top of page

Συνεργασία Workearly Greece - Alpha Bank: Ανοίγοντας Νέους Ορίζοντες.


Συνεργασία Workearly Greece - Alpha Bank: Ανοίγοντας Νέους Ορίζοντες.

Συνεργασία Workearly Greece - Alpha Bank: Ανοίγοντας Νέους Ορίζοντες.


Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε την επίσημη συνεργασία μας με την Alpha Bank.


📈 Μέσα από τα summer schools του #Workearly, η Alpha Bank προσφέρει ευκαιρίες σε διάφορους τομείς ειδίκευσης όπως τα χρηματοοικονομικά για επιχειρήσεις, η τεχνολογία και η πληροφορική, η διαχείριση δεδομένων και η συναλλακτική τραπεζική. Αυτό που ξεχωρίζει την Alpha Bank είναι ο τρόπος που ενεργεί και διαχέει τις αξίες της, εστιάζοντας στην καινοτομία, τη συνεργασία, την αποτελεσματικότητα, την ενδυνάμωση και την ηγεσία που εμπνέει. Αναζητά ταλέντα που εκφράζουν την κουλτούρα της και προσθέτουν αξία στον Σκοπό της «να στηρίζει την πρόοδο στη ζωή και την επιχειρηματικότητα για ένα καλύτερο αύριο», αξιοποιώντας τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητές τους σε ένα συμπεριληπτικό και υγιές εργασιακό περιβάλλον.


🧑‍💼 Μέσω αυτής της συνεργασίας, φιλοδοξούμε να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη αξία στους πελάτες μας και να διαμορφώσουμε μια κοινότητα που είναι πάντα στην πρωτοπορία των εξελίξεων.



Summer Schools 2024

Το Workearly Greece, μετά την επιτυχία του περσινού καλοκαιριού, ανοίγει τον φετινό κύκλο των Summer Schools. Τα Summer Schools λειτουργούν για τρίτη συνεχή χρονιά και έχουν καθιερωθεί ως ένας θεσμός στην Ελλάδα. Οι υποψήφιοι έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τους καλοκαιρινούς μήνες για να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και να έρθουν σε επαφή με εταιρείες που αναζητούν υποψηφίους. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στα Summer Schools απολαμβάνουν μεγάλες εκπτώσεις σε αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, επιτρέποντάς τους να συνδυάσουν την εκπαίδευση με τις διακοπές τους, καθιστώντας το καλοκαίρι τους μοναδικό. Τα προηγούμενα δύο χρόνια, τα Summer Schools συγκέντρωσαν συνολικά πάνω από 4000 συμμετοχές.υση με τις διακοπές τους, καθιστώντας το καλοκαίρι τους μοναδικό. Τα προηγούμενα δόνια, τα Summer Schools συγκέντρωσαν συνολικά πάνω Summer Schools 2024


Become a partner

Για τις εταιρείες που αναζητούν πιστοποιημένους επαγγελματίες και επιθυμούν να συνεργαστούν με το Workearly, παρακαλούμε να συμπληρώσουν τη φόρμα 'Become a Partner:




Comments


bottom of page