top of page

developer χωρίς Προϋπηρεσία - Οδηγός Επιβίωσης




Αναμφίβολλα είναι ένα από τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα αυτή τη στιγμή !


Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένας junior developer σήμερα, είτε είναι απόφοιτος είτε έχει εργασιακή εμπειρία σε άλλο κλάδο και θέλει να ξεκινήσει στην αγορά της τεχνολογίας, είναι ότι οι περισσότερες αγγελίες ζητούν 1-2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στο συγκεκριμένο αντικείμενο.


Το συγκεκριμένο ζήτημα έχει τεθεί πάρα πολλές φορές σε συζητήσεις με νέους αλλά και με πιο έμπειρους υποψηφίους.


Σύμφωνα με έρευνες, δύο στους τρεις εργοδότες αναζητούν απόφοιτους με εργασιακή εμπειρία, διότι έτσι αυξάνουν τις πιθανότητες να προσλάβουν άτομα που έχουν εικόνα του έργου και το εργασιακού περιβάλλοντος. Ένας στους τρεις εργοδότες, θεωρεί πως οι υποψήφιοι δεν έχουν επαρκείς γνώσεις του εργασιακού αντικειμένου.


Η προϋπηρεσία σε συνδυασμό με σχετική εκπαιδευτική κατάρτιση καθιστά τους υποψήφιους πιο έτοιμους.

Φυσικά, είναι λάθος από την πλευρά καποιων εταιρειών να μην δίνουν ευκαιρίες, διότι όλοι οι επαγγελματίες ξεκίνησαν κάποια στιγμή χωρίς εργασιακή εμπειρία.


Πώς να ξεκινήσει ένας όμως ένας developer χωρίς προϋπηρεσία ενώ όλες οι περισσότερες θέσεις απαιτούν μία minimum εργασιακή εμπειρία ?

Στην πραγματικότητα αυτό που αποδεδειγμένα συμβαίνει είναι ότι αν για μία θέση junior βρεθούν υποψήφιοι με συγκεκριμένα τεχνικά και επικοινωνιακά skills ακόμα και χωρίς προϋπηρεσία μπορούν να διεκδικήσουν θέσεις ακόμα και με καλό πρώτο μισθό.


Αυτό συμβαίνει γιατί στην πληροφορική και στο κομμάτι του ΙΤ δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία οι τίτλοι και οι πιστοποιήσεις όσο αυτά που μπορεί κάποιος να κάνει .

Αυτά είναι τα skills.


Έχω όμως τα σωστά skills ?

 

Θέλεις να σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις ;


ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ


 

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ξεκάθαρη:


Τα σωστά skills είναι ένας συνδυασμός του τρόπου σκέψης, της ικανότητας επίλυσης προβλημάτων και φυσικά μεγάλο ρόλο έχει η γνώση των τεχνολογιών - programming languages & frameworks που ζητά τώρα η αγορά.


Για παράδειγμα υπάρχουν πάρα πολλοί υποψήφιοι οι οποίοι είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών και πιστοποιήσεων και απορρίπτονται από συνεντέυξεις και άλλοι οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα τις σπουδές τους και εργάζονται με συμβόλαια πλήρους απασχόλησης.


Επομένως για να ανήκετε στην κατηγορία που επιλέγεται από τις εταιρείες του τεχνολογικού κλάδου πρέπει να εστιάσετε σε αυτόν τον συνδυασμό παραγόντων.

Μη βιαστείτε να επεκτείνετε άμεσα τις γνώσεις σας μέσω επιπρόσθετων πτυχίων, σεμιναρίων, προγραμμάτων σε παροχημένες τεχνολογίες τεχνολογίες.Μπορεί να χάσετε πολύτιμο χρόνο και χρήματα και να απομακρυνθείτε από το στόχο σας, την εξέλιξη της καριέρας σας.


Εστιάστε στα skills που θα σας δώσουν την προϋπηρεσία.


το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις άμεσα αποτελέσματα !


Είναι η μοναδική υπηρεσία που σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις !


Το workearly σε αντίθεση με οποιοδήποτε σεμινάριο ή εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο αποκλειστικά σε σένα και στις δικές σου ανάγκες.

Στόχος είναι αρχικά να εκπαιδευτείς (με υλικό προσαρμοσμένο μόνο για εσένα) ειδικά για τις ανάγκες της αγοράς και στη συνέχεια να πάρεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας .

Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ . Τώρα μπορείς να εκπαιδευτείς από το σπίτι σου !


ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ

bottom of page