HR School
#2023

badge (20).png

Level: Beginners / Intermediate

Language: GR

96% Popularity

5+ Professional Trainers ανά εκπαιδευόμενο

3000 εγγεγραμμένοι

Skills: HR Management, Recruitment, People HR Analytics, HR Metrics, Payroll, Digital Transformation, Learning & Development

Πιστοποίηση: HR Professional

HR Certified Professional 2023

Η αγορά του HR είναι από τις πιο ανερχόμενες και με πολύ μεγάλη ζήτηση σε καταρτισμένους επαγγελματίες, με κριτική σκέψη και επικαιροποιημένες γνώσεις. 

Διάρκεια: 3-5 μήνες 
Έναρξη: 2023           

Early Bird Offer:  -40% (για περιορισμένες θέσεις)

Κλείσε από τώρα για το 2022 - 2023 και εξοικνόμησε 35%

Το πρώτο Remote HR School στην Ελλάδα.

powered by Workearly

Το HR School του Workearly είναι το πρώτο εξειδικευμένο πρόγραμμα πιστοποίησης και επαγγελματικής εκπαίδευσης στον χώρο του HR στην Ελλάδα.

Στο HR School μπορούν να συμμετάσχουν επαγγελματίες που θέλουν να εισέλθουν στον κόσμο του HR (Junior Course) αλλά και επαγγελματίες HR που διαθέτουν επαγγελματική εμπειρία και θέλουν να αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο τις δεξιότητές τους σε στοχευμένους τομείς (Senior Course). 

 

Το πρόγραμμα που διαμορφώνεται αποκλειστικά από κάθε συμμετέχοντα (είτε Junior είτε Senior), με ρυθμό παρακολούθησης που εναπόκειται πλήρως στη διακριτική του ευχέρεια.

HR
SCHOOL

"Το ΒΗΜΑ" αναφέρεται στο πρώτο HR School στην Ελλάδα.

HR SCHOOL 2023

- Εκπαιδεύσου στις δεξιότητες που ζητούνται από τους επαγγελματίες του HR το 2023. 

- Απόκτησε το ΗR Professional Certification.

- Εγγράψου στην Βάση Πιστοποιημένων ΗR Professionals.

- Δούλεψε εξ αποστάσεως. Η Vaquancy, το πρώτο recruiting agency που συνδέει τηλεργαζόμενους στην Ελλάδα με εταιρείες του εξωτερικού, και το Workearly, η πιο δημοφιλής εκπαιδευτική υπηρεσία upskilling και reskilling σε τεχνολογικές ειδικότητες, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Remote και προωθώντας ενεργά την εξάπλωση του remote working.

Τι θα είσαι σε θέση να κάνεις μετά το πρόγραμμα:

Με την ολοκλήρωση του HR Professional Certification Training, θα γνωρίζεις όλους τους βασικούς τομείς και τις κατευθύνσεις του Ανθρωπίνου Δυναμικού - HR, αποκτώντας γνώσεις αλλά και πρακτική εμπειρία με πραγματικά παραδείγματα μέσα από την αγορά. Η αγορά του HR είναι από τις πιο ανερχόμενες και με πολύ μεγάλη ζήτηση σε καταρτισμένους επαγγελματίες, με κριτική σκέψη και επικαιροποιημένες γνώσεις. Το HR School πιστοποιεί την θεωρητική αλλά και την πρακτική κατάρτιση στις δεξιότητες του κλάδου.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι τo HR Professional Certification Training;

Το HR Professional Certification Training, είναι το πιο γνωστό πρόγραμμα πρακτικής εκπαίδευσης και πιστοποίησης στον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού -  HR. Aποτελεί το μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα HR στην Ελλάδα, που έχει αναγνωριστεί για την ποιότητα του από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute - USA). Επίσης οι απόφοιτοι θα λάβουν certification badge μέσω της Credly, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού

ντας τους έτσι για άμεση απορρόφηση στην πιο περιζήτητη αγορά σήμερα. 

 Πώς λειτουργεί η εκπαίδευση και σε ποιους απευθύνεται; 

H εκπαίδευση είναι 100% online και στους χρόνους του εκπαιδευόμενου. H learning πλατφόρμα του Workearly αποθηκεύει αυτόματα και την πρόοδο και τα σκορ των χρηστών. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι στα αγγλικά, ενώ οι απορίες σε καθημερινή βάση απαντώνται, στα Ελληνικά, μέσω private channels σε συνεργασία με την Slack, ενώ υπάρχουν και προγραμματισμένες live αξιολογήσεις και test. 

Tι διαφορά έχει από τα άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα HR;

Το HR Professional Certification Training του Workearly είναι το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στο ΗR, όπου μία ομάδα 6+ επαγγελματιών αναλαμβάνουν τον εκπαιδευόμενο για 3 με 4 μήνες, όπου τον προετοιμάζουν τόσο στις πρακτικές δεξιότητες του κλάδου όσο και στο κομμάτι του επαγγελματικού προφίλ και της αγοράς. Ο εκπαιδευόμενος μελετάει την κάθε εκπαιδευτική ενότητα στην cloud πλατφόρμα του Workearly και στην συνέχεια εξετάζεται σε πραγματικά προβλήματα που θα κληθεί να λύσει ως HR Professional. Ταυτόχρονα,  ο εκπαιδευόμενος προετοιμάζεται για την αγορά και για συνεντεύξεις για  θέσεις εργασίας με την ομάδα HR Career Coaching, όπου θα δημιουργηθεί καινούργιο professional CV. 

Ποιοι φορείς εκδίδουν την πιστοποίηση του HR School;

Reatcode

Η Reatcode είναι διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός ως εγκεκριμένος πάροχος εκπαίδευσης από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute - USA).

Credly Humanvue

Η Credly είναι παγκόσμιος φορέας πιστοποιήσεων με πελάτες όπως η IBM, η Microsoft και άλλοι κορυφαίοι οργανισμοί.​

Εταιρείες που μας

εμπιστεύονται:

Salesforce-logo
Nike-Logo-768x432
Delta-Logo-700x394
dialectica
216b7588c83498f8142e27324f54c779
NETFLIX
MUFG-1038x630
πλουμ
UBER
mellon
brandmark-design (26)
vice
XM
EFOOD
COSMOTE
cardlink_0
EUROBANK

Alumni Stories
HR

HR Stories

Διαβάστε τι έγραψαν για το HR School οι απόφοιτοι μας!

#workearly #alumnistories

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story (55).png

Συμμετοχή

Junior Course

Για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο του HR και να αποκτήσουν όλες τις δεξιότητες που ζητούνται καθημερινά στην αγορά εργασίας,το Junior Course είναι ένα ιδανικό πρόγραμμα. Μέσα από θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές ασκήσεις, Online αξιολογήσεις και case study από την αγορά εργασίας, θαείναι σε θέση να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας όπως ενδεικτικά: HR Generalist, Junior HR Recruiter,Junior Payroll Specialist.

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story (57).png
Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story (56).png

Senior Course

Για τους επαγγελματίες που βρίσκονται ήδη στον χώρο του HR (Senior HR Recruiters, HR Managers,  HR Business Partners,  Senior Talent Acquisition Specialists) δίνεται η δυνατότητα είτε να εξελίξουν τις γνώσεις τους σε ορισμένους τομείς (π.χ HR Analytics) είτε να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και να πιστοποιηθούν.

 

Θα διενεργηθεί μίασύντομη διαδικασία αξιολόγησης, ώστε να διαμορφωθεί ένα προσωπικό πλάνο με ασκήσεις και εργασίες που αντιστοιχούν στο επίπεδό τους.Οι συμμετέχοντες στοSenior Course μπορούν να επιλέξουν, σε συνεργασία με τους συμβούλους μας, τααντικείμενα και το βαθμό δυσκολίας που εξυπηρετεί τις ανάγκες και τους στόχους τους.

Learning Partners

brandmark-design (5).jpg
fe61cb_f996d0c6dd164a00ae4ba9f6f333cb01_mv2.png
Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story (58).png

​Έχουν αναφερθεί στο HR και στο Workearly:

κατάλογος
Fortune-logo
vima_workearly
1200px-In.gr.svg

HR INTERVIEWS
powered by Workearly Greece & Humanvue Greece

Κορυφαία στελέχη μιλούν για τον κλάδο του HR.

- Πώς βλέπουν το επάγγελμα του HR όσοι ασχολούνται με αυτό;

 

- Γιατί το επέλεξαν και επένδυσαν σε αυτόν τον χώρο;

 

- Ποια είναι τα στοιχεία που τους βοήθησαν να διακριθούν και να ανελιχθούν στην αγορά εργασίας;

 

- Τι ζητούν από τους επαγγελματίες που θα ενταχθούν στις ομάδες τους;

Πώς ακριβώς διεξάγεται η εκπαίδευση;

Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις τις ώρες και τον ρυθμό παρακολούθησης του προγράμματος. Όλες οι φάσεις της εκπαίδευσης είναι 100% Online και παρέχονται 24 ώρες το 24ωρο, ανάλογα με το προσωπικό σου πρόγραμμα.

Η ομάδα μας είναι πάντοτε στη διάθεσή σου για να απαντήσει σε ερωτήσεις, να παράσχει διευκρινίσεις και να σε καθοδηγήσει βήμα προς βήμα στην πορεία του προγράμματος.

Το περιεχόμενο είναι εξατομικευμένο! Τι σημαίνει αυτό; Ανάλογα με το υπόβαθρο κάθε συμμετέχοντα, διαμορφώνεται αντίστοιχα και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Συμμετοχή στο
Remote HR School 2022 

Εναρξη: Ιανουάριος 2023

Early Bird Offer: -40% έως 10/12/2022 για περιορισμένες θέσεις


- Κάνε αίτηση για δωρεάν αξιολόγηση προφίλ ώστε να ενημερωθείς για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, την ημερομηνία έναρξης και το κόστος (ειδικές προσφορές για ανέργους και φοιτητές). 

 

- Το πρόγραμμα διάρκειας 3 - 5  μηνών διαμορφώνεται σε απόλυτη συνεννόηση με κάθε συμμετέχοντα ατομικά. 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Έχεις επαγγελματική εμπειρία ή σπουδές σχετικά με τo HR;
arrow&v
Ενδιαφέρεσαι για θέσεις εργασίας;

Thanks for submitting!

 

Workearly
Reviews

Διαβάστε όσα έγραψαν 170+ επαγγελματίες για εμάς.