top of page

software developer:ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ



Το πεδίο του προγραμματισμου προσελκύει διαρκώς νέους υποψηφίους και γνωρίζει σημαντική εξέλιξη τα τελευταία χρόνια.


Όσοι δραστηριοποιούνται στο πεδίο της υψηλής τεχνολογίας, έρχονται συχνά σε επαφή με το coding.


Ο κώδικας αποτελεί την ουσία του προγραμματισμού. Σήμερα χρησιμοποιείται πληθώρα γλωσσών προγραμματισμού, προκειμένου να δημιουργηθεί κώδικας. Παράλληλα, υπάρχει μεγάλος όγκος πληροφοριών και διαδικτυακών μεθόδων μάθησης μιας γλώσσας προγραμματισμού.


Οι Front-End και οι Back-End Developers παρότι συχνά συνεργάζονται στα πλαίσια ενός project, επιτελούν διαφορετικές εργασίες.

Ο Front-End Developer είναι ένας web developer που είναι υπεύθυνος για το UI των websites. Πιο συγκεκριμένα, γράφει κώδικα ώστε να σχηματίσει το περιβάλλον της ιστοσελίδας, το κομμάτι δηλαδή που βλέπει ο τελικός χρήστης.

O Back-End Developer ασχολείται με την ανάπτυξη κώδικα και τη διαχείριση δεδομένων που δεν είναι ορατά στον τελικό χρήστη και ουσιαστικά επιτρέπουν ενέργειες που πραγματοποιούνται στο υπόβαθρο, όπως το login σε κάποια ιστοσελίδα.


Οι ευκαιρίες εργασίας είναι πολλές. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν απαιτήσεις και αυστηρά κριτήρια επιλογής εργαζομένων.

Οι απαιτήσεις αυτές είναι απόρροια του ανταγωνισμού που υπάρχει στην αγορά της υψηλής τεχνολογίας. Οι καταρτισμένοι υποψήφιοι αυξάνονται και για να επιλεγείς για τη θέση θα πρέπει να αποκτήσεις πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.



Το βιογραφικό είναι το πρώτο μέσο με το οποίο θα έρθει σε επαφή ο εργοδότης.

Ο εργοδότης θέτει κάποια κριτήρια πρόσληψης. Μέσω του βιογραφικού του υποψηφίου, ελέγχει αν οι γνώσεις του και οι ικανότητές του ανταποκρίνονται σε αυτά.


Η σωστή σύνταξη του βιογραφικού, επιτρέπει στον εργοδότη να κατανοήσει πως πληροίτε τα κριτήρια ώστε να σας προσλάβει. Αν το βιογραφικό σας σημείωμα δεν εμπεριέχει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις δυνατότητές σας, για τον εργοδότη είναι σαν να μην τις κατέχετε. Μην ξεχνάτε, δε σας γνωρίζει, αποκτάει την πρώτη εικόνα αποκλειστικά από το έγγραφο που του έχετε αποστείλει.


Μάλιστα, ορισμένες εταιρείες, έχουν αναπτύξει νέες, σύγχρονες μεθόδους αξιολόγησης και αυτοματοποιημένης απόρριψης των βιογραφικών που δεν ανταποκρίνονται στα κριτήρια πρόσληψης. Αυτό σημαίνει πως η κάθε λέξη που θα συμπεριλάβετε στο βιογραφικό έχει σημασία. Αντίστοιχα, αν πραγματοποιηθεί μια καλή προετοιμασία των στοιχείων του βιογραφικού, οι πιθανότητες επιτυχίες αυξάνονται θεαματικά.



ΗR interview / Technical Interview


Το σημαντικότερο κομμάτι της όλης διαδικασίας είναι το ΗR interview και το Technical Interview .Είναι από τα πιο απαιτητικά στάδια και απαραίτητα ώστε να καταφέρεις να έχεις μια προσφορά για την θέση που διεκδικείς.Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και να γνωρίζεις πως θα απαντήσεις στις ερωτήσεις που θα προκύψουν .


Το workearly δημιουργήθηκε από μία ομάδα με πολυετή εμπειρία στην αγορά της τεχνολογίας, τόσο στην startup σκηνή όσο και σε κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες σε Ελλάδα και Εξωτερικό.



Για πρώτη φορά σου προσφέρουμε μια 100% στοχευμένη λύση ώστε να πετύχεις στη συνέντευξη και να βρείς δουλειά άμεσα !


Σε 5 εβδομάδες θα είσαι έτοιμος να επιτύχεις !



Για πρώτη φορά σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου !



ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ:

  • Θα είσαι πλήρως προετοιμασμένος /η για τα ΗR interviews (screening & offer), τα οποία είναι από τα πιο απαιτητικά στάδια και απαραίτητα ώστε να καταφέρεις να έχεις μια προσφορά για την θέση που διεκδικείς.


  • Θα γνωρίζεις τις ερωτήσεις που θα προκύψουν και πώς αυτές πρέπει να απαντηθούν.


  • Θα δημιουργήσουμε για εσένα ένα ανταγωνιστικό και επαγγελματικό βιογραφικό με την τελική εικόνα που θα πρέπει να έχει το προφίλ σου, ώστε να να έχουν ανταπόκριση οι αιτήσεις σου.


  • Θα είσαι απόλυτα προετοιμασμένος/η με το δικό μας πρωτότυπο υλικό για το τεχνικό interview ό από συνεντεύξεις για θέσεις σε κορυφαίες εταιρείες στην αγορά της τεχνολογίας.


  • Θα σε αξιολογήσουμε με Technical Interview session , θα κάνουμε διορθώσεις και θα σε καθοδηγήσουμε για την τεχνική συνέντευξη. Έχουμε περάσει στο παρελθόν από την και από τις δύο θέσεις (interviewer / interviewee) και θα σου δώσουμε όλες τις που δεν γνωρίζεις.



Το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις αποτελέσματα άμεσα για πρώτη φορά σε προνομιακές τιμές ειδικά για Ελλάδα και Κύπρο.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΜΕΣΑ



bottom of page