Εξατομικευμένη Συμβουλευτική 
& Επιλογή Θέσεων Εργασίας
Team job. Photo young businessmans crew

Αναζητάς θέσεις εργασίας ? Βλέπεις job descriptions και δεν έχεις αρκετές πληροφορίες για τις θέσεις ή την αντίστοιχη εταιρεία ? 
Εμείς θα σε προσανατολίσουμε στις σωστές επιλογές !

Με βάση την εμπειρία μας και την καθημερινή  μας έρευνα θα σου προτείνουμε να διεκδικήσεις τις κατάλληλες θέσεις για να ξεκινήσεις δυναμικά την καρίερα σου. Το workearly είναι η μοναδική ανεξάρτητη υπηρεσία που δουλεύει αποκλειστικά για εσένα και με μοναδικό σκοπό την δική σου εξέλιξη.


Στόχος μας είναι :

  • Να σου δώσουμε τις κατάλληλες πληροφορίες ωστε να μην χάσεις άλλο χρόνο και να ξεκινίσεις δυναμικά την καρίερα σου στο κατάλληλο περιβάλλον. Μέσα από ανεξάντλητη έρευνα  για την αγορά της τεχνολογίας σήμερα έχουμε την εικόνα που χρειάζεται για να το πετύχουμε.

Τι θα κάνουμε:

Coaching with business woman using a tab
  • ​​Θα ερευνήσουμε την αγορά σύμφωνα με το προφίλ σου και την ειδικότητα που θα επιλέξουμε.

  • Θα επιλέξουμε μαζί ευκαιρίες καριέρας στις corporate & startups εταιρείες του κλάδου και θα στοχεύσουμε σε αυτές.

  • Μέσα απο το μεγάλο δίκτυο συνεργατών και τις πληροφορίες που διαθέτουμε, θα βρούμε τις καλύτερες επιλογές ειδικά για εσένα.

  • Θα σε προετοιμάσουμε ακριβώς για τις απαιτήσεις της συνέντευξης. Έχουμε περάσει στο παρελθόν και από τις δύο θέσεις (interviewer / interviewee) και θα σου δώσουμε όλες τις πληροφορίες που δεν γνωρίζεις.

 

 

Πολλές φορές το Interview Process είναι ιδιάιτερα απαιτητικό και περιγράφεται ως ιδιαίτερα αγχωτική περίοδος και εξαντλητική περίοδος ειδικά για τους νέους υποψηφίους που δυσκολεύονται να την διαχειριστούν σωστά.Σχεδόν πάντα το process έχει περισσότερα από ένα στάδια και κάθε στάδιο είναι εξίσου κρίσιμο και χρειάζεται ειδική αντιμετώπιση. Μπορούμε να είμαστε ενεργά δίπλα σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με υποστήριξη σε κάθε σου βήμα, συνεχή παρακολούθηση, πλάνο και οδηγίες ανάλογα με τις εξελίξεις. 

 

Mentoring Business Motivation Coaching

Premium
Συμβουλευτική