ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

WORKEARLY

Το workearly αποτελείται από μία ομάδα με πολυετή εμπειρία στην αγορά της τεχνολογίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Συνδυάζοντας αποτελεσματικά την εμπειρία  στην αγορά με την δυναμη του online coaching, η ομάδα του workearly δημιούργησε μία καινονοτόμα πρακτική εκπαίδευσης με εξαιρετικά υψηλά αποτελέσματα.

H αγορά της τεχνολογίας, παρόλο που είναι υψηλά ανερχόμενη σε απολαβές και νέες θέσεις εργασίας, γίνεται όλο και περισσότερο απαιτητική και ανταγωνιστική.


Τα τελευταία χρόνια το online coaching γίνεται μία όλο και περισσότερο δημοφιλής πρακτική παγκοσμίως, με εντυπωσιακούς ρυθμούς υιοθέτησης.  


Στόχος του workearly είναι να καλύψει το μεγάλο κενό

στην παροχή ουσιαστικής και στοχευμένης εκπαίδευσης, με μεθοδολογία βασισμένη στην ταχύτητα,την αποτελεσματικότητα και στις πραγματικές απαιτήσεις

της αγοράς.

To workearly, είναι μία δημιουργία της ελληνικής ομάδας της Reatcode IT Consulting Services , η οποία με εξειδικευμένη γνώση και μεγάλη εμπειρία στις τελευταίες τάσεις του IT industry σε Ελλάδα και Eξωτερικό, θα αναλάβει την προετοιμασία σου και θα σε εκπαιδεύσει βήμα βήμα ώστε να δημιουργήσεις ένα πολύ ανταγωνιστικό προφίλ

και να απογειώσεις την καριέρα σου.

designer hand working and smart phone an

Είπαν για εμάς

Το workearly στο περιοδικό Startupper Mag

Η καινοτομία του workearly ως κεντρικό αφιέρωμα και εξώφυλλο στο τεύχος Απριλίου 2021.

startupper_workearly.jpg

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟ WORKEARLY

workearly_ep.jpeg
startupper_workearly1.jpg
Workearly
Workearly

Κάνε αίτηση για δωρεάν αξιολόγηση προφίλ

Το workearly στον ΣΚΑΙ 100.3

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+302102209811
info@workearly.gr