top of page

Remote Training

for

Remote Workers

Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (2).png

Remote Training , Certification & Work

Remote Upskilling

Tο Workearly αποτελεί την πρώτη υπηρεσία που παρέχει remote training programs που ακολουθούν πρακτική προσέγγιση για την απόκτηση νέων ικανοτήτων, δεξιοτήτων και εμπειρίας που απαιτούνται για μια θέση εργασίας σε ένα πραγματικό, ή κοντά στο πραγματικό, εργασιακό περιβάλλον. Πρόκειται για έναν συνδυασμό θεωρητικών γνώσεων και πρακτικής ενασχόλησης με το εκάστοτε αντικείμενο (IT, Data Science, HR , Business Analysis κτλ) μέσα από πραγματικά case-studies. Οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν εις πέρας εργασίες που θα κληθούν να αναλάβουν και ως επαγγελματίες στην αντίστοιχη θέση. Σκοπός δεν είναι η θεωρητική προσέγγιση ή η αποστήθιση γνώσεων αλλά η προσομοίωση εργασιακών καταστάσεων, στις οποίες οι συμμετέχοντες καλούνται να λάβουν αποφάσεις και να βρουν λύσεις σε πρακτικά προβλήματα.

 

Remote Certification

Αποτελώντας μία από τις λίγες εταιρείες στην Ευρώπη, με τα διαπιστευτήρια του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute – USA)  και σε συνεργασιά με την Credly, το Workearly παρέχει digital credentials ώστε να έχουν μοναδική αντιμετώπιση και αναγνώριση οι απόφοιτοι των προγραμμάτων του. Οι απόφοιτοι λαμβάνουν πιστοποίηση ολοκλήρωσης του προγράμματος, που τυγχάνει μεγάλης αναγνωρισιμότητας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως.

Remote Work

Σε συνεργασία με την Vaquancy, το πρώτο recruiting agency που συνδέει υποψηφίους στην Ελλάδα με εταιρείες του εξωτερικού, πολλοί εκπαιδευόμενοι θα έχουν την δυνατότητα διασύνδεσης με κορυφαίους οργανισμούς που ενδιαφέρονται για νέα ταλέντα. Χιλιάδες επαγγελματίες που εκπαιδεύτηκαν, εργάζονται πλέον σε σημαντικές θέσεις, τόσο σε ελληνικές εταιρείες όσο και στην Παγκόσμια αγορά.  Το Workearly και η Remote.com ενώνουν τις δυνάμεις τους  προωθώντας ενεργά την εξάπλωση του remote working.

Πεδία Εκπαίδευσης

Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (18).png
Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (25).png
Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (19).png
Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (21).png
Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (20).png
Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (24).png
Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (22).png
Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (23).png

Workearly
Remote Schools

Tο Workearly αποτελεί την πρώτη υπηρεσία που παρέχει schools που ακολουθούν πρακτική προσέγγιση για την απόκτηση νέων ικανοτήτων, δεξιοτήτων και εμπειρίας που  απαιτούνται για μια θέση εργασίας σε ένα πραγματικό, ή κοντά στο πραγματικό, εργασιακό περιβάλλον.

Workearly in Numbers

Working Mothers Upskilling

Η πρωτοβουλία του Workearly που αναδεικνύει τις ελληνικές εταιρείες που στηρίζουν τις εργαζόμενες μητέρες και συμβάλλουν ενεργά στην επαγγελματική τους εξέλιξη.

Διαβάστε όσα έγραψε το in.gr

#workingmothersupskilling

working mothers.png

8K

Remote

Jobs

5K

Graduate
Students

500

Technology
Companies

Εταιρείες που μας εμπιστεύονται

Salesforce-logo.jpg
TikTok-Logo.wine_.png
UBER.png
MUFG-1038x630.jpeg
NETFLIX.png

Workearly Learning Badges


Earn digital badges to share your knowledge and skills

Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (26).png

Remote
Training

Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (27).png

Digital Badges & Remote Certification

Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (28).png

Remote
Work

Τι εξασφαλίζετε  με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα;

 • Training - Upskilling.

Στο Workearly, η εκπαίδευση σχεδιάζεται αποκλειστικά με βάση το προφίλ του κάθε επαγγελματία μέσω ειδικής αξιολόγησης. Αυτό συνιστά καταλυτικό παράγοντα στην υψηλή ποιότητα των αποτελεσμάτων και στις επαγγελματικές επιτυχίες των εκπαιδευομένων. Είναι η μοναδική υπηρεσία όπου υπάρχει συνεχής προσωπική επικοινωνία, επίβλεψη και αξιολόγηση προόδου μέσω μικρών στόχων (microlearning). Σε ένα πρόγραμμα που διαμορφώνεται αποκλειστικά από κάθε συμμετέχοντα (είτε Junior είτε Senior), με ρυθμό παρακολούθησης που εναπόκειται πλήρως στη διακριτική του ευχέρεια, δίνεται η ευκαιρία σε επαγγελματίες και φοιτητές να αποκτήσουν νέες γνώσεις ή να αναβαθμίσουν τις γνώσεις που ήδη έχουν, στον τομέα που θα επιλέξουν. Με έναν ειδικά διαμορφωμένο ασύγχρονο κύκλο ατομικών εκπαιδεύσεων, αξιολογήσεων, case studies, online coding bootcamps και προσομοιώσεων, δίνεται η ευκαιρία για πρακτική εξοικείωση με τα πιο δημοφιλή γνωστικά Αντικείμενα & Τεχνολογίες. Tο Workearly σε συνεργασία με την Slack, την μεγαλύτερη εταιρεία messaging για εταιρικές ομάδες στον κόσμο, συνδέει ατομικά τον κάθε εκπαιδευόμενο με τις remote εκπαιδευτικές ομάδες του Workearly, έχοντας πρόσβαση σε πλατφόρμες και βάσεις δεδομένων με πραγματικά datasets από γνωστές εταιρείες, αποκτώντας έτσι πραγματική εμπειρία σε υλοποίηση projects παράλληλα με την εκπαίδευση. Επιπλέον, εκτός από την ευέλικτη χρονικά και ασύγχρονη μελέτη, οι εκπαιδευόμενοι έχουν ατομική επίβλεψη και live αξιολογήσεις προόδου.

 • Personal Branding.

Tα hard skills πρέπει να συνοδεύονται με την αντίστοιχη διαμόρφωση ενός πλήρους και άρτιου Βιογραφικού και Linkedin Profile, το οποίο θα αναδεικνύει τόσο τις τεχνικές δεξιότητες των υποψηφίων όσο και τα soft skills που διαθέτουν. Προς αυτό τον σκοπό, το Workearly προετοιμάζει τους υποψηφίους με προσομοιώσεις συνεντεύξεων και στο σκέλος που αφορά τα soft skills.

 • Διασύνδεση.

Οι απόφοιτοι έχουν την δυνατότητα άμεσης διασύνδεσης με την αγορά στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, μέσω του συνεργαζόμενου ομίλου Vaquancy – The Global Recruitment Hub for Tech Hybrid Talent και της Remote.com

Τι περιλαμβάνει
η εκπαίδευση;

 • 100% εξατομικευμένο και εξ αποστάσεως πρόγραμμα εκπαίδευσης

 • Ασύγχρονο υλικό (e-learning)

 • Video Courses

 • Assignments / Projects

 • 1-1 sessions

 • Tests / Online Aξιολογήσεις

 • Kαθημερινή υποστήριξη μέσω Chat & Call

 • Mock Interviews

 • Online Coaching 

 • Τελική Εξέταση & Πιστοποίηση

Συμμετοχή:

1 / Διάλεξε το πεδίο που σε ενδιαφέρει (π.χ Data Science)

Μπορείς να διαλέξεις το πεδίο που σε ενδιαφέρει κοιτώντας τα διαθέσιμα badges παραπάνω. Για κάθε πεδίο υπάρχουν πολλά διαθέσιμα προγράμματα (π.χ για Data Analyst , BI Analyst, Data Engineer κτλ) για τα οποία θα ενημερωθείς μετά την αίτηση σου.

2 / Συμπλήρωσε την φόρμα για δωρεάν ενημέρωση.

Μετά την αίτηση σου, θα σε καλέσουμε ώστε να να γίνει αξιολόγηση και να λάβεις ένα εξατομικευμένο εκπαιδευτικό πλάνο. Στη συνέχεια θα ενημερωθείς για τα διαθέσιμα προγράμματα εκπαίδευσης ανά πεδίο, τη διάρκεια και το κόστος.

3 / Ατομικό πλάνο σύμφωνα με το επίπεδο και τους στόχους του κάθε υποψηφίου.

Το περιεχόμενο είναι εξατομικευμένο! Τι σημαίνει αυτό; Ανάλογα με το υπόβαθρο κάθε συμμετέχοντα, διαμορφώνεται αντίστοιχα και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις τις ώρες και τον ρυθμό παρακολούθησης του προγράμματος. Όλες οι φάσεις της εκπαίδευσης είναι 100% Online και παρέχονται 24 ώρες το 24ωρο, ανάλογα με το προσωπικό σου πρόγραμμα.​ Η ομάδα μας είναι πάντοτε στη διάθεσή σου για να απαντήσει σε ερωτήσεις, να παράσχει διευκρινίσεις και να σε καθοδηγήσει βήμα προς βήμα στην πορεία του προγράμματος.​

4 / Εκπαίδευση.

Είναι εκπαιδευτική προσομοίωση και όχι σεμινάριο. Αυτή είναι και η σημαντικότερη καινοτομία του προγράμματος. Πρόκειται για έναν συνδυασμό θεωρητικών γνώσεων και πρακτικής ενασχόλησης με το εκάστοτε αντικείμενο του μέσα από πραγματικά case-studies. Οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν εις πέρας εργασίες που θα κληθούν να αναλάβουν και ως επαγγελματίες στην αντίστοιχη θέση και να προετοιμαστούν για την πιστοποίηση.

5/ Πιστοποίηση.

Μετά το τέλος της εκπαίδευσης όλοι οι υποψήφιοι δίνουν εξετάσεις για το badge του προγράμματος. Υπάρχουν διαφορετικά badges για κάθε επίπεδο (junior, senior κτλ). Οι υποψήφιοι που τελειώνουν επιτυχώς το training μπάινουν στη βάση δεδομένων με τις συνεργαζόμενες εταιρείες.

6/ Personal Branding.

Tα hard skills πρέπει να συνοδεύονται με την αντίστοιχη διαμόρφωση ενός πλήρους και άρτιου Βιογραφικού και Linkedin Profile, το οποίο θα αναδεικνύει τόσο τις τεχνικές δεξιότητες των υποψηφίων όσο και τα soft skills που διαθέτουν. Προς αυτό τον σκοπό, το Workearly προετοιμάζει τους υποψηφίους με προσομοιώσεις συνεντεύξεων και στο σκέλος που αφορά τα soft skills.

7/ Διασύνδεση

Οι απόφοιτοι έχουν την δυνατότητα άμεσης διασύνδεσης με την αγορά στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, μέσω του συνεργαζόμενου ομίλου Vaquancy – The Global Recruitment Hub for Tech Hybrid Talent και της Remote.com​

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έλληνες Τηλεργαζόμενοι που Δουλεύουν για Αμερική και Ευρώπη Μοιράζονται τις Εμπειρίες τους.

Vice Workearly

Workearly
Reviews

Διαβάστε όσα έγραψαν 150+ επαγγελματίες για εμάς.

Δωρεάν
Ενημέρωση

Aξιολόγηση προφίλ.

​Αίτηση αξιολόγησης:
Σε ποια πεδία θα ήθελες να εκπαιδευτείς; Μπορείς να επιλέξεις περισσότερες από 1 επιλογές.
Έχεις επαγγελματική εμπειρία ή σπουδές σχετικά με την ειδικότητα που επέλεξες παραπάνω; Μπορείς να επιλέξεις περισσότερες από 1 επιλογές.

Admission fee for this course is $10

 

Τι θα ήθελες να πετύχεις με την εκπαίδευση που θα κάνουμε μαζί ; Μπορείς να επιλέξεις πολλές κατηγορίες.
Που θα ήθελες περισσότερο να επικεντρωθείς;

Thanks for registering!

bottom of page