top of page

Η πρώτη online coaching πλατφόρμα για νέους υποψηφίους στο tech!



Το workearly είναι η μοναδική πλατφόρμα στην Ελλάδα που καλύπτει

το κενό στην παροχή στοχευμένης βοήθειας στους νέου υποψηφίους στο χώρο της τεχνολογίας.



Δημιουργήθηκε για να σε μετατρέψει γρήγορα και αποτελεσματικά από άπειρο νέο υποψήφιο στον απόλυτα ανταγωνιστικό επαγγελματία του software industry.. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα. Μέσα από την πιό σύγχρονη και εξειδικευμένη μεθοδολογία που αναπτύξαμε, σύμφωνα με τα τελευταία trends της παγκόσμιας αγοράς, θα σε καθοδηγήσουμε να γίνεις ο ιδανικός υποψήφιος στο tech και να διεκδικήσεις τις καλύτερες ευκαιρίες καριέρας. Επικοινώνησε μαζί μας και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς !






Γιατί να επιλέξεις το ONLINE COACHING

Τα τελευταία χρόνια το online coaching γίνεται μία όλο και περισσότερο δημοφιλής πρακτική παγκοσμίως, με εντυπωσιακούς ρυθμούς υιοθέτησης,ιδιαίτερα από πολυάσχολους και δραστήριους άνθρωπους.  

Αυτό συμβάινει λόγω παραγόντων όπως:

  • Χρονική Ευελιξία και Ελευθερία 

  • Εξατομίκευση

  • Ανεξαρτησία Τοποθεσίας



Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

Το workearly έχει ως κεντρικούς άξονες την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα. Δημιουργήσαμε την μεθοδολογία μας με βάση το Pareto principle (Αρχή του Παρέτο)  ή  αλλιώς κανόνας του 80/20. Ο κανόνας του 80/20 είναι η βασική αρχή της ανάλυσης κατά Pareto και σημαίνει ότι το 80% των αποτελεσμάτων προκύπτουν από 20% των μέσων ή αιτίων. Mε άλλα λόγια, η εμπειρία στην αγορά εργασίας, και ιδιάιτερα στην τεχνολογία, έχει δείξει ότι αν ακολουθήσουμε στοχευμένες πρακτικές θα οδηγηθούμε στα βέλτιστα αποτελέσματα χωρίς να αναλωθούμε χρονικά και οικονομικά σε προσπάθειες που δεν είναι αποτελεσματικές.  H μεθοδολογία του workearly συνδυάζει αποτελεσματικά την εμπειρία στην αγορά της τεχνολογίας και την δυναμη του online coaching με το αποδεδειγμένα αποτελεσματικό Pareto principle, δημιουργόντας μία καινονοτόμα πρακτική με σκοπό να παρέχει στον υποψήφιο τα μέγιστα οφέλη άμεσα μέσω διαδικασιών, στοχευμένων αποκλειστικά στο αποτέλεσμα και την ταχύτητα.


Ο κανόνας του 80/20 είναι η βασική αρχή της ανάλυσης κατά Pareto και σημαίνει ότι το 80% των αποτελεσμάτων προκύπτουν από 20% των μέσων ή αιτίων.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ WORKEARLY

Το workearly δημιουργήθηκε από μία ομάδα με πολυετή εμπειρία στην αγορά της τεχνολογίας, τόσο στην startup σκηνή όσο και στις πολυεθνικές εταιρείες. Η ανάγκη που υπάρχει σήμερα στο software industry είναι οτι οι νέοι υποψήφιοι, οι απόφοιτοι και οι τελειόφοιτοι τόσο απο σχολές στον κλάδο του computer science/engineering όσο και από σχολές θετικών επιστημών, που θέλουν να ξεκινήσουν την καρίερα τους, δεν γνωρίζουν τις ανάγκες της αγοράς και τον τρόπο να ξεκινήσουν σωστά !  Επιπλέον η αγορά, παρόλο που είναι υψηλά ανερχόμενη σε απολαβές και νέες θέσεις εργασίας, γίνεται όλο και περισσότερο απαιτητική και ανταγωνιστική. Αυτό έχει ως αντίκρισμα την δυσκολία στην εύρεση  θέσεων εργασίας χωρίς την απαραίτητη προυπηρεσία με αποτέλεσμα οι νέοι υποψήφιοι να μην έχουν καμία βοήθεια κατά την είσοδο τους  στην αγορά ούτε σωστό προσανατολισμό στις εταιρείες που θα επιλέξουν να στείλουν βιογραφικό κάνοντας λανθασμένες επιλογές λόγω έλλειψης πληροφόρισης. Η σωστή αρχή στο κατάλληλο περιβάλλον είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη της εργασιακής μας σταδιορομίας.  Στόχος του workearly είναι να καλύψει το μεγάλο κενό στην παροχή ουσιαστικής και στοχευμένης βοήθειας στους νέους υποψηφίους με εξατομικευμένο τρόπο και  μεθοδολογία βασισμένη στην ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα, ώστε να ξεκινήσουν την καριέρα τους άμεσα και με τους καλύτερους δυνατούς όρους. Θα δουλέψουμε αποκλειστικά μαζί σου με σκοπό να ξεκινήσεις την καριέρα σου στην αγορά της υψηλής τεχνολογίας άμεσα και με τις καλύτερες επιλογές !Με εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία στις τελευταίες τάσεις του software industry σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα αναλάβουμε την προετοιμασία σου και θα σε καθοδηγήσουμε βήμα βήμα  ώστε να πάρεις το προβάδισμα στον ανταγωνισμό και να απογειώσεις την καριέρα σου!


  • Mη χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου ψάχνοντας άρθρα με αόριστες συμβουλές καριέρας,εκπαιδευτικό υλικό και σεμινάρια ευρείας κατανάλωσης.Εμείς θα σου δώσουμε τα εφόδια που πραγματικά χρειάζεσαι.Θα μάθεις τις πραγματικές πληροφορίες για τις εταιρείες στην αγορά της τεχνολογίας τώρα.

  • Θα κινηθούμε άμεσα και αποτελεσματικά με τρόπο σχεδιασμένο αποκλειστικά για εσένα για να κάνεις τις σωστές επιλογές.

  • Θα δημιουργήσουμε ένα απόλυτα ανταγωνιστικό και ελκυστικό επαγγελματικό προφίλ σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα των κορυφαίων tech εταιρειών σε Ευρώπη και Αμερική.

  • Θα σε κατευθύνουμε ώστε να αποκτήσεις τα σωστά skills για να πάρεις το προβάδισμα στην ανταγωνιστική αγορά της τεχνολογίας.

  • Θα σχεδιάσουμε μαζί την στρατηγική της επαγγελματικής σου εξέλιξης με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Μέσα από εξατομικευμένες συνεδρίες, θα σχεδιάσουμε το επαγγελματικό σου προφίλ και την την online παρουσία σου, θα θέσουμε στόχους και θα σε προετοιμάσουμε για την ειδικότητα που επιθυμείς με βάση τα πιο σύγχρονα standards της παγκόσμιας αγοράς και θα ερευνήσουμε τις καλύτερες επιλογές αποκλειστικά για εσένα.Στόχος μας είναι να ξεχωρίσεις αμέσως και να απογειώσεις την καριέρα σου!



ΑΝ ισχύει κάτι από τα παρακάτω:

  • Μόλις έχεις αποφοιτήσει από σχολές Πληροφορικής, Πολυτεχνείο ή σχολές των Θετικών Επιστημών και θέλεις να ξεκινήσεις την καριέρα σου άμεσα ;

  • Αν προέρχεσαι από κάποιον άλλον εργασιακό χώρο αλλά σου αρέσει ο χώρος της τεχνολογίας και θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά , μπορούμε να σε βοηθήσουμε να διεκδικήσεις τις καλύτερες ευκαιρίες καριέρας !

  • Δεν γνωρίζεις ποιές είναι οι απαιτήσεις μιας τεχνικής συνεντευξής ;

  • Διαβάζεις αγγελίες για θέσεις εργασίας από εταιρείες τεχνολογίας χωρίς να έχεις καμία ουσιαστική πληροφορία γι αυτές ;

  • Δεν γνωρίζεις πώς να παρουσιάσεις τον εαυτό σου μιλώντας με όρους της αγοράς ;

  • Δεν κατανοείς τους όρους στο job description και νιώθεις ότι δεν έχεις τα εφόδια να ξεκινήσεις ;

  • Ψάχνεις την πρώτη σου ευκαιρία και βλέπεις ότι σχεδόν παντού απαιτείται προυπηρεσία

Ελα στο workearly για να δουλέψουμε αποκλειστικά μαζί σου με σκοπό να ξεκινήσεις την καριέρα σου στην αγορά της υψηλής τεχνολογίας άμεσα και με τις καλύτερες επιλογές !


ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΕΔΩ






bottom of page