Workearly
Remote Schools
#2022

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story (76).png
Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story (77).png

Tο Workearly αποτελεί την πρώτη υπηρεσία που παρέχει schools που ακολουθούν πρακτική προσέγγιση για την απόκτηση νέων ικανοτήτων, δεξιοτήτων και εμπειρίας που  απαιτούνται για μια θέση εργασίας σε ένα πραγματικό, ή κοντά στο πραγματικό, εργασιακό περιβάλλον.

 

Tο Workearly σε συνεργασία με την Slack, την μεγαλύτερη εταιρεία messaging για εταιρικές ομάδες στον κόσμο, συνδέει ατομικά τον κάθε εκπαιδευόμενο με τις remote εκπαιδευτικές ομάδες του Workearly, έχοντας πρόσβαση σε πλατφόρμες και βάσεις δεδομένων με πραγματικά datasets από γνωστές εταιρείες, αποκτώντας έτσι πραγματική εμπειρία σε υλοποίηση projects παράλληλα με την εκπαίδευση.

 

Επιπλέον, εκτός από την ευέλικτη χρονικά και ασύγχρονη μελέτη, οι εκπαιδευόμενοι έχουν ατομική επίβλεψη και live αξιολογήσεις προόδου.

Σε συνεργασία με την Vaquancy, το πρώτο recruiting agency που συνδέει υποψηφίους στην Ελλάδα με εταιρείες του εξωτερικού, πολλοί εκπαιδευόμενοι θα έχουν την δυνατότητα διασύνδεσης με κορυφαίους οργανισμούς που ενδιαφέρονται για νέα ταλέντα.

 

Workearly

Η πρώτη υπηρεσία στην Ελλάδα, που προσομοιώνει πραγματικές συνθήκες remote εργασίας.

brandmark-design (22).png
frame (2).png

ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤO WORKEARLY 

data scince tech (45).png
data scince tech (41).png
data scince tech (44).png
data scince tech (43).png
huffpost-_edited.png

Ποιοι φορείς εκδίδουν την πιστοποίηση στα Schools του Workearly ;

brandmark-design (13).png

Η Reatcode είναι διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός ως εγκεκριμένος πάροχος εκπαίδευσης από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute - USA).

credly.jpeg

Η Credly είναι παγκόσμιος φορέας πιστοποιήσεων με πελάτες όπως η IBM, η Microsoft και άλλοι κορυφαίοι οργανισμοί.​

Reatcode

Mεγάλη διάκριση για την εταιρεία Reatcode.

Το Skillscouts powered by Reatcode βρίσκεται στην λίστα με τις κορυφαίες HR Tech εταιρείες για το 2022 στην Αμερική

top-hr-companies.png

Εταιρείες που μας

εμπιστεύονται:

Salesforce-logo
Nike-Logo-768x432
Delta-Logo-700x394
dialectica
216b7588c83498f8142e27324f54c779
NETFLIX
MUFG-1038x630
πλουμ
UBER
mellon
brandmark-design (26)
vice
XM
EFOOD
COSMOTE
cardlink_0
EUROBANK

Schools

Data Science
School

 

Το Data Science School του Workearly είναι το πρώτο εξειδικευμένο πρόγραμμα κατάρτισης στην Ελλάδα, που εκπαιδεύει επαγγελματίες σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της Παγκόσμιας Αγοράς. 

 

Σε ένα πρόγραμμα που διαμορφώνεται αποκλειστικά από κάθε συμμετέχοντα (είτε Junior είτε Senior), με ρυθμό παρακολούθησης που εναπόκειται πλήρως στη διακριτική του ευχέρεια, δίνεται η ευκαιρία σε επαγγελματίες & φοιτητές να αποκτήσουν νέες γνώσεις ή να αναβαθμίσουν τις γνώσεις που ήδη έχουν στον τομέα του Data Science. 

Fintech Data Science School 

Το Fintech Data Science School του Workearly είναι το πρώτο εξατομικευμένο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Κύπρο για το Fintech και την Ανάλυση Δεδομένων.

Ιδανικοί υποψήφιοι για τις εν λόγω θέσεις είναι οι απόφοιτοι Οικονομικών Σχολών ή συναφών κλάδων αλλά και εν γένει Θετικών Επιστημών, δεδομένου ότι αφενός διαθέτουν μαθηματικό τρόπο σκέψης και αφετέρου είναι εξοικειωμένοι με οικονομικές έννοιες και τη σχετική ορολογία.

 

Αξιοποιώντας το σημαντικό γνωσιακό τους πλεονέκτημα και την εμπειρία τους στον χώρο της Οικονομίας, αποκτούν μία νέα επαγγελματική διέξοδο στην Ανάλυση Δεδομένων, η οποία προσφέρει – σε αντίθεση με τις συμβατικές επιλογές καριέρας- υψηλούς μισθούς και δυνατότητα εξ αποστάσεως εργασίας για εταιρείες του Εξωτερικού.

HR
School

Το HR School του Workearly είναι το πρώτο εξειδικευμένο πρόγραμμα πιστοποίησης και επαγγελματικής εκπαίδευσης στον χώρο του HR στην Ελλάδα.

Στο HR School μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες που θέλουν να εισέλθουν στον κόσμο του HR (Junior Course) αλλά και επαγγελματίες HR που διαθέτουν επαγγελματική εμπειρία και θέλουν να αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο τις δεξιότητές τους σε στοχευμένους τομείς (Senior Course). 

Healthcare
Data Science
School

Ο κλάδος της Υγείας έχει πρόσβαση στα δεδομένα από περισσότερο από ποτέ, με τις πληροφορίες να ρέουν μέσω των οργανισμών σε μαζική κλίμακα. Η Ανάλυση Δεδομένων Υγείας δίνει τη δυνατότητα τόσο στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, όπως για παράδειγμα τα νοσοκομεία, όσο και στις κλινικές και τους προμηθευτές, όπως για παράδειγμα φαρμακευτικές εταιρείες και εταιρείες ιατρικού λογισμικού, να καταλήγουν σε ασφαλή και ακριβή συμπεράσματα και να μπορούν να προβλέψουν το αποτέλεσμα ιατρικών αλλά και επιχειρηματικών αποφάσεων.​

Το Healthcare Data Science School του Workearly είναι το πρώτο εξειδικευμένο πρόγραμμα πιστοποίησης και επαγγελματικής εκπαίδευσης στον τομέα του Health Data Science στην Ελλάδα.

AI
Business & Management
School

Το AI Business & Management School του Workearly είναι το πρώτο εξειδικευμένο πρόγραμμα πιστοποίησης και επαγγελματικής εκπαίδευσης στον χώρο του  Artificial Intelligence Management (AIM) στην Ελλάδα.

Στο AI Business & Management School μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες ή φοιτητές  από τον χώρο του Management, της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Business Analysis και επαγγελματίες άλλων συναφών κλάδων, με σκοπό να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Σε ένα πρόγραμμα που διαμορφώνεται αποκλειστικά από κάθε συμμετέχοντα (είτε Junior είτε Senior), με ρυθμό παρακολούθησης που εναπόκειται πλήρως στη διακριτική του ευχέρεια, δίνεται η ευκαιρία σε επαγγελματίες & φοιτητές να αποκτήσουν νέες γνώσεις ή να αναβαθμίσουν τις γνώσεις που ήδη έχουν στον τομέα των Business & Data Analytics

IT & Engineering
Remote School 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται το “IT & Engineering Remote School 2022”.

 

Με 3 προγράμματα για τρεις διαφορετικές ειδικότητες, δίνεται η δυνατότητα σε συμμετέχοντες να αποκτήσουν νέες γνώσεις ή να εμβαθύνουν στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει:

- Data Engineering

- Backend Software Engineering

- QA Automation Engineering / Software Testing