developer χωρίς Προϋπηρεσία - Οδηγός Επιβίωσης

Ενημερώθηκε: 3 Νοε 2020
Αναμφίβολλα είναι ένα από τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα αυτή τη στιγμή !


Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένας junior developer σήμερα, είτε είναι απόφοιτος είτε έχει εργασιακή εμπειρία σε άλλο κλάδο και θέλει να ξεκινήσει στην αγορά της τεχνολογίας, είναι ότι οι περισσότερες αγγελίες ζητούν 1-2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στο συγκεκριμένο αντικείμενο.


Το συγκεκριμένο ζήτημα έχει τεθεί πάρα πολλές φορές σε συζητήσεις με νέους αλλά και με πιο έμπειρους υποψηφίους.


Σύμφωνα με έρευνες, δύο στους τρεις εργοδότες αναζητούν απόφοιτους με εργασιακή εμπειρία, διότι έτσι αυξάνουν τις πιθανότητες να προσλάβουν άτομα που έχουν εικόνα του έργου και το εργασιακού περιβάλλοντος. Ένας στους τρεις εργοδότες, θεωρεί πως οι υποψήφιοι δεν έχουν επαρκείς γνώσεις του εργασιακού αντικειμένου.


Η προϋπηρεσία σε συνδυασμό με σχετική εκπαιδευτική κατάρτιση καθιστά τους υποψήφιους πιο έτοιμους.

Φυσικά, είναι λάθος από την πλευρά καποιων εταιρειών να μην δίνουν ευκαιρίες, διότι όλοι οι επαγγελματίες ξεκίνησαν κάποια στιγμή χωρίς εργασιακή εμπειρία.


Πώς να ξεκινήσει ένας όμως ένας developer χωρίς προϋπηρεσία ενώ όλες οι περισσότερες θέσεις απαιτούν μία minimum εργασιακή εμπειρία ?

Στην πραγματικότητα αυτό που αποδεδειγμένα συμβαίνει είναι ότι αν για μία θέση junior βρεθούν υποψήφιοι με συγκεκριμένα τεχνικά και επικοινωνιακά skills ακόμα και χωρίς προϋπηρεσία μπορούν να διεκδικήσουν θέσεις ακόμα και με καλό πρώτο μισθό.


Αυτό συμβαίνει γιατί στην πληροφορική και στο κομμάτι του ΙΤ δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία οι τίτλοι και οι πιστοποιήσεις όσο αυτά που μπορεί κάποιος να κάνει .

Αυτά είναι τα skills.


Έχω όμως τα σωστά skills ?


Θέλεις να σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις ;


ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩΗ απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ξεκάθαρη:


Τα σωστά skills είναι ένας συνδυασμός του τρόπου σκέψης, της ικανότητας επίλυσης προβλημάτων και φυσικά μεγάλο ρόλο έχει η γνώση των τεχνολογιών - programming languages & frameworks που ζητά τώρα η αγορά.


Για παράδειγμα υπάρχουν πάρα πολλοί υποψήφιοι οι οποίοι είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών και πιστοποιήσεων και απορρίπτονται από συνεντέυξεις και άλλοι οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τις σπουδές τους και εργάζονται με συμβόλαια πλήρους απασχόλησης.


Επομένως για να ανήκετε στην κατηγορία που επιλέγεται από τις εταιρείες του τεχνολογικού κλάδου πρέπει να εστιάσετε σε αυτόν τον συνδυασμό παραγόντων.

Μη βιαστείτε να επεκτείνετε άμεσα τις γνώσεις σας μέσω επιπρόσθετων πτυχίων, σεμιναρίων, προγραμμάτων σε παροχημένες τεχνολογίες τεχνολογίες.Μπορεί να χάσετε πολύτιμο χρόνο και χρήματα και να απομακρυνθείτε από το στόχο σας, την εξέλιξη της καριέρας σας.


Εστιάστε στα skills που θα σας δώσουν την προϋπηρεσία.


το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις άμεσα αποτελέσματα !


Είναι η μοναδική υπηρεσία που σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις !


Το workearly σε αντίθεση με οποιοδήποτε σεμινάριο ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο αποκλειστικά σε σένα και στις δικές σου ανάγκες.

Στόχος είναι αρχικά να εκπαιδευτείς (με υλικό προσαρμοσμένο μόνο για εσένα) ειδικά για τις ανάγκες της αγοράς και στη συνέχεια να πάρεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας .

Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ . Τώρα μπορείς να εκπαιδευτείς από το σπίτι σου !

ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ

Το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να μπεις και να ξεχωρίσεις στο χώρο του ΙΤ στην ειδικότητα που επιθυμείς !

Team job. Photo young businessmans crew

Είναι η μοναδική υπηρεσία όπου σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι

πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις !

Focused young woman works with statistic

Στόχος είναι αρχικά να εκπαιδευτείς ειδικά για τις απαιτήσεις της αγοράς και στη συνέχεια να λάβεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας .

Hipster Girl use Laptop huge Loft Studio

Η εκπαίδευση προσαρμόζεται αποκλειστικά στο δικό σου προφίλ και τις δικές σου ανάγκες.

Young woman working on laptop in the off

Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ . Τώρα μπορείς να εκπαιδευτείς από το σπίτι σου !

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατι να επιλέξω το workearly? Ποια είναι η διαφορά απο ένα κοινό εκπαιδευτικο προγραμμα?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπου γίνεται προσωποποιημένο personal training αναλογα με τις ανάγκες και το background σου. Αυτό σημαίνει ότι η εξειδικευμένη ομάδα του workearly θα σε αναλάβει αποκλειστικά ώστε να σε προετοιμάσει να ξεκινήσεις ή να κάνεις επανεκκίνηση στην αγορά εργασίας στην ειδικότητα που επιθυμείς. Η στοχευση στις αναγκες σου ειναι 100% εξατομικευμένη, επομένως τα αποτελέσματα είναι υψηλοτερα απο οποιοδήποτε γενικό εκπαιδευτικο προγραμμα. Θα προετοιμαστείς και θα εκπαιδευτείς από έμπειρους επαγγελματιες του χωρου, ώστε άμεσα να διεκδικήσεις τις καλυτερες ευκαιριες καριέρας σε Ελλάδα, Κυπρο και Εξωτερικό. Μαζί θα εστιασουμε τοσο στις γνωσεις που πραγματικά εχουν σημασία για να ξεκινήσεις στην αγορά αλλά και στη διαδικασία των συνεντευξεων, συνεπώς θα γλιτώσεις χρονο και περιττά εξοδα.
Ποσο διαρκεί η εκπαιδευση / καθοδήγηση?


Το πλάνο εκπαιδευσης / καθοδήγησης φτιάχνεται αποκλειστικά για εσένα, επομένως η διάρκεια του θα υπολογιστεί με βάση το background και τους στόχους σου.
Τι περιλαμβάνει η εκπαιδευση ?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπού το εκπαιδευτικό υλικό που παρεχουμε φτιαχνεται ειδικά για εσένα και ειναι ειδικά προσαρμοσμένο στις τελευταιες απαιτήσεις της αγοράς !
Ποιό είναι το κοστος ?


Το κόστος της υπηρεσίας θα υπολογιστεί με βάση το προφίλ και τους στοχους σου. Κανονικά οι υπηρεσίες personal coaching εχουν αρκετά υψηλο κοστος λόγω της προσωποποιημενης φυσης του προγραμματος. Στο workearly, για να είναι βιώσιμο οικονομικά το προγραμμα σε υποψηφιους σε Ελλαδα / Κυπρο, πραγματοποιούμε μεγάλες εκπτωσεις και διευκολύνσεις φτάνοντας τις τιμές των πιο οικονομικών σεμιναριων !
Ειναι απο αποσταση?


Ναι, σε αναλαμβανουμε 100% εξ αποστασεως !