Business Intelligence:Γιατί είναι η καλύτερη επιλογή καριέρας το 2021


Το Business intelligence και η ανάλυση δεδομένων άλλαξαν τον τρόπο που διαχειρίζονται τα δεδομένα οι επιχειρήσεις.


Η χρήση ισχυρών τεχνικών οπτικοποίησης επιτρέπει την αναγνώριση των τάσεων και πληροφοριών των δεδομένων για την λήψη καλύτερων αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο.


Βusiness intelligence

Η ολοένα και περισσότερη ζήτηση και ανάγκη για τη συλλογή δεδομένων σε μεγάλες ποσότητες, καθιστά την ανάλυση τους σε πραγματικό χρόνο δύσκολη.


Από την πλευρά τους, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες φαίνεται να γίνονται ολοένα και περισσότερο περίπλοκες, γεγονός που αφήνει μικρό περιθώριο τόσο για την έρευνα όσο και για καινοτομία.


Αυτή την νέα κατάσταση πραγμάτων, έρχεται να σώσει ο τομές του Business Intelligence, μια τεχνολογία που βοηθάει στην πρόβλεψη των τάσεων της αγοράς με ένα απλό κουμπί.


Οι εταιρείες αντί να χάνουν πολύτιμο χρόνο, καθώς και χρήματα, με την βοήθεια του Business intelligence εκμεταλλεύονται τα δεδομένα που εντοπίζουν και μπορούν να ανακαλύψουν μοτίβα που θα τους επιφέρουν κέρδος και φυσικά, εξέλιξη.

Αν ενδιαφέρεσαι να μπεις στο χώρο του Data / BI Analysis

ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ

Ο τομέας του business intelligence κατάφερε να δημιουργήσει διάφορες τεχνικές για την συλλογή και οπτικοποίηση των πληροφοριών, ώστε να υπάρχει καλύτερη και πιο σαφή εικόνα στο τι ζητάει ή καλύτερα απαιτεί η αγορά .


Η πρακτική του business intelligence, μέσα από την συλλογή διαφόρων πληροφοριών και εκμετάλλευση αυτών βοηθάει τις επιχειρήσεις να πραγματοποιήσουν ουσιαστικές και πιο ασφαλείς κινήσεις για το μέλλον. Με άλλα λόγια, εξελίσσει τις επιχειρησιακές λειτουργίες, τις καθιστά πιο ‘έξυπνες’.


Στην αρχή μιλήσαμε για την συλλογή μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων που χρειάζονται οι επιχειρήσεις. Η χρήση του business intelligence παίζει καθοριστικό ρόλο στην αναγνώριση και βαθιά εξέταση αυτών των πληροφοριών. Με την σειρά της, η ανάλυση οδηγεί στην εύρεση σημαντικών τάσεων που δεν αποκλείεται να επηρεάσουν εποικοδομητικά δραστηριότητες της εταιρείας .


Όπως έχουν αποδείξει έρευνες, η χρήση του Business Intelligence επιφέρει τα απαραίτητα εργαλεία ώστε μια επιχείρηση να μπορέσει να ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό εργασίας καθώς και να εξελεγχθεί πολύ περισσότερο.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να προσθέσουμε πως ο τομέας του business intelligence δεν περιορίζεται μόνο στους επαγγελματίες αναλυτές (Business Analysts) αλλά όπως και η ίδια πρακτική επεκτείνεται και ανανεώνεται έτσι και τα επαγγέλματα φαίνεται να πληθαίνουν όλο ένα και περισσότερο.


Α δούμε μερικά από αυτά.
 • Business Intelligence Analyst

 • Business Intelligence Developer

 • DataWarehouse Developer

 • Business Intelligence Project Manager

 • SQL Server Business Intelligence Developer

 • Business Intelligence Administrator

 • Business Intelligence Consultant

Πέρα από την ζήτηση που ολοένα και αυξάνεται για τις παραπάνω θέσεις συνοδεύεται και μια μεγάλη γκάμα εξέλιξής στον εργασιακό χώρο σε συνδυασμό με ελκυστικούς/ ικανοποιητικούς μισθούς.


Όπως είναι γνωστό, τα δεδομένα παίζουν καθοριστικό ρόλο στις εργασίες ενός BI Analyst, γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η γνώση της SQL.

Είναι ένα από τα κύρια εργαλεία για τη Διαχείριση δεδομένων που περιλαμβάνει την Εξόρυξη , τον Μετασχηματισμό και την Φόρτωση Δεδομένων (Data Extraction, Data Transformation, and Data Loading).


Αν θέλεις να μπεις στο χώρο του Data Analysis και να εργαστείς ως BI Analyst οφείλεις να γνωρίζεις sql (δες εδώ) .


Το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να μπεις και να ξεχωρίσεις στο χώρο του Data Science !

 • Eναι η μοναδική υπηρεσία όπου το εκπαιδευτικό υλικό που παρέχουμε φτιάχνεται ειδικά για εσένα και είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις τελευταίες απαιτήσεις της αγοράς

 • Είναι η μοναδική υπηρεσία όπου σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις.

 • Στόχος είναι αρχικά να εκπαιδευτείς ειδικά για τις απαιτήσεις της αγοράς και στη συνέχεια να λάβεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας.

 • Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ .


ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΦΙΛ


Το Workearly φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την καινοτομία του εκπαιδευτικού coaching που περιλαμβάνει εξατομικευμένη εκπαίδευση και καθοδήγηση με στόχο να προετοιμάσει κατάλληλα όποιον θέλει να μπει με αξιώσεις στην αγορά του ΙΤ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ παρακάτω τι έγραψαν για το WORKEARLY:

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΦΙΛ


Το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να μπεις και να ξεχωρίσεις στο χώρο του ΙΤ στην ειδικότητα που επιθυμείς !

Team job. Photo young businessmans crew

Είναι η μοναδική υπηρεσία όπου σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι

πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις !

Focused young woman works with statistic

Στόχος είναι αρχικά να εκπαιδευτείς ειδικά για τις απαιτήσεις της αγοράς και στη συνέχεια να λάβεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας .

Hipster Girl use Laptop huge Loft Studio

Η εκπαίδευση προσαρμόζεται αποκλειστικά στο δικό σου προφίλ και τις δικές σου ανάγκες.

Young woman working on laptop in the off

Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ . Τώρα μπορείς να εκπαιδευτείς από το σπίτι σου !

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατι να επιλέξω το workearly? Ποια είναι η διαφορά απο ένα κοινό εκπαιδευτικο προγραμμα?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπου γίνεται προσωποποιημένο personal training αναλογα με τις ανάγκες και το background σου. Αυτό σημαίνει ότι η εξειδικευμένη ομάδα του workearly θα σε αναλάβει αποκλειστικά ώστε να σε προετοιμάσει να ξεκινήσεις ή να κάνεις επανεκκίνηση στην αγορά εργασίας στην ειδικότητα που επιθυμείς. Η στοχευση στις αναγκες σου ειναι 100% εξατομικευμένη, επομένως τα αποτελέσματα είναι υψηλοτερα απο οποιοδήποτε γενικό εκπαιδευτικο προγραμμα. Θα προετοιμαστείς και θα εκπαιδευτείς από έμπειρους επαγγελματιες του χωρου, ώστε άμεσα να διεκδικήσεις τις καλυτερες ευκαιριες καριέρας σε Ελλάδα, Κυπρο και Εξωτερικό. Μαζί θα εστιασουμε τοσο στις γνωσεις που πραγματικά εχουν σημασία για να ξεκινήσεις στην αγορά αλλά και στη διαδικασία των συνεντευξεων, συνεπώς θα γλιτώσεις χρονο και περιττά εξοδα.
Ποσο διαρκεί η εκπαιδευση / καθοδήγηση?


Το πλάνο εκπαιδευσης / καθοδήγησης φτιάχνεται αποκλειστικά για εσένα, επομένως η διάρκεια του θα υπολογιστεί με βάση το background και τους στόχους σου.
Τι περιλαμβάνει η εκπαιδευση ?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπού το εκπαιδευτικό υλικό που παρεχουμε φτιαχνεται ειδικά για εσένα και ειναι ειδικά προσαρμοσμένο στις τελευταιες απαιτήσεις της αγοράς !
Ποιό είναι το κοστος ?


Το κόστος της υπηρεσίας θα υπολογιστεί με βάση το προφίλ και τους στοχους σου. Κανονικά οι υπηρεσίες personal coaching εχουν αρκετά υψηλο κοστος λόγω της προσωποποιημενης φυσης του προγραμματος. Στο workearly, για να είναι βιώσιμο οικονομικά το προγραμμα σε υποψηφιους σε Ελλαδα / Κυπρο, πραγματοποιούμε μεγάλες εκπτωσεις και διευκολύνσεις φτάνοντας τις τιμές των πιο οικονομικών σεμιναριων !
Ειναι απο αποσταση?


Ναι, σε αναλαμβανουμε 100% εξ αποστασεως !