top of page

WORKEARLY TOP REVIEWS: 2022



Καθώς το 2022 φτάνει προς το τέλος του, συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο θερμά reviews σας, που το 2022 μας βοήθησαν να δουλέψουμε πιο σκληρά και να συνεχίσουμε δυναμικά το έργο μας στο χώρο του Upskilling.


Τα σχόλια σας μας δίνουν την ώθηση να εξελισσόμαστε και να προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας συνεχώς. Σας ευχαριστούμε ξεχωριστά για όλες τις αξιολογήσεις σας !


Βρείτε τα IT courses εδώ.




Bρείτε περισσότερα για το Data Science School εδώ.


Βρείτε περισσότερα για το QA Software Testing εδώ.









Βρείτε περισσότερα για το Business Intelligence εδώ.




Το Workearly αποτελεί την πρώτη remote coaching εκπαιδευτική υπηρεσία για επιτυχημένη καριέρα στην αγορά της τεχνολογίας στην Ελλάδα. Mε παρουσία σε περισσότερες από 5 χώρες και χιλιάδες επαγγελματίες που το εμπιστεύoνται στην Ελλάδα, με πολλούς να είναι στελέχη εταιρειών με θέσεις ευθύνης σε μεγάλες πολυεθνικές, το Workearly αντιπροσωπεύει την νέα εποχή στην ατομική εκπαίδευση και το upskilling.Η αναγνωρισμένη καινοτομία του Workearly, συνδυάζει στοιχεία των πιο σύγχρονων τάσεων της επαγγελματικής εκπαίδευσης παγκοσμίως, όπως το Coaching και το Microlearning.​ Με την απόκτηση πιστοποιητικού/ certificate και digital badge, με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων, οι υποψήφιοι ενισχύουν το βιογραφικό τους και μπορούν να διεκδικήσουν ευκαιρίες σε τομείς όπως το IT, το Data Science, το HR, τα Marketing Analytics, το Business Intelligence και το Finance.


Αποτελώντας μία από τις λίγες εταιρείες στην Ευρώπη, με τα διαπιστευτήρια του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute – USA), το Workearly προχώρησε σε συνεργασία με την Credly, τον μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο πάροχο digital credentials στον κόσμο για την παραγωγή εξειδικευμένων micro-credentials, ώστε να έχουν μοναδική αντιμετώπιση και αναγνώριση οι απόφοιτοι των προγραμμάτων του. Οι απόφοιτοι του Workearly λαμβάνουν Digital Badge, που τυγχάνει μεγάλης αναγνωρισιμότητας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου.


Εκπαίδευση με προσομοίωση εξ αποστάσεως εργασίας.

Σε ένα πρόγραμμα που διαμορφώνεται αποκλειστικά από κάθε συμμετέχοντα (είτε Junior είτε Senior), δίνεται η ευκαιρία σε επαγγελματίες και φοιτητές να αποκτήσουν νέες γνώσεις ή να αναβαθμίσουν τις γνώσεις που ήδη έχουν σε πολλούς τομείς όπως το HR, το Data Science, το IT& development, τα Digital Analytics, το Business Management, το Healthcare Analytics σε μια προσομοίωση εξ αποστάσεως εργασίας, με tasks από πραγματικά case studies, που ένας επαγγελματίας στον χώρο θα έπρεπε να αντιμετωπίσει σε μία ημέρα στην εργασία του. Έπειτα το Workearly φροντίζει στην διασύνδεση των υποψηφίων με κορυφαίες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μέσω της συνεργασίας του με την Vaquancy, το recruiting hub που συνεργάζεται με κορυφαίους οργανισμούς της Silicon Valley.



Refer a Friend

Σύστησε το Workearly σε έναν φίλο σου και κέρδισε δωροεπιταγές για να τις εξαργυρώσεις σε επιλεγμένα καταστήματα.




bottom of page