top of page

Data analysis:Οι βασικοί λόγοι για να μάθεις Tableau




Ένα εργαλείο οπτικοποίησης που φαίνεται να κερδίζει, μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις είναι το Tableau.


Το εργαλείο αυτό κατατάσσεται υψηλά στις τάσεις του business intelligence για το 2020, και φαίνεται πως ήρθε για να μείνει.


Λόγω της υψηλής δημοτικότητας και της ζήτησης, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για τη δημιουργία καριέρας τόσο στο Business Intelligence όσο και στα Data Analytics.


Αυξημένη ζήτηση στους επαγγελματίες Tableau

Η συνεχής αύξηση στον όγκο των δεδομένων παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία των επιχειρήσεων. Οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη από διαδραστικά και εύχρηστα εργαλεία ώστε να κάνουν σωστά και άμεσα τις αναλύσεις δεδομένων. Το Tableau αποτελεί μέρος αυτών των εργαλείων και η δημοτικότητα του αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.


Αυξημένες απολαβές.

Μαζί με την αυξημένη ζήτηση για την κάλυψη θέσεων πάνω στο tableau βρίσκουμε ακόμα ένα θετικό στοιχείο. Οι μεγάλες ανταμοιβές. Σύμφωνα με έρευνες του 2019, η ετήσια απολαβή της θέσης είναι περίπου 108.000 $ ενώ ο μεσαίος μισθός μπορεί να φτάσει και τα 158.000$. Άρα βλέπουμε πως η χρηστικότητα του Tableau, πέρα από τις αυξημένες θέσεις συνοδεύεται και από έναν ικανοποιητικό μισθό.





Αν ενδιαφέρεσαι να μπεις στο χώρο του Data Αnalysis


ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ




Ποικιλία θέσεων εργασίας.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και το εύρος των θέσεων που βρίσκουμε μέσα από το tableau.


Οι τίτλοι θέσεων που μπορεί να κυνηγήσει ο επαγγελματίας Tableau είναι μεταξύ άλλων:


1) Data Analyst

2) Business Analyst

3) Business Intelligence Analyst

4) Business Intelligence Developer

5) Business Intelligence Manager

6) Tableau Consultant



Δυνατότητα καριέρας σε μεγάλα ονόματα επιχειρήσεων.

Για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να χτίσουν μια καριέρα στις μεγαλύτερες εταιρείες, το Tableau μπορεί να αποτελέσει την λύση. Ήδη βλέπουμε επιτυχημένες επιχειρήσεις όπως, Facebook, Dell, Groupon, Sony Electronics, να αναζητούν προσωπικό για την κάλυψη θέσεων.


Σύμφωνα με τα παραπάνω αλλά και τις έρευνες που προβλέπουν ένα λαμπρό μέλλον για τον χώρο του Business Intelligence, το Tableau σίγουρα είναι ένα πεδίο που αξίζει την προσοχή σου.


Για όσους ενδιαφέρονται να προχωρήσουν την καριέρα τους στο τομέα του Business Intelligence, είναι απαραίτητη η γνώση τoυ Tableau.

Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπου το εκπαιδευτικό υλικό που παρέχουμε φτιάχνεται ειδικά για εσένα και είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις τελευταιες απαιτήσεις της αγοράς !


ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΦΙΛ



bottom of page