top of page

Python Developer Bootcamp Greece 2023


Python Developer Bootcamp Greece 2023

Python Developer Bootcamp Greece 2023, από το Workearly , την «Εκπαιδευτική Πλατφόρμα της χρονιάς» στα Education Leaders Awards 2023 (δείτε εδώ).


Η Python είναι αυτή τη στιγμή μία από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού, ειδικά για τους ανθρώπους εκτός του κλάδου της πληροφορικής . Πολλά διαφορετικά προφίλ από φοιτητές και επαγγελματίες κάθε είδους όπως θετικές επιστήμες, βιολογία, οικονομικά, μάρκετινγκ, business, προγραμματιστές, αναλυτές ή επιστήμονες δεδομένων την μαθαίνουν ώστε να ενισχύσουν το προφίλ τους και να διεκδικήσουν καλύτερες θέσεις .


  • Η Python αποτελεί την πρώτη επιλογή upskilling σε αποφοίτους και επαγγελματίες το 2023.


Η Python είναι μία γλώσσα προγραμματισμού που παρουσιάζει δύο βασικά πλεονεκτήματα.


- Πρώτον, είναι μία πιο απλή και εύκολη γλώσσα για εκμάθηση, ακόμα και από ανθρώπους εκτός πληροφορικής σε σύγκριση με άλλες δημοφιλείς γλώσσες όπως για παράδειγμα η Java.


- Δεύτερον αποτελεί μία γλώσσα προγραμματισμού που είναι βασικό προαπαιτούμενο για πολλούς και διαφορετικούς ρόλους στην αγορά και δεν απευθύνεται μόνο σε προγραμματιστές.


Η γνώση της Python, εκτός από τις πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες που “ανοίγει” στην Ελλάδα, προσφέρει και πολλές ευκαιρίες γι αυτούς που θέλουν να εργαστούν σε εταιρείες του εξωτερικού, ακόμα και από το σπίτι.


Python Developer

Η επιτυχία του προϊόντος των εταιριών που αναπτύσσουν λογισμικά, πλατφόρμες, εφαρμογές και άλλα προγράμματα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ικανότητα των Software Developers, δηλαδή των developers που αναλαμβάνουν τον σχεδιασμό του προϊόντος στη βάση του. Αποτελεί μία από της κορυφαίες ειδικότητες στην αγορά της τεχνολογίας. Ο Software Developer εστιάζει στον προγραμματισμό, και είναι υπεύθυνος τον σχεδιασμό και την υλοποίηση server-side web ή mobile applications. Λόγω της τεράστιας ζήτησης παγκοσμίως οι Software Developers απολαμβάνουν υψηλές απολαβές, προνόμια και εξέλιξη όσο λίγοι. Το Backend τμήμα μιας εφαρμογής, που υλοποιείται με την Python, είναι ο "εγκέφαλος" ενός συστήματος, για παράδειγμα σε εταιρείες όπως το Netflix, ένα τμήμα Backend μπορεί να είναι υπεύθυνο για την πρόταση επιλογών βάση ιστορικού παρακολούθησης.


Μισθός:

Ο μέσος μισθός ενός entry-level Software Developer στο εξωτερικό (remote jobs) κυμαίνεται μεταξύ €40.000 - €66.000. (πηγή: talent.io)



Θέλεις να μάθεις Python, Django, Web Development και να εργαστείς είτε στην Ελλάδα είτε εξ αποστάσεως;


Το Full-Stack Python Developer Bootcamp απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτου εμπειρίας και κλάδου υποστηρίζοντας πολλαπλά επίπεδα δυσκολίας, από αρχάριους μέχρι και πιο προχωρημένους.


Φέτος τον Σεπτέμβριο μάθε Python & Web Development και γίνε περιζήτητος στην αγορά εργασίας. Οι αιτήσεις κλείνουν άμεσα, πρόλαβε τη θέση σου στο Full-Stack Python Developer Bootcamp.



Python Developer Bootcamp Greece 2023

Θέλεις δωρεάν συνεδρία & ενημέρωση; Κάνε αίτηση εδώ


bottom of page