​Upskilling for Managers

#2022

Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (47).png

Upskilling for Managers - Professional Certified Training


Τεχνολογική εκπαίδευση ειδικά σχεδιασμένη για επαγγελματίες από τον χώρο του Management και του Business Analysis.

#Upskilling for Managers

Το Upskilling for Managers είναι το μοναδικό εξατομικευμένο και εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρακτικής κατάρτισης στον χώρο του Business Analysis & Management.

Επαγγελματίες από τον χώρο του Management , της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Business Analysis  και επαγγελματίες άλλων συναφών κλάδων, αξιοποιώντας το σημαντικό γνωσιακό τους πλεονέκτημα και την εμπειρία τους, γίνονται περιζήτητοι προσθέτοντας στο προφίλ τους νέα skills όπως:

 • Business Intelligence & Reporting 

 • Data Analysis & Decision Making

 • Artificial Intelligence

Πεδία Εκπαίδευσης - Skills

Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (35).png
Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (37).png
Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (36).png
Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (38).png
Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (39).png
Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (40).png

Ποιοι φορείς εκδίδουν την πιστοποίηση;

brandmark-design (13).png

Η Reatcode είναι διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός ως εγκεκριμένος πάροχος εκπαίδευσης από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute - USA).

credly.jpeg

Η Credly είναι παγκόσμιος φορέας πιστοποιήσεων με πελάτες όπως η IBM, η Microsoft και άλλοι κορυφαίοι οργανισμοί.​

Reatcode

Mεγάλη διάκριση για την εταιρεία Reatcode.

Το Skillscouts powered by Reatcode βρίσκεται στην λίστα με τις κορυφαίες HR Tech εταιρείες για το 2022 στην Αμερική

top-hr-companies.png

Τι εξασφαλίζετε  με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα;

 • Training - Upskilling.

Στο Workearly, η εκπαίδευση σχεδιάζεται αποκλειστικά με βάση το προφίλ του κάθε επαγγελματία μέσω ειδικής αξιολόγησης. Αυτό συνιστά καταλυτικό παράγοντα στην υψηλή ποιότητα των αποτελεσμάτων και στις επαγγελματικές επιτυχίες των εκπαιδευομένων. Είναι η μοναδική υπηρεσία όπου υπάρχει συνεχής προσωπική επικοινωνία, επίβλεψη και αξιολόγηση προόδου μέσω μικρών στόχων (microlearning).

 • Personal Branding.

Tα τεχνικά skills πρέπει να συνοδεύονται με την αντίστοιχη διαμόρφωση ενός πλήρους και άρτιου Βιογραφικού και Linkedin Profile, το οποίο θα αναδεικνύει τόσο τις τεχνικές δεξιότητες των υποψηφίων όσο και τα soft skills που διαθέτουν. Προς αυτό τον σκοπό, το Workearly προετοιμάζει τους υποψηφίους με προσομοιώσεις συνεντεύξεων και στο σκέλος που αφορά τα soft skills.

 • Διασύνδεση.

Οι απόφοιτοι έχουν την δυνατότητα άμεσης διασύνδεσης με την αγορά στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, μέσω του συνεργαζόμενου ομίλου Vaquancy – The Global Recruitment Hub for Tech Hybrid Talent και της Remote.com

Τι περιλαμβάνει
η εκπαίδευση;

 • 100% εξατομικευμένο και εξ αποστάσεως πρόγραμμα εκπαίδευσης

 • Ασύγχρονο υλικό (e-learning)

 • Video Courses

 • Assignments / Projects

 • 1-1 sessions

 • Tests / Online Aξιολογήσεις

 • Kαθημερινή υποστήριξη μέσω Chat & Call

 • Mock Interviews 

Χρονοδιάγραμμα

 • Το πρόγραμμα είναι τελείως ευέλικτο, προσαρμόζεται στους χρόνους κάθε υποψηφιου και υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζει δυναμικά ενώ είναι σε εξέλιξη. Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις τις ώρες και τον ρυθμό παρακολούθησης του προγράμματος. Όλες οι φάσεις της εκπαίδευσης είναι 100% Online και παρέχονται 24 ώρες το 24ωρο, ανάλογα με το προσωπικό σου πρόγραμμα.

 • Η ομάδα μας είναι πάντοτε στη διάθεσή σου για να απαντήσει σε ερωτήσεις, να παράσχει διευκρινίσεις και να σε καθοδηγήσει βήμα προς βήμα στην πορεία του προγράμματος.

Μεθοδολογία

 • Είναι εξατομικευμένο. Κάθε συμμετέχων διαμορφώνει σε συνεννόηση με την ομάδα του Workearly το δικό του προσωπικό πλάνο, σύμφωνα με τις γνώσεις του, την εργασιακή εμπειρία του (junior/senior) και κυρίως τους στόχους του.

 • Είναι εκπαιδευτική προσομοίωση εργασίας και όχι σεμινάριο. Αυτή είναι και η σημαντικότερη καινοτομία του προγράμματος. Πρόκειται για έναν συνδυασμό θεωρητικών γνώσεων και πρακτικής ενασχόλησης με το εκάστοτε αντικείμενο του Business Analysis & Management μέσα από πραγματικά case-studies. Οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν εις πέρας εργασίες που θα κληθούν να αναλάβουν και ως επαγγελματίες στην αντίστοιχη θέση. Σκοπός δεν είναι η θεωρητική προσέγγιση ή η αποστήθιση γνώσεων αλλά η προσομοίωση εργασιακών καταστάσεων, στις οποίες οι συμμετέχοντες καλούνται να λάβουν αποφάσεις και να βρουν λύσεις σε πρακτικά προβλήματα.
   

Πλεονεκτήματα

 • Αποτελώντας μία από τις λίγες εταιρείες στην Ευρώπη, με τα διαπιστευτήρια του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute – USA), το Workearly προχώρησε σε συνεργασία με την Credly, τον μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο πάροχο digital credentials στον κόσμο για την παραγωγή εξειδικευμένων micro–credentials, ώστε να έχουν μοναδική αντιμετώπιση και αναγνώριση οι απόφοιτοι των προγραμμάτων του. Οι απόφοιτοι λαμβάνουν πιστοποίηση ολοκλήρωσης του προγράμματος, που τυγχάνει μεγάλης  αναγνωρισιμότητας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου.

 • Σε συνεργασία με την Vaquancy, το πρώτο recruiting agency που συνδέει υποψηφίους στην Ελλάδα με εταιρείες του εξωτερικού, πολλοί εκπαιδευόμενοι θα έχουν την δυνατότητα διασύνδεσης με κορυφαίους οργανισμούς που ενδιαφέρονται για νέα ταλέντα. 

Διασύνδεση

HIRING PARTNERS

Η Vaquancy, το πρώτο recruiting agency που συνδέει τηλεργαζόμενους στην Ελλάδα με εταιρείες του εξωτερικού, και το Workearly, η πιο δημοφιλής εκπαιδευτική υπηρεσία upskilling και reskilling σε τεχνολογικές ειδικότητες, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Remote και προωθώντας ενεργά την εξάπλωση του remote working.

remote-logo.png
brandmark-design (26).jpg

Εταιρείες που μας

εμπιστεύονται:

Salesforce-logo
Nike-Logo-768x432
Delta-Logo-700x394
dialectica
216b7588c83498f8142e27324f54c779
NETFLIX
MUFG-1038x630
πλουμ
UBER
mellon
brandmark-design (26)
vice
XM
EFOOD
COSMOTE
cardlink_0
EUROBANK

Συμμετοχή στο
#Upskilling for Managers

Founders

Μία από τις σημαντικότερες έως τώρα διακρίσεις της ομάδας μας είναι η ανάδειξη των ιδρυτών της εταιρείας μας στη λίστα Fortune 40 under 40!


Ανάμεσα σε κορυφαίους επιχειρηματίες, ο Δημήτρης Κυριακάτης  και ο Ευθύμης Βαφειάδης  διακρίθηκαν για την καινοτομία του Workearly, τη νέα εποχή στην επαγγελματική εκπαίδευση, το #careercoaching και το #microlearning.

 

#40under40gr2022

safe_image.jpeg

Workearly
Reviews

Διαβάστε όσα έγραψαν 150+ επαγγελματίες για εμάς.

ΑΙΤΗΣΗ

arrow&v
Πεδία που θέλεις να εκπαιδευτείς(Μπορείς να διαλέξεις 1 ή περισσότερα)

Thank you!