Σχεδιασμός Καριέρας
& Προετοιμασία
Business people meeting at office and us

Το πιο δύσκολο κομμάτι για έναν νέο υποψήφιο στην αγορά της τεχνολογίας είναι ότι δεν γνωρίζει τις ανάγκες του tech market και 
πώς να προσαρμόσει τις ακαδημαικές του γνώσεις στις θέσεις εργασίας, ώστε να γίνει ανταγωνιστικός

Οι απαιτήσεις των tech companies, startups και software houses είναι πλέον πολύ υψηλές με αποτέλεσμα οι νέοι υποψήφιοι χωρίς προυπηρεσία  είναι πολύ δύσκολο να βρουν πλέον ακόμα και μια αξιόλογη junior θέση γιατί δεν έχουν τα skills που απαιτεί πλέον η αγορά.


Στόχος μας είναι να:

  • Bρούμε την ειδικότητα που σου ταιριάζει και να σε καθοδηγίσουμε στο να αποκτήσεις άμεσα τα skills που υπάρχουν στην αγορά σε μεγάλη ζήτηση,δίνοντας σου tips & hacks που στους περισσότερους παίρνει ίσως και χρόνια να μάθουν.Με αυτόν τον τρόπο θα σε μετατρέψουμε σε ένα highly marketable νέο υποψήφιο δίνοντας σου το προβάδισμα στην αγορά !

Τι θα κάνουμε:

Young businesswoman and businessman work
  • ​​Θα σε καθοδηγήσουμε και θα σχεδιάσουμε μαζί τους στόχους για την εξειδίκευση που σου ταιριάζει. 

  • Διαθέτουμε το πιο σύχρονο και εξειδικευμένο υλικό με τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες παγκοσμίως για κάθε εξειδίκευση. Μέσα από το υλικό που θα σου παρέχουμε  και τις εξατομικευμένες συνεδρίες θα έχεις πρόσβαση και καθοδήγηση στις latest cutting edge technologies για software engineering & mobile application engineering, data science & machine learning και πολλά ακόμα!

  • Μαζί θα κάνουμε την προετοιμασία για να ξεχωρίσεις και να πάρεις το προβάδισμα στην αγορά γρήγορα και να τραβήξεις αμέσως την προσοχή των εταιριών και των recruitment agencies σε Ελλάδα και εξωτερικό.

  • Θα σχεδιάσουμε βήμα βήμα την προετοιμασία σου ώστε να μην χάνεις πολύτιμο χρόνο και περιττά έξοδα στην διαδικασία του learning & growth.

  • Θα σου δώσουμε tips για τα skills που έχουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά, ανάλογα με την ειδικότητά σου, ώστε να εστιάσουμε σε αυτά και να διεκδικήσουμε τις καλύτερες ευκαιρίες καριέρας άμεσα. 

 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Thanks for submitting!

 

Ο Σχεδιασμός Καριέρας & Προετοιμασία που προσφέρεται σε συνδυασμό με την Δημιουργία Επαγγελματικού Προφίλ είναι ένα απόλυτα ανταγωνιστικό ξεκίνημα για να διεκδικήσεις την ευκαιρία  
καριέρας
που σου αξίζει.

Αν θέλεις να πας την καρίερα σου στο επόμενο επίπεδο δες:

 

Team job. Photo young businessmans crew

Εξατομικευμένη Συμβουλευτική 

Mentoring Business Motivation Coaching

Premium
Συμβουλευτική