• Workearly team

WORKEARLY: Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Ενημερώθηκε: 24 Αυγ 2020Έχεις νιώσει πως είναι να θέλεις να εξελιχθείς επαγγελματικά, να θέλεις διεκδικήσεις τις καλύτερες ευκαιρίες καριέρας και να μην γνωρίζεις πως ακριβώς μπορείς να το επιτύχεις αυτό ;

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΙ TOP ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ !

Το workearly δημιουργήθηκε από μία ομάδα με πολυετή εμπειρία στην αγορά της τεχνολογίας, τόσο στην startup σκηνή όσο και σε κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες σε Ελλάδα και Εξωτερικό.


Θα δουλέψουμε αποκλειστικά μαζί σου με σκοπό να ξεκινήσεις την καριέρα σου στην αγορά της υψηλής τεχνολογίας άμεσα και με τις καλύτερες επιλογές !
ONLINE COACHING :

Στόχος μας είναι να σε μετατρέψουμε γρήγορα και αποτελεσματικά σε απόλυτα ανταγωνιστικό επαγγελματία και ελκυστικό υποψήφιο . Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα. Μέσα από την πιό σύγχρονη και εξειδικευμένη μεθοδολογία που αναπτύξαμε, σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις της παγκόσμιας αγοράς, θα σε καθοδηγήσουμε να γίνεις ο ιδανικός υποψήφιος και να διεκδικήσεις τις καλύτερες ευκαιρίες καριέρας άμεσα.
ΣΤΟΧΟΣ:

Σε μόλις 5 εβδομάδες θα είσαι έτοιμος/η να τα καταφέρεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές τεχνικές συνεντεύξεις


Θα δουλέψουμε αποκλειστικά μαζί σου με σκοπό να ξεκινήσεις ή να αναβαθμίσεις την καριέρα σου στην αγορά της υψηλής τεχνολογίας άμεσα και με τις καλύτερες επιλογές.


Με εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία στις τελευταίες τάσεις του software / data industry σε Ελλάδα και Εξωτερικό, θα αναλάβουμε την προετοιμασία σου και θα σε καθοδηγήσουμε βήμα βήμα ώστε να πάρεις το προβάδισμα στον ανταγωνισμό και να απογειώσεις την καριέρα σου


  • Θα κινηθούμε άμεσα και αποτελεσματικά με τρόπο σχεδιασμένο αποκλειστικά για εσένα για να κάνεις τις σωστές επιλογές


  • Θα δημιουργήσουμε ένα απόλυτα ανταγωνιστικό και ελκυστικό επαγγελματικό προφίλ σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα των κορυφαίων tech εταιρειών σε Ευρώπη και Αμερική.


  • Θα σε κατευθύνουμε με το δικό μας στοχευμένο πρωτότυπο υλικό το οποίο είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας και είναι προσαρμοσμένο ώστε να σου δώσει ό,τι χρειάζεται για να πετύχεις στο και στο πιο απαιτητικό interview .


  • Θα σχεδιάσουμε μαζί την στρατηγική της επαγγελματικής σου εξέλιξης με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

Σε μόλις 5 εβδομάδες θα μπορέσεις να διεκδικήσεις τις καλύτερες ευκαιρίες καριέρας που επιθυμείς περνώντας με επιτυχία την οποιαδήποτε συνέντευξη .
Σε ποίους απευθύνεται το Workearly

Το workearly απευθύνεται σε ανθρώπους που τους θα ήθελαν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στα παρακάτω πεδία:

  1. Software Engineer / Front-End Developer / Back-End Developer

  2. Data Scientist / Data Analyst / Data Engineer / Machine Learning Engineer

  3. Business Intelligence (BI) Analyst

  4. QA Engineer

  5. IT / Devops Engineer


Αν έχεις τελειώσει κάποια σχολή των θετικών επιστημών (Μαθηματικό , χημικό κ.τλ) , Πληροφορική, Πολυτεχνείο , αν έχεις τελειώσει κάποια σχολή των οικονομικών επιστημών,αν προέρχεσαι από κάποιον άλλον εργασιακό χώρο και θέλεις να μπεις στο χώρο της τεχνολογίας ,αν σου αρέσει ο χώρος της πληροφορικής και της τεχνολογίας και θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά , μπορούμε να σε βοηθήσουμε να διεκδικήσεις τις καλύτερες ευκαιρίες καριέρας !Το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα

ΣΕ 5 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ/Η ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙ


ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ.


ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

Το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να μπεις και να ξεχωρίσεις στο χώρο του ΙΤ στην ειδικότητα που επιθυμείς !

Team job. Photo young businessmans crew

Είναι η μοναδική υπηρεσία όπου σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι

πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις !

Focused young woman works with statistic

Στόχος είναι αρχικά να εκπαιδευτείς ειδικά για τις απαιτήσεις της αγοράς και στη συνέχεια να λάβεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας .

Hipster Girl use Laptop huge Loft Studio

Η εκπαίδευση προσαρμόζεται αποκλειστικά στο δικό σου προφίλ και τις δικές σου ανάγκες.

Young woman working on laptop in the off

Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ . Τώρα μπορείς να εκπαιδευτείς από το σπίτι σου !

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατι να επιλέξω το workearly? Ποια είναι η διαφορά απο ένα κοινό εκπαιδευτικο προγραμμα?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπου γίνεται προσωποποιημένο personal training αναλογα με τις ανάγκες και το background σου. Αυτό σημαίνει ότι η εξειδικευμένη ομάδα του workearly θα σε αναλάβει αποκλειστικά ώστε να σε προετοιμάσει να ξεκινήσεις ή να κάνεις επανεκκίνηση στην αγορά εργασίας στην ειδικότητα που επιθυμείς. Η στοχευση στις αναγκες σου ειναι 100% εξατομικευμένη, επομένως τα αποτελέσματα είναι υψηλοτερα απο οποιοδήποτε γενικό εκπαιδευτικο προγραμμα. Θα προετοιμαστείς και θα εκπαιδευτείς από έμπειρους επαγγελματιες του χωρου, ώστε άμεσα να διεκδικήσεις τις καλυτερες ευκαιριες καριέρας σε Ελλάδα, Κυπρο και Εξωτερικό. Μαζί θα εστιασουμε τοσο στις γνωσεις που πραγματικά εχουν σημασία για να ξεκινήσεις στην αγορά αλλά και στη διαδικασία των συνεντευξεων, συνεπώς θα γλιτώσεις χρονο και περιττά εξοδα.
Ποσο διαρκεί η εκπαιδευση / καθοδήγηση?


Το πλάνο εκπαιδευσης / καθοδήγησης φτιάχνεται αποκλειστικά για εσένα, επομένως η διάρκεια του θα υπολογιστεί με βάση το background και τους στόχους σου.
Τι περιλαμβάνει η εκπαιδευση ?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπού το εκπαιδευτικό υλικό που παρεχουμε φτιαχνεται ειδικά για εσένα και ειναι ειδικά προσαρμοσμένο στις τελευταιες απαιτήσεις της αγοράς !
Ποιό είναι το κοστος ?


Το κόστος της υπηρεσίας θα υπολογιστεί με βάση το προφίλ και τους στοχους σου. Κανονικά οι υπηρεσίες personal coaching εχουν αρκετά υψηλο κοστος λόγω της προσωποποιημενης φυσης του προγραμματος. Στο workearly, για να είναι βιώσιμο οικονομικά το προγραμμα σε υποψηφιους σε Ελλαδα / Κυπρο, πραγματοποιούμε μεγάλες εκπτωσεις και διευκολύνσεις φτάνοντας τις τιμές των πιο οικονομικών σεμιναριων !
Ειναι απο αποσταση?


Ναι, σε αναλαμβανουμε 100% εξ αποστασεως !