top of page

Healthcare
Data Science
School
 

#2023

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story (79).png
Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story (81).png

Το πρώτο 

Healthcare Data Science School 

στην Ελλάδα.

powered by Workearly

Το Healthcare Data Science School του Workearly είναι το πρώτο εξειδικευμένο πρόγραμμα πιστοποίησης και επαγγελματικής εκπαίδευσης στον τομέα του Health Data Science στην Ελλάδα.

Η επιστήμη της Υγείας ανέκαθεν εξελισσόταν με ρυθμούς ανάλογους της τεχνολογικής προόδου. Σε διάφορους τομείς των επαγγελμάτων υγείας, τα νέα τεχνολογικά εργαλεία καθόριζαν το ποσοστό επιτυχίας και την ταχύτητα της επίλυσης των προβλημάτων. Η ανάπτυξη της Υγείας βάσει της εξέλιξης της Τεχνολογίας δεν αφορά μόνο την Ιατρική. Αντιθέτως, διαδραματίζει πρωταρχικό ρόλο και στις λοιπές επιστήμες που εντάσσονται στον χώρο της Υγείας, όπως η εργαστηριακή έρευνα, η παραγωγή φαρμάκων, η δημιουργία συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης και άλλα.

 

Ο κλάδος της Υγείας έχει πρόσβαση στα δεδομένα από περισσότερο από ποτέ, με τις πληροφορίες να ρέουν μέσω των οργανισμών σε μαζική κλίμακα. Η Ανάλυση Δεδομένων Υγείας δίνει τη δυνατότητα τόσο στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, όπως για παράδειγμα τα νοσοκομεία, όσο και στις κλινικές και τους προμηθευτές, όπως για παράδειγμα φαρμακευτικές εταιρείες και εταιρείες ιατρικού λογισμικού, να καταλήγουν σε ασφαλή και ακριβή συμπεράσματα και να μπορούν να προβλέψουν το αποτέλεσμα ιατρικών αλλά και επιχειρηματικών αποφάσεων.

 

Aυτή τη στιγμή ο κλαδος των Healthcare Analytics είναι στην κορυφή των trends στην αγορά της Υγείας παγκοσμίως, με το μέγεθος της αγοράς να ανέρχεται στα 23,51 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020, το οποίο προβλέπεται να φτάσει τα 96.90 δισεκατομμύρια δολάρια το 2030 . Παρέχει πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες, προοπτικές και τη δυνατότητα εργασίας εξ αποστάσεως τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή, ήδη πολλές εταιρείες δουλεύουν σχεδόν αποκλειστικά εξ αποστάσεως, με πάρα πολλά παραδείγματα Ελλήνων τηλεργαζομένων που δουλεύουν για εταιρείες της Ευρώπης και της Αμερικής.

Επαγγελματίες από τον χώρο της Υγείας, παραϊατρικών ειδικοτήτων, φαρμακοποιοί, νοσηλευτές, βιολόγοι, χημικοί και επαγγελματίες άλλων συναφών κλάδων γίνονται περιζήτητοι ως Healthcare Data Analysts.

Αξιοποιώντας το σημαντικό γνωσιακό τους πλεονέκτημα και την εμπειρία τους στον χώρο της Υγείας, αποκτούν μία νέα επαγγελματική διέξοδο στην Ανάλυση Δεδομένων, η οποία προσφέρει – σε αντίθεση με τις συμβατικές επιλογές καριέρας- υψηλούς μισθούς και δυνατότητα εξ αποστάσεως εργασίας για εταιρείες του Εξωτερικού.

Σε ένα πρόγραμμα που διαμορφώνεται αποκλειστικά από κάθε συμμετέχοντα (είτε Junior είτε Senior), με ρυθμό παρακολούθησης που εναπόκειται πλήρως στη διακριτική του ευχέρεια, δίνεται η ευκαιρία σε επαγγελματίες & φοιτητές να αποκτήσουν νέες γνώσεις ή να αναβαθμίσουν τις γνώσεις που ήδη έχουν στον τομέα των Healthcare Data Analytics

Με έναν ειδικά διαμορφωμένο κύκλο ατομικών μαθημάτων, αξιολογήσεων, case studies, online bootcamps και προσομοιώσεων, δίνεται η ευκαιρία για πρακτική εξοικείωση με τα παρακάτω γνωστικά Αντικείμενα & Τεχνολογίες:

Τομείς Εκπαίδευσης & Skills

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story (83).png

Health
Statistics

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story (84).png

Data Analytics &
Big Data 

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story (85).png

Healthcare
Databases

 

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story (17).png

SQL

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story (19).png

PowerBI

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story (20).png

Tableau

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story (86).png

Biopython

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story (87).png

Bioinformatics

Healthcare Data Analyst

Νέες προοπτικές για τους επαγγελματίες του χώρου της Υγείας

Ποιοι φορείς εκδίδουν την πιστοποίηση του Healthcare Data Science School ;

Εταιρείες που μας

εμπιστεύονται:

Salesforce-logo
Nike-Logo-768x432
Delta-Logo-700x394
dialectica
216b7588c83498f8142e27324f54c779
NETFLIX
MUFG-1038x630
πλουμ
UBER
mellon
brandmark-design (26)
vice
XM
EFOOD
COSMOTE
cardlink_0
EUROBANK

Training Program

Τι εξασφαλίζετε  με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα;

  • Training - Upskilling.

Στο Workearly, η εκπαίδευση σχεδιάζεται αποκλειστικά με βάση το προφίλ του κάθε επαγγελματία μέσω ειδικής αξιολόγησης. Αυτό συνιστά καταλυτικό παράγοντα στην υψηλή ποιότητα των αποτελεσμάτων και στις επαγγελματικές επιτυχίες των εκπαιδευομένων. Είναι η μοναδική υπηρεσία όπου υπάρχει συνεχής προσωπική επικοινωνία, επίβλεψη και αξιολόγηση προόδου μέσω μικρών στόχων (microlearning).

  • Personal Branding.

Tα hard skills πρέπει να συνοδεύονται με την αντίστοιχη διαμόρφωση ενός πλήρους και άρτιου Βιογραφικού και Linkedin Profile, το οποίο θα αναδεικνύει τόσο τις τεχνικές δεξιότητες των υποψηφίων όσο και τα soft skills που διαθέτουν. Προς αυτό τον σκοπό, το Workearly προετοιμάζει τους υποψηφίους με προσομοιώσεις συνεντεύξεων και στο σκέλος που αφορά τα soft skills.

  • Διασύνδεση.

Οι απόφοιτοι έχουν την δυνατότητα άμεσης διασύνδεσης με την αγορά στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, μέσω του συνεργαζόμενου ομίλου Vaquancy – The Global Recruitment Hub for Tech Hybrid Talent και της Remote.com

Τι περιλαμβάνει
η εκπαίδευση;

  • 100% εξατομικευμένο και εξ αποστάσεως πρόγραμμα εκπαίδευσης

  • Ασύγχρονο υλικό (e-learning)

  • Video Courses

  • Assignments / Projects

  • 1-1 sessions

  • Tests / Online Aξιολογήσεις

  • Kαθημερινή υποστήριξη μέσω Chat & Call