Συχνές Ερωτήσεις

Γιατι να επιλέξω το workearly? Ποια είναι η διαφορά απο ένα κοινό εκπαιδευτικο προγραμμα?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπου γίνεται προσωποποιημένο personal training αναλογα με τις ανάγκες και το background σου. Αυτό σημαίνει ότι η εξειδικευμένη ομάδα του workearly θα σε αναλάβει αποκλειστικά ώστε να σε προετοιμάσει να ξεκινήσεις ή να κάνεις επανεκκίνηση στην αγορά εργασίας στην ειδικότητα που επιθυμείς. Η στοχευση στις αναγκες σου ειναι 100% εξατομικευμένη, επομένως τα αποτελέσματα είναι υψηλοτερα απο οποιοδήποτε γενικό εκπαιδευτικο προγραμμα. Θα προετοιμαστείς και θα εκπαιδευτείς από έμπειρους επαγγελματιες του χωρου, ώστε άμεσα να διεκδικήσεις τις καλυτερες ευκαιριες καριέρας σε Ελλάδα, Κυπρο και Εξωτερικό. Μαζί θα εστιασουμε τοσο στις γνωσεις που πραγματικά εχουν σημασία για να ξεκινήσεις στην αγορά αλλά και στη διαδικασία των συνεντευξεων, συνεπώς θα γλιτώσεις χρονο και περιττά εξοδα.
Ποσο διαρκεί η εκπαιδευση / καθοδήγηση?


Το πλάνο εκπαιδευσης / καθοδήγησης φτιάχνεται αποκλειστικά για εσένα, επομένως η διάρκεια του θα υπολογιστεί με βάση το background και τους στόχους σου.
Πόσες ώρες πρέπει να αφιερώνω την εβδομάδα ?


Το πλάνο personal training που παρέχουμε είναι σχεδιασμένο για πολυάσχολους επαγγελματιες και συνδυάζεται και με σπουδες/ μεταπτυχιακό. Επομένως δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ωρών /εβδομάδα, αλλά προσαρμόζεται στο πρόγραμμά σου.
Ποιό είναι το κοστος ?


Το κόστος της υπηρεσίας θα υπολογιστεί με βάση το προφίλ και τους στοχους σου. Κανονικά οι υπηρεσίες personal coaching εχουν αρκετά υψηλο κοστος λόγω της προσωποποιημενης φυσης του προγραμματος. Στο workearly, για να είναι βιώσιμο οικονομικά το προγραμμα σε υποψηφιους σε Ελλαδα / Κυπρο, πραγματοποιούμε μεγάλες εκπτωσεις και διευκολύνσεις φτάνοντας τις τιμές των πιο οικονομικών σεμιναριων !
Ειναι απο αποσταση?


Ναι, σε αναλαμβανουμε 100% εξ αποστασεως !
Εργαζομαι σε άλλο κλαδο, μπορείτε να με αναλάβετε?


Ναι, εξειδικευόμαστε στους επαγγελματιες απο αλλους κλαδους που θελουν να κάνουν επανεκκίνηση στην αγορα της τεχνολογίας. Θα καταστρωσουμε την βελτιστη στρατηγική για εσενα !
Μπορείτε να με προετοιμάσετε για καριέρα στο Εξωτερικό ?


Ναι, θα σε εκπαιδευσουμε ώστε να αποκτήσεις τα skills με την μεγαλύτερη ζήτηση σε Ευρώπη και Αμερική.
Ειμαι προπτυχιακος / μεταπτυχιακος φοιτητης,  , μπορείτε να με αναλάβετε?


Ναι, θα σε προετοιμάσουμε ώστε να βγεις με υψηλούς στοχους στην αγορά και να ξεκινήσεις με επιτυχία !
Τι περιλαμβάνει η εκπαιδευση ?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπού το εκπαιδευτικό υλικό που παρεχουμε φτιαχνεται ειδικά για εσένα και ειναι ειδικά προσαρμοσμένο στις τελευταιες απαιτήσεις της αγοράς !

Κάνε αίτηση για δωρεάν αξιολόγηση προφίλ