top of page

Είσαι φοιτητής ; Συνδύασε Καλοκαιρινές Διακοπές με Εκπαίδευση & θέσεις εργασίας.


Είσαι φοιτητής ; Συνδύασε Καλοκαιρινές Διακοπές με Εκπαίδευση & θέσεις εργασίας.

Είσαι φοιτητής ; Συνδύασε Καλοκαιρινές Διακοπές με Εκπαίδευση & θέσεις εργασίας.


Τι θα έλεγες να συνδυάσεις καλοκαιρινές διακοπές με εκπαίδευση; Αν είσαι φοιτητής και ψάχνεις τρόπο να εκμεταλλευτείς το καλοκαίρι σου, τότε τα Summer Schools του Workearly είναι η ιδανική λύση για σένα! Το Workearly, η Νο1 πλατφόρμα ανάπτυξης δεξιοτήτων σε Τεχνολογικές και Business ειδικότητες, προσφέρει μοναδικά προγράμματα που συνδυάζουν τη μάθηση με την απόλαυση των διακοπών.


Τι είναι το Workearly;

Το Workearly powered by Reatcode Group αποτελεί την πιο δημοφιλή edTech ΑΙ πλατφόρμα upskilling και reskilling τόσο στην Ελλάδα όσο και στα μεγαλύτερα tech hubs του κόσμου. Μέσα στα 3 χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να εκπαιδεύσει πάνω από 17.000 υποψηφίους, έχοντας βοηθήσει στο upskilling επαγγελματιών, εκπαιδεύσεις εταιριών αλλά και στην αλλαγή καριέρας των υποψηφίων. ​ Η πλατφόρμα του Workearly απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να αναπτύξει δεξιότητες γρήγορα και με διασκεδαστικό τρόπο (gamification), αλλά και να πιστοποιηθεί σε επαγγελματικούς ρόλους με υψηλή ζήτηση, απολαβές και υποσχόμενο μέλλον. Το Workearly έχει επιλεγεί για την εκπαίδευση του προσωπικού από περισσότερες από 1000 εταιρείες στην Ελλάδα. Η επιτυχία του Workearly επιβεβαιώθηκε με την απονομή του βραβείου της «Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας της Χρονιάς» στα Education Leaders Awards του 2023.



Γιατί να Επιλέξεις τα Summer Schools του Workearly;


  • Συνδυασμός Μάθησης και Διακοπών

Μπορείς να προσαρμόσεις ένα Summer School στον χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να μάθεις νέες δεξιότητες με υψηλή ζήτηση στην αγορά εργασίας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα και τις διακοπές σου. Έτσι, δεν χρειάζεται να θυσιάσεις το ένα για το άλλο!


  • Ευέλικτα Προγράμματα

Τα Summer Schools διαρκούν από 8 έως 10 εβδομάδες, ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτεις. Είτε θέλεις να αφιερώσεις ένα μικρό μέρος των διακοπών σου είτε το μεγαλύτερο μέρος, το πρόγραμμα είναι ευέλικτο και προσαρμόζεται στις ανάγκες σου.


  • Εκπτώσεις σε Πακέτα Μεταφοράς και Διαμονής

Σε συνεργασία με το 18-24 Travel, το Workearly προσφέρει εκπτώσεις στους συμμετέχοντες σε πακέτα μεταφοράς και διαμονής.




Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να συνδυάσεις την εκπαίδευση με τις διακοπές σου και να ζήσεις ένα καλοκαίρι γεμάτο μαγεία, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.







  • Ευκαιρίες Καριέρας

Οι Hiring Partners του Workearly θα λάβουν τα βιογραφικά όσων ολοκληρώνουν το Summer School.



Εταιρείες όπως η Novibet, Atcom, Public, Volton, Interamerican, και Doctor Anytime ανυπομονούν να λάβουν το βιογραφικό σου. Αυτό σημαίνει ότι φέτος το καλοκαίρι, μαζί με τις διακοπές σου, θα έχεις την ευκαιρία να πιστοποιηθείς για θέσεις εργασίας σε κλάδους όπως το HR, Programming, Business Analytics, Data Science και να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό.



Κάνε το Καλοκαίρι σου Μοναδικό με τα Workearly Summer Schools.


Τα Summer Schools λειτουργούν για τρίτη συνεχή χρονιά και έχουν καθιερωθεί ως ένας θεσμός στην Ελλάδα. Οι υποψήφιοι έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τους καλοκαιρινούς μήνες για να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και να έρθουν σε επαφή με εταιρείες που αναζητούν υποψηφίους. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στα Summer Schools απολαμβάνουν μεγάλες εκπτώσεις σε αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, επιτρέποντάς τους να συνδυάσουν την εκπαίδευση με τις διακοπές τους, καθιστώντας το καλοκαίρι τους μοναδικό. Τα προηγούμενα δύο χρόνια, τα Summer Schools συγκέντρωσαν συνολικά πάνω από 4000 συμμετοχές.

Χρησιμοποίησε τον κωδικό [student1824] για να επωφεληθείς από την ειδική έκπτωση.



Πώς να Εγγραφείς

Κάνε την αίτησή σου σε όποιο από τα summer schools επιλέξεις (δες εδώ) τώρα και λάβε ειδική φοιτητική προσφορά για να κλείσεις με έκπτωση και να πάρεις το δώρο των διακοπών σου, σε συνεργασία με το 18-24 Travel. Μην χάσεις αυτή την ευκαιρία να συνδυάσεις τη μάθηση με τις διακοπές σου και να επενδύσεις στο μέλλον σου.


Για περισσότερες πληροφορίες και για να κάνεις την αίτησή σου, επισκέψου την ιστοσελίδα των summer schools (εδώ). Χρησιμοποίησε τον κωδικό [student1824] για να επωφεληθείς από την ειδική έκπτωση.


Ζήσε ένα καλοκαίρι γεμάτο γνώση και διασκέδαση με τα Summer Schools του Workearly!


Ετικέτες:

Comments


bottom of page