Data Science
in Fintech
Remote School
 
#2022

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story - 2022-07-21T153927.097.png
Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story - 2022-07-21T161321.756.png

Το πρώτο 

Fintech Data Science School 

στην Ελλάδα.

powered by Workearly

Το Fintech Data Science School του Workearly είναι το πρώτο εξατομικευμένο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Κύπρο για το Fintech και την Ανάλυση Δεδομένων.

Ο χρηματοπιστωτικός τομέας παρουσιάζει μία εκθετική αύξηση του όγκου των δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία. Ο αριθμός των συναλλαγών έχει αυξηθεί κατακόρυφα, οι νέες ψηφιακές και μη τράπεζες πολλαπλασιάζονται καθημερινά και ο όγκος όλων αυτών των δεδομένων έχει περάσει σε ένα νέο επίπεδο. Όλα τα παραπάνω δημιουργούν την ανάγκη χρήσης εξειδικευμένων εργαλείων ανάλυσης δεδομένων και φυσικά την ανάπτυξη εξειδικευμένων επαγγελματιών που θα μπορούν να τα χειρίζονται αποτελεσματικά.

 
Αποστολή των εν λόγω επαγγελματιών είναι η επεξεργασία οικονομικών δεδομένων ή συναφών δεδομένων που σχετίζονται με τις συναλλαγές και τη καταναλωτική συμπεριφορά, με σκοπό να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα που θα αποτελέσουν με τη σειρά τους τη βάση για τη λήψη σημαντικών επιχειρηματικών αποφάσεων. Με απλά λόγια, το Data Science in Fintech διασφαλίζει τη χρησιμότητα μεγάλου όγκου δεδομένων, καθώς προσφέρει τα κατάλληλα- για την εκάστοτε περίπτωση- εργαλεία, που θα καταστήσουν δυνατή την ανάλυση οικονομικών δεδομένων.


Ιδανικοί υποψήφιοι για τις εν λόγω θέσεις είναι οι απόφοιτοι Οικονομικών Σχολών ή συναφών κλάδων αλλά και εν γένει Θετικών Επιστημών, δεδομένου ότι αφενός διαθέτουν μαθηματικό τρόπο σκέψης και αφετέρου είναι εξοικειωμένοι με οικονομικές έννοιες και τη σχετική ορολογία.

 

Αξιοποιώντας το σημαντικό γνωσιακό τους πλεονέκτημα και την εμπειρία τους στον χώρο της Οικονομίας, αποκτούν μία νέα επαγγελματική διέξοδο στην Ανάλυση Δεδομένων, η οποία προσφέρει – σε αντίθεση με τις συμβατικές επιλογές καριέρας- υψηλούς μισθούς και δυνατότητα εξ αποστάσεως εργασίας για εταιρείες του Εξωτερικού.

​Σε ένα πρόγραμμα που διαμορφώνεται αποκλειστικά από κάθε συμμετέχοντα (είτε Junior είτε Senior), με ρυθμό παρακολούθησης που εναπόκειται πλήρως στη διακριτική του ευχέρεια, δίνεται η ευκαιρία σε επαγγελματίες & φοιτητές να αποκτήσουν νέες γνώσεις ή να αναβαθμίσουν τις γνώσεις που ήδη έχουν στον τομέα των Data Science in Fintech

Με έναν ειδικά διαμορφωμένο κύκλο ατομικών μαθημάτων, αξιολογήσεων, case studies, online bootcamps και προσομοιώσεων, δίνεται η ευκαιρία για πρακτική εξοικείωση με τα παρακάτω γνωστικά Αντικείμενα & Τεχνολογίες:
 

Τομείς Εκπαίδευσης & Skills

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story (99).png

Data Science in Finance

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story - 2022-07-21T153431.594.png

Data Analytics &
Big Data 

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story (100).png

Financial Analysis
With Forecasting & Machine Learning

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story - 2022-07-21T153257.830.png

Databases &
SQL

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story (19).png

Financial Reporting /Power BI

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story (20).png

Tableau

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story - 2022-07-21T153549.299.png

Python
for Finance

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story - 2022-07-21T153501.245.png

Risk
Analysis

AAAna

Data Science in Finance

 Γιατί οι απόφοιτοι Οικονομικών στρέφονται στο Data Science;

Ποιοι φορείς εκδίδουν την πιστοποίηση του Fintech Data Science School ;

Εταιρείες που μας

εμπιστεύονται:

Reatcode

Mεγάλη διάκριση για την εταιρεία Reatcode.

Το Skillscouts powered by Reatcode βρίσκεται στην λίστα με τις κορυφαίες HR Tech εταιρείες για το 2022 στην Αμερική

top-hr-companies.png
Salesforce-logo
Nike-Logo-768x432
Delta-Logo-700x394
dialectica
216b7588c83498f8142e27324f54c779
NETFLIX
MUFG-1038x630
πλουμ
UBER
mellon
brandmark-design (26)
vice
XM
EFOOD
COSMOTE
cardlink_0
EUROBANK

Training Program

Τι εξασφαλίζετε  με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα;

 • Training - Upskilling.

Στο Workearly, η εκπαίδευση σχεδιάζεται αποκλειστικά με βάση το προφίλ του κάθε επαγγελματία μέσω ειδικής αξιολόγησης. Αυτό συνιστά καταλυτικό παράγοντα στην υψηλή ποιότητα των αποτελεσμάτων και στις επαγγελματικές επιτυχίες των εκπαιδευομένων. Είναι η μοναδική υπηρεσία όπου υπάρχει συνεχής προσωπική επικοινωνία, επίβλεψη και αξιολόγηση προόδου μέσω μικρών στόχων (microlearning).

 • Personal Branding.

Tα hard skills πρέπει να συνοδεύονται με την αντίστοιχη διαμόρφωση ενός πλήρους και άρτιου Βιογραφικού και Linkedin Profile, το οποίο θα αναδεικνύει τόσο τις τεχνικές δεξιότητες των υποψηφίων όσο και τα soft skills που διαθέτουν. Προς αυτό τον σκοπό, το Workearly προετοιμάζει τους υποψηφίους με προσομοιώσεις συνεντεύξεων και στο σκέλος που αφορά τα soft skills.

 • Διασύνδεση.

Οι απόφοιτοι έχουν την δυνατότητα άμεσης διασύνδεσης με την αγορά στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, μέσω του συνεργαζόμενου ομίλου Vaquancy – The Global Recruitment Hub for Tech Hybrid Talent και της Remote.com

Τι περιλαμβάνει
η εκπαίδευση;

 • 100% εξατομικευμένο και εξ αποστάσεως πρόγραμμα εκπαίδευσης

 • Ασύγχρονο υλικό (e-learning)

 • Video Courses

 • Assignments / Projects

 • 1-1 sessions

 • Tests / Online Aξιολογήσεις

 • Kαθημερινή υποστήριξη μέσω Chat & Call

 • Mock Interviews

 • Online Coaching 

 • Τελική Εξέταση & Πιστοποίηση

brandmark-design (13).png

Η Reatcode είναι διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός ως εγκεκριμένος πάροχος εκπαίδευσης από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute - USA).

credly.jpeg

Η Credly είναι παγκόσμιος φορέας πιστοποιήσεων με πελάτες όπως η IBM, η Microsoft και άλλοι κορυφαίοι οργανισμοί.​

Διασύνδεση

HIRING PARTNERS

Η Vaquancy, το πρώτο recruiting agency που συνδέει τηλεργαζόμενους στην Ελλάδα με εταιρείες του εξωτερικού, και το Workearly, η πιο δημοφιλής εκπαιδευτική υπηρεσία upskilling και reskilling σε τεχνολογικές ειδικότητες, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Remote και προωθώντας ενεργά την εξάπλωση του remote working σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη.

remote-logo.png
brandmark-design (26).jpg

Alumni Stories

Data Science Stories

Έλληνας επιστήμονας ερευνητής, απόφοιτος του Data Science School του Workearly, ξεκινά τη συνεργασία του με το CERN, το κορυφαίο ερευνητικό κέντρο στον κόσμο, στον τομέα των “self-driving cars”.

#workearly #alumnistories

Copy of White Clean Download Our App Corporate Instagram Story (88).png

Workearly
Reviews

Διαβάστε όσα έγραψαν 80+ επαγγελματίες για εμάς.

Συμμετοχή

Founders

Μία από τις σημαντικότερες έως τώρα διακρίσεις της ομάδας μας είναι η ανάδειξη των ιδρυτών της εταιρείας μας στη λίστα Fortune 40 under 40!


Ανάμεσα σε κορυφαίους επιχειρηματίες, ο Δημήτρης Κυριακάτης  και ο Ευθύμης Βαφειάδης  διακρίθηκαν για την καινοτομία του Workearly, τη νέα εποχή στην επαγγελματική εκπαίδευση, το #careercoaching και το #microlearning.

 

#40under40gr2022