Workearly

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Workearly αποτελεί την πρώτη remote coaching εκπαιδευτική υπηρεσία για επιτυχημένη καριέρα στην αγορά της τεχνολογίας.

 

Η αναγνωρισμένη καινοτομία του Workearly, συνδυάζει στοιχεία των πιο σύγχρονων τάσεων της επαγγελματικής εκπαίδευσης παγκoσμίως, όπως το Coaching και το Microlearning.

brandmark-design (22).png

Mε παρουσία σε περισσότερες από 5 χώρες και εκατοντάδες επαγγελματίες που το εμπιστεύoνται στην Ελλάδα, με πολλούς να είναι στελέχη εταιρειών με θέσεις ευθύνης σε μεγάλες πολυεθνικές, το workearly αντιπροσωπεύει την νέα εποχή στην ατομική εκπαίδευση και το upskilling.

Παρέχεται ένας συνδυασμός εκπαίδευσης, των δεξιοτήτων που πρέπει να αποκτήσει κάποιος ώστε να εισχωρήσει ή να εξελιχθεί επαγγελματικά στην αγορά της τεχνολογίας, και της εξατομικευμένης στρατηγικής, προκειμένου να γίνουν τα σωστά βήματα για να πραγματοποιήσει τους στόχους του με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.​ Η ομάδα της Reatcode IT Consulting Services, η οποία αποτελείται από ένα μεγάλο δίκτυο έμπειρων μηχανικών λογισμικού, project managers, αναλυτών δεδομένων, HR professionals και συνεργατών απ’ όλο τον κόσμο, δημιούργησε το workearly με σκοπό να καλύψει το μεγάλο κενό στην παροχή εξατομικευμένης εκπαίδευσης και καθοδήγησης σύμφωνα με τις πραγματικές απαιτήσεις της αγοράς.

Με τεχνογνωσία σε εκπαιδευτικές πρακτικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως, το workearly φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την προσεγγιση της εξατομικευμένης εκπαίδευσης, η οποία έχει αποδεδειγμένα τα υψηλότερα αποτελέσματα.Απευθύνεται σε οποιονδήποτε επαγγελματία κάθε επιπέδου και εμπειρίας που, είτε προέρχεται από τον χώρο του ΙΤ ή από διαφορετικό κλάδο, θέλει να μπει και να εξελιχθεί στην αγορά της τεχνολογίας αποτελεσματικά και γρήγορα. 

Αυτή τη στιγμή, ήδη πολλές εταιρείες δουλεύουν σχεδόν αποκλειστικά remotely, το workearly είναι ο μοναδικός οργανισμός που εξειδικέυεται στην προετοιμασία εξ αποστάσεως εργασίας για χώρες του Εξωτερικού και αναλαμβάνει να καθοδηγήσει όσους θέλουν να μπουν στον χώρο του IT και να απευθυνθούν όχι μόνο στην Ελληνική, αλλά και στην παγκόσμια αγορά εργασίας.

“Το workearly αντιπροσωπεύει την νέα εποχή στην ατομική εκπαίδευση και το upskilling”

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

huffpost-_edited.png
284-2841512_cnn-united-states-news-text-logo-png-image.png
dadsdefAsset 24.png
dadsdefAsset 16.png
dadsdefAsset 10 (1).png
vima_workearly_edited.jpg
dadsdefAsset 20.png
dadsdefAsset 19.png
dadsdefAsset 21.png
dadsdefAsset 22_edited.png
dadsdefAsset 15.png
dadsdefAsset 12.png
dadsdefAsset 17.png

Το workearly στο περιοδικό Startupper Mag

Η καινοτομία του workearly ως κεντρικό αφιέρωμα και εξώφυλλο στο τεύχος Απριλίου 2021.

startupper_workearly.jpg
brandmark-design (13).png

2000+

ΠΕΛΑΤΕΣ

50+

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

5

XΩΡΕΣ

95%

ΕΠΙΤΥΧΙΑ

FAQs

Γιατι να επιλέξω το workearly ; Ποια είναι η διαφορά απο ένα κοινό εκπαιδευτικο προγραμμα ;

Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπου γίνεται προσωποποιημένο personal training αναλογα με τις ανάγκες και το background σου.

 

Αυτό σημαίνει ότι η εξειδικευμένη ομάδα του workearly θα σε αναλάβει αποκλειστικά ώστε να σε προετοιμάσει να ξεκινήσεις ή να κάνεις επανεκκίνηση στην αγορά εργασίας στην ειδικότητα που επιθυμείς.

 

Η στοχευση στις αναγκες σου ειναι 100% εξατομικευμένη, επομένως τα αποτελέσματα είναι υψηλοτερα απο οποιοδήποτε γενικό εκπαιδευτικο προγραμμα. Θα προετοιμαστείς και θα εκπαιδευτείς από έμπειρους επαγγελματιες του χωρου, ώστε άμεσα να διεκδικήσεις τις καλυτερες ευκαιριες καριέρας σε Ελλάδα, Κυπρο και Εξωτερικό.

 

Μαζί θα εστιασουμε τοσο στις γνωσεις που πραγματικά εχουν σημασία για να ξεκινήσεις στην αγορά αλλά και στη διαδικασία των συνεντευξεων, συνεπώς θα γλιτώσεις χρονο και περιττά εξοδα.

Πόσο διαρκεί η εκπαίδευση / καθοδήγηση ;

Το πλάνο εκπαιδευσης / καθοδήγησης φτιάχνεται αποκλειστικά για εσένα, επομένως η διάρκεια του θα υπολογιστεί με βάση το background και τους στόχους σου.

Ποιό είναι το κοστος ;

Το κόστος της υπηρεσίας θα υπολογιστεί με βάση το προφίλ και τους στοχους σου. Κανονικά οι υπηρεσίες personal coaching εχουν αρκετά υψηλο κοστος λόγω της προσωποποιημενης φυσης του προγραμματος.

 

Στο workearly, για να είναι βιώσιμο οικονομικά το προγραμμα σε υποψηφιους σε Ελλαδα / Κυπρο, πραγματοποιούμε μεγάλες εκπτωσεις και διευκολύνσεις φτάνοντας τις τιμές των πιο οικονομικών σεμιναριων !

Πόσες ώρες πρέπει να αφιερώνω την εβδομάδα ;

Το πλάνο personal training που παρέχουμε είναι σχεδιασμένο για πολυάσχολους επαγγελματιες και συνδυάζεται και με σπουδες/ μεταπτυχιακό.

 

Επομένως δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ωρών /εβδομάδα, αλλά προσαρμόζεται στο πρόγραμμά σου.

Είναι απο αποσταση ;

Ναι, σε αναλαμβανουμε 100% εξ αποστασεως !

#Contact us