ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - Πως θα ξέρεις τι χρειάζεται ;

Ενημερώθηκε: 30 Απρ 2020


Κομβικά ερωτήματα και κατανοώ την ανησυχία σου. Καταρχάς, οφείλεις να δώσεις βάση στο τι ζητάει από εσένα ο εργοδότης μέσω της αγγελίας εργασίας.


Έτσι, ίσως αποκτήσεις μια γενική εικόνα για τα καθήκοντά σου και για τις δυνατότητες που χρειάζεται να έχεις. Κάποιες φορές όμως αυτό δεν αρκεί. Τις ορθότερες συμβουλές για το τι να περιμένεις στο software industry, θα σου τις δώσουν άτομα που έχουν εργαστεί στο χώρο. Χρειάζεσαι άτομα που έχουν βιώσει και βιώνουν τον ανταγωνισμό του κλάδου.


Τα άτομα αυτά, ξέρουν πραγματικά την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο, οπότε οι κατευθυντήριες γραμμές τους θα σε προετοιμάσουν κατάλληλα και θα σε κάνουν άμεσα πιο κατάλληλο υποψήφιο.


Αν αναζητάς αυτά τα άτομα, τότε είσαι στην κατάλληλη σελίδα.

Γιατί το όραμα μας, ο στόχος της προσπάθειας του workearly.gr, είναι να σε βοηθήσουμε να ξεκινήσεις άμεσα και με τους καλύτερους όρους την καριέρα σου.Να αποκτήσεις προβάδισμα στον ανταγωνισμό. Πώς αλλιώς θα εξελιχθείς σε περιζήτητο επαγγελματία, πώς θα απογειώσεις την καριέρα σου;

Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι από τώρα το κατά πόσο θα ανταποκρίνεται στην προσωπικότητά σου και τις βλέψεις σου ένα εργασιακό πεδίο. Είσαι νέος, κάνεις μια νέα αρχή, δε θα το ξέρεις αν δε το ζήσεις. Μη βιαστείς να κατακρίνεις έναν χώρο. Ξέρουμε πως η πρώτη εμπειρία στο πεδίο θα είναι καθοριστική, για αυτό θέλουμε άλλωστε να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις την κατάλληλη θέση με τους κατάλληλους όρους. Ωστόσο, μην νομίζεις πως δεν είμαστε δίπλα σου σε κάθε απόφαση, σε κάθε αλλαγή.


Έχουμε γνωρίσει πολλά άτομα που προέρχονται από το χώρο των θετικών επιστημών και θέλησαν να κάνουν στροφή στην καριέρα τους προσεγγίζοντας το χώρο της υψηλής τεχνολογίας. Δεν είναι αδύνατο. Ξέρουμε τον τρόπο, και μπορούμε να συνεισφέρουμε σε όλες αυτές τις περιστάσεις. Κάθε άνθρωπος, κάθε υποψήφιος διαφέρει και στόχος μας είναι να προσαρμοζόμαστε σε αυτόν.

Για αυτό άλλωστε, παρέχουμε πάντοτε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Οι υπηρεσίες έχουν δημιουργηθεί με επίκεντρο τον υποψήφιο.


Πιστεύουμε στην premium υπηρεσία που εισάγουμε στα ελληνικά δεδομένα, η οποία έχει δομηθεί με τη δική μας πρωτοπόρα μεθοδολογία, και είμαστε βέβαιοι πως θα πιστέψετε και εσείς από την πρώτη στιγμή.

Ο λόγος που ξέρουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε είναι γιατί πασχίζουμε να κατανοούμε τις ανάγκες σας. Παραμένουμε δίπλα σας, και είμαστε περήφανοι όταν βλέπουμε ένα νέο υποψήφιο να εξελίσσεται σε κορυφαίο επαγγελματία.Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε την πρώτη δωρεάν συνεδρία.


Κάντε το πρώτο βήμα προς την επιτυχία!

Το workearly είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να μπεις και να ξεχωρίσεις στο χώρο του ΙΤ στην ειδικότητα που επιθυμείς !

Team job. Photo young businessmans crew

Είναι η μοναδική υπηρεσία όπου σε αναλαμβάνουν προσωπικά οι

πιο έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου με σκοπό να πετύχεις !

Focused young woman works with statistic

Στόχος είναι αρχικά να εκπαιδευτείς ειδικά για τις απαιτήσεις της αγοράς και στη συνέχεια να λάβεις προσφορές από εταιρείες για θέσεις εργασίας .

Hipster Girl use Laptop huge Loft Studio

Η εκπαίδευση προσαρμόζεται αποκλειστικά στο δικό σου προφίλ και τις δικές σου ανάγκες.

Young woman working on laptop in the off

Σε αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ 100% ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ . Τώρα μπορείς να εκπαιδευτείς από το σπίτι σου !

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατι να επιλέξω το workearly? Ποια είναι η διαφορά απο ένα κοινό εκπαιδευτικο προγραμμα?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπου γίνεται προσωποποιημένο personal training αναλογα με τις ανάγκες και το background σου. Αυτό σημαίνει ότι η εξειδικευμένη ομάδα του workearly θα σε αναλάβει αποκλειστικά ώστε να σε προετοιμάσει να ξεκινήσεις ή να κάνεις επανεκκίνηση στην αγορά εργασίας στην ειδικότητα που επιθυμείς. Η στοχευση στις αναγκες σου ειναι 100% εξατομικευμένη, επομένως τα αποτελέσματα είναι υψηλοτερα απο οποιοδήποτε γενικό εκπαιδευτικο προγραμμα. Θα προετοιμαστείς και θα εκπαιδευτείς από έμπειρους επαγγελματιες του χωρου, ώστε άμεσα να διεκδικήσεις τις καλυτερες ευκαιριες καριέρας σε Ελλάδα, Κυπρο και Εξωτερικό. Μαζί θα εστιασουμε τοσο στις γνωσεις που πραγματικά εχουν σημασία για να ξεκινήσεις στην αγορά αλλά και στη διαδικασία των συνεντευξεων, συνεπώς θα γλιτώσεις χρονο και περιττά εξοδα.
Ποσο διαρκεί η εκπαιδευση / καθοδήγηση?


Το πλάνο εκπαιδευσης / καθοδήγησης φτιάχνεται αποκλειστικά για εσένα, επομένως η διάρκεια του θα υπολογιστεί με βάση το background και τους στόχους σου.
Τι περιλαμβάνει η εκπαιδευση ?


Το workearly είναι η μοναδική υπηρεσία όπού το εκπαιδευτικό υλικό που παρεχουμε φτιαχνεται ειδικά για εσένα και ειναι ειδικά προσαρμοσμένο στις τελευταιες απαιτήσεις της αγοράς !
Ποιό είναι το κοστος ?


Το κόστος της υπηρεσίας θα υπολογιστεί με βάση το προφίλ και τους στοχους σου. Κανονικά οι υπηρεσίες personal coaching εχουν αρκετά υψηλο κοστος λόγω της προσωποποιημενης φυσης του προγραμματος. Στο workearly, για να είναι βιώσιμο οικονομικά το προγραμμα σε υποψηφιους σε Ελλαδα / Κυπρο, πραγματοποιούμε μεγάλες εκπτωσεις και διευκολύνσεις φτάνοντας τις τιμές των πιο οικονομικών σεμιναριων !
Ειναι απο αποσταση?


Ναι, σε αναλαμβανουμε 100% εξ αποστασεως !