top of page

Workearly και Public Group προωθούν την επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων



Το Workearly, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την νέα καινοτόμο συνεργασία του με το Public Group.


Σε ένα στρατηγικό βήμα που στοχεύει στην προώθηση της επαγγελματικής ανάπτυξης, της εξέλιξης της γνώσης και της καινοτομίας εντός του Public Group, το Workearly παρέχει μια σειρά από employee benefits όσον αφορά την χρήση της πλατφόρμας και την συμμετοχή σε προσεχή courses και bootcamps σε πολλές ειδικότητες.


Αυτή η συνεργασία αποτελεί σημαντικό άλμα προς τα εμπρός στον εκσυγχρονισμό της επαγγελματικής εξέλιξης και της κατάρτισης μέσα σε ένα δυναμικό, και υψηλά αποτελεσματικό εκπαιδευτικό περιβάλλον.


Η edTech πλατφόρμα του Workearly είναι γνωστή για τη δέσμευσή της στον μετασχηματισμό της εκπαιδευτικής εμπειρίας, και αυτή η συνεργασία υπογραμμίζει την κοινή δέσμευση του Workearly και του Public Group για την δημιουργία μιας εργασιακής κουλτούρας συνεχούς μάθησης. Με την ενσωμάτωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Workearly στις πρωτοβουλίες employee engagement & benefits και επαγγελματικής ανάπτυξης του Public Group, οι εργαζόμενοι θα επωφελούνται από μια ποικιλία μαθημάτων και ασκήσεων ενίσχυσης δεξιοτήτων.


Αυτή η στρατηγική συνεργασία όχι μόνον υπογραμμίζει την αξία της καινοτομίας στην εκπαίδευση, αλλά αντανακλά επίσης την αφοσίωση και των δύο οργανώσεων στη δημιουργία ενός εργατικού δυναμικού που εξελίσσεται σε ένα επαναστατικό επαγγελματικό περιβάλλον.


Workearly Schools



bottom of page