• Workearly team

Data analysis:Οι βασικοί λόγοι για να μάθεις Tableau
Ένα εργαλείο οπτικοποίησης που φαίνεται να κερδίζει, μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις είναι το Tableau.


Το εργαλείο αυτό κατατάσσεται υψηλά στις τάσεις του business intelligence για το 2020, και φαίνεται πως ήρθε για να μείνει.


Λόγω της υψηλής δημοτικότητας και της ζήτησης, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για τη δημιουργία καριέρας τόσο στο Business Intelligence όσο και στα Data Analytics.


Αυξημένη ζήτηση στους επαγγελματίες Tableau

Η συνεχής αύξηση στον όγκο των δεδομένων παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία των επιχειρήσεων. Οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη από διαδραστικά και εύχρηστα εργαλεία ώστε να κάνουν σωστά και άμεσα τις αναλύσεις δεδομένων. Το Tableau αποτελεί μέρος αυτών των εργαλείων και η δημοτικότητα του αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.


Αυξημένες απολαβές.

Μαζί με την αυξημένη ζήτηση για την κάλυψη θέσεων πάνω στο tableau βρίσκουμε ακόμα ένα θετικό στοιχείο. Οι μεγάλες ανταμοιβές. Σύμφωνα με έρευνες του 2019, η ετήσια απολαβή της θέσης είναι περίπου 108.000 $ ενώ ο μεσαίος μισθός μπορεί να φτάσει και τα 158.000$. Άρα βλέπουμε πως η χρηστικότητα του Tableau, πέρα από τις αυξημένες θέσεις συνοδεύεται και από έναν ικανοποιητικό μισθό.

Αν ενδιαφέρεσαι να μπεις στο χώρο του Data Αnalysis

ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ
Ποικιλία θέσεων εργασίας.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και το εύρος των θέσεων που βρίσκουμε μέσα από το tableau.


Οι τίτλοι θέσεων που μπορεί να κυνηγήσει ο επαγγελματίας Tableau είναι μεταξύ άλλων:


1) Data Analyst

2) Business Analyst

3) Business Intelligence Analyst

4) Business Intelligence Developer

5) Business Intelligence Manager

6) Tableau ConsultantΔυνατότητα καριέρας σε μεγάλα ονόματα επιχειρήσεων.

Για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να χτίσουν μια καριέρα στις μεγαλύτερες εταιρείες, το Tableau μπορεί να αποτελέσει την λύση. Ήδη βλέπουμε επιτυχημένες επιχειρήσεις όπως, Facebook, Dell, Groupon, Sony Electronics, να αναζητούν προσωπικό για την κάλυψη θέσεων.


Σύμφωνα με τα παραπάνω αλλά και τις έρευνες που προβλέπουν ένα λαμπρό μέλλον για τον χώρο του Business Intelligence, το Tableau σίγουρα είναι ένα πεδίο που αξίζει την προσοχή σου.


Για όσους ενδιαφέρονται να προχωρήσουν την καριέρα τους στο τομέα του Business Intelligence, είναι απαραίτητη η γνώση τoυ Tableau.

Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπου το εκπαιδευτικό υλικό που παρέχουμε φτιάχνεται ειδικά για εσένα και είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις τελευταιες απαιτήσεις της αγοράς !


ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΦΙΛΤο workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να μπεις και να ξεχωρίσεις στο χώρο του ΙΤ στην ειδικότητα που επιθυμείς !

Team job. Photo young businessmans crew

Είναι η μοναδική υπηρεσία όπου σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι

πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις !

Focused young woman works with statistic

Στόχος είναι αρχικά να εκπαιδευτείς ειδικά για τις απαιτήσεις της αγοράς και στη συνέχεια να λάβεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας .

Hipster Girl use Laptop huge Loft Studio

Η εκπαίδευση προσαρμόζεται αποκλειστικά στο δικό σου προφίλ και τις δικές σου ανάγκες.

Young woman working on laptop in the off

Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ . Τώρα μπορείς να εκπαιδευτείς από το σπίτι σου !

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατι να επιλέξω το workearly? Ποια είναι η διαφορά απο ένα κοινό εκπαιδευτικο προγραμμα?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπου γίνεται προσωποποιημένο personal training αναλογα με τις ανάγκες και το background σου. Αυτό σημαίνει ότι η εξειδικευμένη ομάδα του workearly θα σε αναλάβει αποκλειστικά ώστε να σε προετοιμάσει να ξεκινήσεις ή να κάνεις επανεκκίνηση στην αγορά εργασίας στην ειδικότητα που επιθυμείς. Η στοχευση στις αναγκες σου ειναι 100% εξατομικευμένη, επομένως τα αποτελέσματα είναι υψηλοτερα απο οποιοδήποτε γενικό εκπαιδευτικο προγραμμα. Θα προετοιμαστείς και θα εκπαιδευτείς από έμπειρους επαγγελματιες του χωρου, ώστε άμεσα να διεκδικήσεις τις καλυτερες ευκαιριες καριέρας σε Ελλάδα, Κυπρο και Εξωτερικό. Μαζί θα εστιασουμε τοσο στις γνωσεις που πραγματικά εχουν σημασία για να ξεκινήσεις στην αγορά αλλά και στη διαδικασία των συνεντευξεων, συνεπώς θα γλιτώσεις χρονο και περιττά εξοδα.
Ποσο διαρκεί η εκπαιδευση / καθοδήγηση?


Το πλάνο εκπαιδευσης / καθοδήγησης φτιάχνεται αποκλειστικά για εσένα, επομένως η διάρκεια του θα υπολογιστεί με βάση το background και τους στόχους σου.
Τι περιλαμβάνει η εκπαιδευση ?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπού το εκπαιδευτικό υλικό που παρεχουμε φτιαχνεται ειδικά για εσένα και ειναι ειδικά προσαρμοσμένο στις τελευταιες απαιτήσεις της αγοράς !
Ποιό είναι το κοστος ?


Το κόστος της υπηρεσίας θα υπολογιστεί με βάση το προφίλ κ