top of page

Workearly: Βραβείο Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας της Χρονιάς για το 2023


Workearly Education leader Awards

Την Δευτέρα 03 Ιουλίου, για 8η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Education Leaders Awards 2023, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες και δραστηριότητες, που ξεχώρισαν, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.


To Workearly παρευρέθηκε στην απονομή των βραβείων όπου κατάφερε να αποσπάσει το ένα εκ των τριών Grand Awards της διοργάνωσης, το βραβείο της "Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας της Χρονιάς".


«Αλλάξαμε τον τομέα του upskilling και reskilling στην Ελλάδα»


«Το Workearly έχει καταφέρει να αλλάξει τον τομέα του upskilling και reskilling στην Ελλάδα, καθώς εκπαιδεύει επαγγελματίες και φοιτητές, σε δεξιότητες περιζήτητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Μέσα στα τρία χρόνια λειτουργίας του, το Workearly έχει εκπαιδεύσει πάνω από 12.000 υποψηφίους στην Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίοι έχουν ενισχύσει ή και αλλάξει εντελώς την επαγγελματική τους πορεία, ενώ εκαντοντάδες εταιρείες μάς έχουν εμπιστευτεί για το upskilling των εργαζομένων τους. Αυτό το βραβείο αναδεικνύει και επιβεβαιώνει την προσπάθεια που καταβάλλει όλη η ομάδα του Workearly να αλλάξει τo τοπίο του reskilling, έχοντας καταφέρει να είμαστε πρώτοι στην προτίμηση των νέων επαγγελματιών, φοιτητών και εργαζόμενων στην Ελλάδα».


Δήλωσαν οι Ευθύμης Βαφειάδης – Δημήτρης Κυριακάτης, Co-founders & Managing Directors, του Workearly.


The Workearly team posing with the awards  after the ceremony.


Εκτός του Grand Award της «Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας της Χρονιάς» , το Workearly κατάφερε να κερδίσει ακόμη τρία βραβεία. Στον τομέα της πληροφορικής, βραβεύτηκε με gold βραβείο για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του “Data Science School” , το οποίο αποτελεί το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα Data Science αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Στον τομέα του αθλητισμού, το Sports Analytics School πήρε Χρυσό βραβείο στην κατηγορία του αθλητισμού, μέσα σε μόνο 6 μήνες λειτουργίας και έχοντας εκπαιδεύσει πάνω από 1.000 υποψηφίους. Το Sports Analytics School αλλά και η καινοτομία του, αναγνωρίστηκαν στα βραβεία ,αφού αποτελεί, το πρώτο εξειδικευμένο πρόγραμμα πρακτικής κατάρτισης στο Sports Data Science σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της Παγκόσμιας Αγοράς.

Τέλος το Workearly έλαβε χρυσό βραβείο και για τις «Διεθνείς συνεργασίες» που έχει με τη Credly (τον παγκόσμιο φορέα πιστοποίησης digital badging που χρησιμοποιούν εταιρίες όπως η Microsoft, η Meta, κ.α), με την Opta, (τον παγκόσμιο πάροχο αθλητικών δεδομένων) αλλά και με το HRCI( το παγκόσμιο Ινστιτούτο Ανθρωπίνου Δυναμικού, που πιστοποιεί τα προγράμματα HR του Workearly).


Τα τέσσερα βραβεία που κατάφερε να αποσπάσει το Workearly στα Education Leaders Awards και η διάκριση της Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας της Χρονιάς , έρχονται να επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει μέχρι σήμερα χιλιάδες υποψήφιοι και επιχειρήσεις στην ομάδα του Workearly.


Για όσους θέλουν να εκπαιδευτούν ή να αλλάξουν καριέρα, στα schools του Workearly μπορούν να βρούν πάνω από 20 προγράμματα σχετικά με: HR, Business , Data Science, IT & Programming, Sports Analytics , Fintech , Healthcare Analytics



bottom of page