσηλευτές, βιολόγοι, χημικοί και επαγγελματίες άλλων συναφών κλάδων γίνονται περιζήτητοι ως Healthcare Data Analysts.


Αξιοποιώντας το σημαντικό γνωσιακό τους πλεονέκτημα και την εμπειρία τους στον χώρο της Υγείας, αποκτούν μία νέα επαγγελματική διέξοδο στην Ανάλυση Δεδομένων, η οποία προσφέρει – σε αντίθεση με τις συμβατικές επιλογές καριέρας- υψηλούς μισθούς και δυνατότητα εξ αποστάσεως εργασίας για εταιρείες του Εξωτερικού.


Η επιστήμη της Υγείας ανέκαθεν εξελισσόταν με ρυθμούς ανάλογους της τεχνολογικής προόδου. Σε διάφορους τομείς των επαγγελμάτων υγείας, τα νέα τεχνολογικά εργαλεία καθόριζαν το ποσοστό επιτυχίας και την ταχύτητα της επίλυσης των προβλημάτων.


Η ανάπτυξη της Υγείας βάσει της εξέλιξης της Τεχνολογίας δεν αφορά μόνο την Ιατρική. Αντιθέτως, διαδραματίζει πρωταρχικό ρόλο και στις λοιπές επιστήμες που εντάσσονται στον χώρο της Υγείας, όπως η εργαστηριακή έρευνα, η παραγωγή φαρμάκων, η δημιουργία συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης και άλλα.


Διαβάστε το άρθρο στο BHMA


Mε παρουσία σε περισσότερες από 6 χώρες και εκατοντάδες επαγγελματίες που το εμπιστεύoνται στην Ελλάδα, με πολλούς να είναι στελέχη εταιρειών με θέσεις ευθύνης σε μεγάλες πολυεθνικές, το workearly αντιπροσωπεύει την νέα εποχή στην ατομική εκπαίδευση και το upskilling.

- Η εκπαίδευση σχεδιάζεται αποκλειστικά με βάση το προφίλ σου.


- Καθημερινή επικοινωνία, επίβλεψη και αξιολόγηση πρόοδου μέσω μικρών στόχων.


- Αποκλειστικά στους δικούς σου χρόνους και 100% εξ αποστάσεως. Τώρα μπορείς να εκπαιδευτείς από οπουδήποτε.



Κάνε αίτηση για δωρεάν αξιολόγηση προφίλ όπου:

  • θα συζητήσουμε σχετικά με το προφίλ και το background σου​

  • θα βρούμε την καλύτερη στρατηγική δημιουργώντας ένα εκπαιδευτικό πλάνο ειδικά για εσένα

  • θα σε ενημερώσουμε για τους μισθούς που μπορείς να διεκδικήσεις καθώς και για πιθανές ειδικότητες που θα ταίριαζαν στο προφίλ σου



bottom of page