top of page

Workearly: Η καινοτομία για επιτυχημένη καριέρα στον καλά αμειβόμενο χώρο της τεχνολογίας!



Το Workearly είναι μια μοναδική στο είδος της online coaching υπηρεσία, όπου παρέχεται ένας συνδυασμός εκπαίδευσης, όσον αφορά στις δεξιότητες που πρέπει να αποκτήσει κάποιος ώστε να εισχωρήσει ή να εξελιχθεί επαγγελματικά στην αγορά της τεχνολογίας, και εξατομικευμένης στρατηγικής, προκειμένου να κάνει τα σωστά βήματα για να πραγματοποιήσει τους στόχους του με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.


Απευθύνεται σε οποιονδήποτε επαγγελματία βρίσκεται στο χώρο του ΙΤ ή προέρχεται από πεδία θετικών επιστήμων, οικονομικών, management κ.λπ. και θέλει να μπει και να εξελιχθεί στην αγορά της τεχνολογίας αποτελεσματικά και γρήγορα.


Μέχρι στιγμής, το Workearly έχει επιλεχθεί από περισσότερους από 300 επαγγελματίες, μόλις στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του στην Ελλάδα, με πολλούς να είναι στελέχη εταιρειών με θέσεις ευθύνης σε μεγάλες πολυεθνικές.


Γι’ αυτόν το λόγο, η ζήτηση επαγγελματιών με δεξιότητες στο χώρο του ΙΤ και των μηχανικών λογισμικού έχει αυξηθεί ραγδαία και σύμφωνα με τις προβλέψεις θα συνεχίσει να αυξάνεται το ίδιο επιθετικά και τα επόμενα χρόνια.


Τεχνολογίες αιχμής, όπως ενδεικτικά η τεχνητή νοημοσύνη (AI), το Internet of Things (IoT), το Blockchain, τα Data Analytics / Machine Learning και το Cloud Computing θα κυριαρχήσουν ως τάσεις και τα επόμενα χρόνια στην παγκόσμια τεχνολογική σκηνή.


Αυτή τη στιγμή υπάρχει τεράστια ζήτηση σε δεξιότητες σχετικές με τις παραπάνω τεχνολογίες όπως επίσης και στα πεδία Mobile and App Development, DevOps, Cybersecurity, Business Intelligence (BI) Analysis, Agile & Project Management και QA automation.


Αυτή τη στιγμή, που ήδη πολλές εταιρείες δουλεύουν σχεδόν αποκλειστικά remotely, το Workearly αναλαμβάνει να καθοδηγήσει όσους θέλουν να μπουν στον χώρο του IT και να απευθυνθούν όχι μόνο στην ελληνική, αλλά και στην παγκόσμια αγορά εργασίας.



Το workearly στο περιοδικό Startupper Mag Η καινοτομία του workearly ως κεντρικό αφιέρωμα και εξώφυλλο στο τεύχος Απριλίου 2021


Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδω



Aν θέλεις να εκπαιδευτείς ειδικά για τις απαιτήσεις της αγοράς και στη συνέχεια να λάβεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας 

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ 

Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ . Τώρα μπορείς να εκπαιδευτείς από το σπίτι σου.


Μπορεί κάποιος να εργαστεί από το σπίτι του για εταιρείες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.


Το Workearly είναι μία μοναδική στο είδος της online coaching υπηρεσία, όπου παρέχεται ένας συνδυασμός εκπαίδευσης, όσον αφορά στα skills / δεξιότητες που πρέπει να αποκτήσει κάποιος ώστε να εισχωρήσει ή να εξελιχθεί επαγγελματικά στην αγορά της τεχνολογίας, και εξατομικευμένης στρατηγικής, ώστε να κάνει τα σωστά βήματα για να πραγματοποιήσει τους στόχους του με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.


Μέσω της διαδικασίας της δωρεαν αξιολόγησης προφίλ που παρέχουμε , θα καταλήξουμε μαζί στην ειδικότητα που σου ταιριάζει με γνώμονα το background και τους στόχους σου.

Aν θέλεις να εκπαιδευτείς ειδικά για τις απαιτήσεις της αγοράς και στη συνέχεια να λάβεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ




Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ . Τώρα μπορείς να εκπαιδευτείς από το σπίτι σου.


ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

bottom of page