Καριέρα στην πληροφορική - Σου φαίνεται ακατόρθωτο ;Βασικός στόχος της ομάδας μας είναι μέσω της εξατομικευμένης βοήθειας να ξεκινήσεις την καριέρα σου στην αγορά της υψηλής τεχνολογίας άμεσα και με τις καλύτερες επιλογές.


Για να επιτευχθεί αυτό, ακολουθούμε συγκεκριμένη μεθοδολογία. Η μεθοδολογία αυτή έχει δομηθεί πάνω σε δύο άξονες, την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η φιλοσοφία της μεθοδολογίας διαπνέεται από το ParetoPrinciple (Αρχή του Παρέτο), γνωστό και ως κανόνα του 80/20. Πρόκειται ουσιαστικά για μια παρατήρηση, που πραγματοποιήθηκε αρχικά από τον Ιταλό οικονομολόγο Vilfredo Pareto, το 1896.


Ο Pareto παρατήρησε και κατέγραψε πως το 20% των Ιταλών κατείχε το 80% της γης. Η ουσία της αρχικής παρατήρησης, αλλά και των μετέπειτα διαπιστώσεων είναι πως τα περισσότερα πράγματα στη ζωήδεν διαμοιράζονται ισόποσα. Αντιθέτως, καταλήγει στη θεωρία πως το 80% των αποτελεσμάτων προκύπτουν από 20% των μέσων των μέσων ή αιτίων.


Πρόκειται για μια γενική διατύπωση της παρατήρησης, οπότε ας το κάνουμε λίγο πιο κατανοητό μέσω παραδειγμάτων:


  • To 20% του εργατικού δυναμικού μιας εταιρείας, παράγει το 80% του αποτελέσματος.

  • Το 20% των πελατών, επιφέρει το 80% του κέρδους.

  • To 80% των παραπόνων, προέρχεται από το 20% των πελατών.

  • Το 20% της προσπάθειας, οδηγεί στο 80% του αποτελέσματος.Τα παραδείγματα πολλά, αλλά θα σταθούμε στο τελευταίο. Το 20% της προσπάθειας, μπορεί να οδηγήσει στο 80% του αποτελέσματος. Αυτή ακριβώς τη σχέση σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε.


Η αγορά της υψηλής τεχνολογίας είναι ένας ανταγωνιστικός χώρος. Οφείλουμε να ακολουθήσουμε στοχευμένες πρακτικές θα οδηγηθούμε στα βέλτιστα αποτελέσματα χωρίς να αναλωθούμε χρονικά και οικονομικά σε προσπάθειες που δεν είναι αποτελεσματικές.


Οι αριθμοί 80 και 20, δεν είναι αντιπροσωπευτικοί της κάθε περίπτωσης, αλλά δεν είναι αυτή η ουσία που θέλουμε να κρατήσεις. Η ουσία της φιλοσοφίας που ακολουθούμε εστιάζει στο ότι από τη στιγμή που τα πράγματα στη ζωή δεν διαμοιράζονται ισόποσα, κάποιες ενέργειες συμβάλλουν περισσότερο από άλλες.Πηγή: betterexplained.com


Ας δούμε λίγο το παραπάνω γράφημα, που συσχετίζει προσπάθεια και αποτελέσματα. Η κόκκινη γραμμή, θα είχε ισχύ αν στη ζωή τα πράγματα διαμοιράζονταν ισόποσα. Δηλαδή, όση ήταν η προσπάθεια που θα κάνεις, τόσα θα ήταν τα αντίστοιχα αποτελέσματα.


Αυτό όμως δεν συμβαίνει. Αυτό που συμβαίνει παρουσιάζεται στην πράσινη γραμμή. Τα αποτελέσματα επηρεάζονται άμεσα από την αποτελεσματικότητα της προσπάθειας, που δεν είναι δεδομένη, ούτε σταθερός παράγοντας.


Κάθε προσπάθεια δεν καταλήγει στο ίδιο αποτέλεσμα. Αυτό που εμείς θέλουμε να πετύχουμε, είναι να μην καταλήξεις να προσπαθείς χωρίς αντίκρισμα. Δεν θέλουμε να αναλωθείς, διότι ο τομέας είναι ανταγωνιστικός. Ο χρόνος είναι πολύτιμος. Ούτε υπάρχει λόγος υπέρμετρης οικονομικής επιβάρυνσης.


Συνδυάζουμε την εμπειρία μας στην αγορά της υψηλής τεχνολογίας, τη δύναμη του εξατομικευμένου online coaching, αλλά και την αποδεδειγμένα αποτελεσματική μεθοδολογία μας που βασίζεται στο Pareto Principle.


Σκοπός μας είναι να παρέχουμε άμεσα στον υποψήφιο τα μέγιστα οφέλη μέσω διαδικασιών, στοχευμένων αποκλειστικά στο αποτέλεσμα και την ταχύτητα.


Επικοινώνησε μαζί μας και θα σε βοηθήσουμε ΑΜΕΣΑ !

Το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να μπεις και να ξεχωρίσεις στο χώρο του ΙΤ στην ειδικότητα που επιθυμείς !

Team job. Photo young businessmans crew

Είναι η μοναδική υπηρεσία όπου σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι

πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις !

Focused young woman works with statistic

Στόχος είναι αρχικά να εκπαιδευτείς ειδικά για τις απαιτήσεις της αγοράς και στη συνέχεια να λάβεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας .

Hipster Girl use Laptop huge Loft Studio

Η εκπαίδευση προσαρμόζεται αποκλειστικά στο δικό σου προφίλ και τις δικές σου ανάγκες.

Young woman working on laptop in the off

Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ . Τώρα μπορείς να εκπαιδευτείς από το σπίτι σου !

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατι να επιλέξω το workearly? Ποια είναι η διαφορά απο ένα κοινό εκπαιδευτικο προγραμμα?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπου γίνεται προσωποποιημένο personal training αναλογα με τις ανάγκες και το background σου. Αυτό σημαίνει ότι η εξειδικευμένη ομάδα του workearly θα σε αναλάβει αποκλειστικά ώστε να σε προετοιμάσει να ξεκινήσεις ή να κάνεις επανεκκίνηση στην αγορά εργασίας στην ειδικότητα που επιθυμείς. Η στοχευση στις αναγκες σου ειναι 100% εξατομικευμένη, επομένως τα αποτελέσματα είναι υψηλοτερα απο οποιοδήποτε γενικό εκπαιδευτικο προγραμμα. Θα προετοιμαστείς και θα εκπαιδευτείς από έμπειρους επαγγελματιες του χωρου, ώστε άμεσα να διεκδικήσεις τις καλυτερες ευκαιριες καριέρας σε Ελλάδα, Κυπρο και Εξωτερικό. Μαζί θα εστιασουμε τοσο στις γνωσεις που πραγματικά εχουν σημασία για να ξεκινήσεις στην αγορά αλλά και στη διαδικασία των συνεντευξεων, συνεπώς θα γλιτώσεις χρονο και περιττά εξοδα.
Ποσο διαρκεί η εκπαιδευση / καθοδήγηση?


Το πλάνο εκπαιδευσης / καθοδήγησης φτιάχνεται αποκλειστικά για εσένα, επομένως η διάρκεια του θα υπολογιστεί με βάση το background και τους στόχους σου.
Τι περιλαμβάνει η εκπαιδευση ?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπού το εκπαιδευτικό υλικό που παρεχουμε φτιαχνεται ειδικά για εσένα και ειναι ειδικά προσαρμοσμένο στις τελευταιες απαιτήσεις της αγοράς !
Ποιό είναι το κοστος ?


Το κόστος της υπηρεσίας θα υπολογιστεί με βάση το προφίλ και τους στοχους σου. Κανονικά οι υπηρεσίες personal coaching εχουν αρκετά υψηλο κοστος λόγω της προσωποποιημενης φυσης του προγραμματος. Στο workearly, για να είναι βιώσιμο οικονομικά το προγραμμα