top of page

Data Science School




Το πρώτο Data Science School στην Ελλάδα powered by Workearly.


Το πρώτο Data Science School στην Ελλάδα, που προσομοιώνει πραγματικές συνθήκες remote εργασίας, διοργανώνεται από το Workearly Greece.


Δίνεται η ευκαιρία σε επαγγελματίες και φοιτητές να αποκτήσουν νέες γνώσεις ή να αναβαθμίσουν τις γνώσεις που ήδη έχουν στον τομέα του Data Science.


Tο Workearly αποτελεί την πρώτη υπηρεσία που παρέχει schools που ακολουθούν πρακτική προσέγγιση για την απόκτηση νέων ικανοτήτων κοντά στο πραγματικό, εργασιακό περιβάλλον. Οι εκπεδευόμενοι έχοντας πρόσβαση σε πλατφόρμες και βάσεις δεδομένων με πραγματικά datasets από γνωστές εταιρείες, αποκτώντας έτσι πραγματική εμπειρία σε υλοποίηση projects παράλληλα με την εκπαίδευση.


Σε συνεργασία με τους κορυφαίους οργανισμούς πιστοποίησης στον κόσμο, οι απόφοιτοι θα λάβουν πιστοποιητικά εκπαίδευσης που τυγχάνουν μεγάλης αναγνώρισης από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου.


Το εντυπωσιακό, για τα ελληνικά δεδομένα πελατολόγιο του Workearly, περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα ελληνικά και διεθνή brands. Οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την δυνατότητα διασύνδεσης με κορυφαίους οργανισμούς που ενδιαφέρονται για νέα ταλέντα.



bottom of page