top of page

ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - Πως θα ξέρεις τι χρειάζεται ;


Κομβικά ερωτήματα και κατανοώ την ανησυχία σου. Καταρχάς, οφείλεις να δώσεις βάση στο τι ζητάει από εσένα ο εργοδότης μέσω της αγγελίας εργασίας.


Έτσι, ίσως αποκτήσεις μια γενική εικόνα για τα καθήκοντά σου και για τις δυνατότητες που χρειάζεται να έχεις. Κάποιες φορές όμως αυτό δεν αρκεί. Τις ορθότερες συμβουλές για το τι να περιμένεις στο software industry, θα σου τις δώσουν άτομα που έχουν εργαστεί στο χώρο. Χρειάζεσαι άτομα που έχουν βιώσει και βιώνουν τον ανταγωνισμό του κλάδου.


Τα άτομα αυτά, ξέρουν πραγματικά την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο, οπότε οι κατευθυντήριες γραμμές τους θα σε προετοιμάσουν κατάλληλα και θα σε κάνουν άμεσα πιο κατάλληλο υποψήφιο.


Αν αναζητάς αυτά τα άτομα, τότε είσαι στην κατάλληλη σελίδα.

Γιατί το όραμα μας, ο στόχος της προσπάθειας του workearly.gr, είναι να σε βοηθήσουμε να ξεκινήσεις άμεσα και με τους καλύτερους όρους την καριέρα σου.



Να αποκτήσεις προβάδισμα στον ανταγωνισμό. Πώς αλλιώς θα εξελιχθείς σε περιζήτητο επαγγελματία, πώς θα απογειώσεις την καριέρα σου;

Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι από τώρα το κατά πόσο θα ανταποκρίνεται στην προσωπικότητά σου και τις βλέψεις σου ένα εργασιακό πεδίο. Είσαι νέος, κάνεις μια νέα αρχή, δε θα το ξέρεις αν δε το ζήσεις. Μη βιαστείς να κατακρίνεις έναν χώρο. Ξέρουμε πως η πρώτη εμπειρία στο πεδίο θα είναι καθοριστική, για αυτό θέλουμε άλλωστε να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις την κατάλληλη θέση με τους κατάλληλους όρους. Ωστόσο, μην νομίζεις πως δεν είμαστε δίπλα σου σε κάθε απόφαση, σε κάθε αλλαγή.


Έχουμε γνωρίσει πολλά άτομα που προέρχονται από το χώρο των θετικών επιστημών και θέλησαν να κάνουν στροφή στην καριέρα τους προσεγγίζοντας το χώρο της υψηλής τεχνολογίας. Δεν είναι αδύνατο. Ξέρουμε τον τρόπο, και μπορούμε να συνεισφέρουμε σε όλες αυτές τις περιστάσεις. Κάθε άνθρωπος, κάθε υποψήφιος διαφέρει και στόχος μας είναι να προσαρμοζόμαστε σε αυτόν.

Για αυτό άλλωστε, παρέχουμε πάντοτε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Οι υπηρεσίες έχουν δημιουργηθεί με επίκεντρο τον υποψήφιο.


Πιστεύουμε στην premium υπηρεσία που εισάγουμε στα ελληνικά δεδομένα, η οποία έχει δομηθεί με τη δική μας πρωτοπόρα μεθοδολογία, και είμαστε βέβαιοι πως θα πιστέψετε και εσείς από την πρώτη στιγμή.

Ο λόγος που ξέρουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε είναι γιατί πασχίζουμε να κατανοούμε τις ανάγκες σας. Παραμένουμε δίπλα σας, και είμαστε περήφανοι όταν βλέπουμε ένα νέο υποψήφιο να εξελίσσεται σε κορυφαίο επαγγελματία.



Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε την πρώτη δωρεάν συνεδρία.


bottom of page