Remote Training

for

Remote Workers

Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (2).png

wORKEARLY

Η πρώτη υπηρεσία στην Ελλάδα, που προσομοιώνει πραγματικές συνθήκες remote εργασίας και προωθεί Έλληνες σε εταιρείες του εξωτερικού για εξ αποστάσεως εργασία, βοηθώντας έτσι τα ταλέντα που βρίσκονται στη χώρα μας να ζήσουν εδώ με μισθούς και εξέλιξη εξωτερικού.

Remote Training , Certification & Work

Remote Upskilling

Tο Workearly αποτελεί την πρώτη υπηρεσία που παρέχει remote training programs που ακολουθούν πρακτική προσέγγιση για την απόκτηση νέων ικανοτήτων, δεξιοτήτων και εμπειρίας που απαιτούνται για μια θέση εργασίας σε ένα πραγματικό, ή κοντά στο πραγματικό, εργασιακό περιβάλλον. Πρόκειται για έναν συνδυασμό θεωρητικών γνώσεων και πρακτικής ενασχόλησης με το εκάστοτε αντικείμενο (IT, Data Science, HR , Business Analysis κτλ) μέσα από πραγματικά case-studies. Οι συμμετέχοντες καλούνται να φέρουν εις πέρας εργασίες που θα κληθούν να αναλάβουν και ως επαγγελματίες στην αντίστοιχη θέση. Σκοπός δεν είναι η θεωρητική προσέγγιση ή η αποστήθιση γνώσεων αλλά η προσομοίωση εργασιακών καταστάσεων, στις οποίες οι συμμετέχοντες καλούνται να λάβουν αποφάσεις και να βρουν λύσεις σε πρακτικά προβλήματα.

 

Remote Certification

Αποτελώντας μία από τις λίγες εταιρείες στην Ευρώπη, με τα διαπιστευτήρια του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute – USA)  και σε συνεργασιά με την Credly, το Workearly παρέχει digital credentials ώστε να έχουν μοναδική αντιμετώπιση και αναγνώριση οι απόφοιτοι των προγραμμάτων του. Οι απόφοιτοι λαμβάνουν πιστοποίηση ολοκλήρωσης του προγράμματος, που τυγχάνει μεγάλης αναγνωρισιμότητας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως.

Remote Work

Σε συνεργασία με την Vaquancy, το πρώτο recruiting agency που συνδέει υποψηφίους στην Ελλάδα με εταιρείες του εξωτερικού, πολλοί εκπαιδευόμενοι θα έχουν την δυνατότητα διασύνδεσης με κορυφαίους οργανισμούς που ενδιαφέρονται για νέα ταλέντα. Χιλιάδες επαγγελματίες που εκπαιδεύτηκαν, εργάζονται πλέον σε σημαντικές θέσεις, τόσο σε ελληνικές εταιρείες όσο και στην Παγκόσμια αγορά.  Το Workearly και η Remote.com ενώνουν τις δυνάμεις τους  προωθώντας ενεργά την εξάπλωση του remote working.

Πεδία Εκπαίδευσης

Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (18).png
Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (25).png
Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (19).png
Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (21).png
Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (20).png
Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (24).png
Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (22).png
Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (23).png

Workearly in Numbers

5K

Remote

Jobs

3K

Graduate
Students

500

Technology
Companies

Εταιρείες που μας εμπιστεύονται

Salesforce-logo.jpg
TikTok-Logo.wine_.png
UBER.png
MUFG-1038x630.jpeg
NETFLIX.png
216b7588c83498f8142e27324f54c779
dialectica
Atletico_Madrid_2017_logo.svg
Nike-Logo-768x432
Delta-Logo-700x394
πλουμ
mellon
brandmark-design (26)
vice
XM
COSMOTE
cardlink_0
EUROBANK

Reatcode

Mεγάλη διάκριση για το Workearly.

Το Skillscouts powered by Workearly  βρίσκεται στην λίστα με τις κορυφαίες HR Tech εταιρείες για το 2022 στην Αμερική.

top-hr-companies.png

Success Stories

Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (30).png
Έλληνες Τηλεργαζόμενοι που Δουλεύουν για Αμερική και Ευρώπη Μοιράζονται τις Εμπειρίες τους.

Workearly Learning Badges


Earn digital badges to share your knowledge and skills

Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (26).png

Remote
Training

Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (27).png

Digital Badges & Remote Certification

Yellow Modern Online Course (Facebook Post) (28).png

Remote
Work

Τι εξασφαλίζετε  με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα;

 • Training - Upskilling.

Στο Workearly, η εκπαίδευση σχεδιάζεται αποκλειστικά με βάση το προφίλ του κάθε επαγγελματία μέσω ειδικής αξιολόγησης. Αυτό συνιστά καταλυτικό παράγοντα στην υψηλή ποιότητα των αποτελεσμάτων και στις επαγγελματικές επιτυχίες των εκπαιδευομένων. Είναι η μοναδική υπηρεσία όπου υπάρχει συνεχής προσωπική επικοινωνία, επίβλεψη και αξιολόγηση προόδου μέσω μικρών στόχων (microlearning). Σε ένα πρόγραμμα που διαμορφώνεται αποκλειστικά από κάθε συμμετέχοντα (είτε Junior είτε Senior), με ρυθμό παρακολούθησης που εναπόκειται πλήρως στη διακριτική του ευχέρεια, δίνεται η ευκαιρία σε επαγγελματίες και φοιτητές να αποκτήσουν νέες γνώσεις ή να αναβαθμίσουν τις γνώσεις που ήδη έχουν, στον τομέα που θα επιλέξουν. Με έναν ειδικά διαμορφωμένο ασύγχρονο κύκλο ατομικών εκπαιδεύσεων, αξιολογήσεων, case studies, online coding bootcamps και προσομοιώσεων, δίνεται η ευκαιρία για πρακτική εξοικείωση με τα πιο δημοφιλή γνωστικά Αντικείμενα & Τεχνολογίες. Tο Workearly σε συνεργασία με την Slack, την μεγαλύτερη εταιρεία messaging για εταιρικές ομάδες στον κόσμο, συνδέει ατομικά τον κάθε εκπαιδευόμενο με τις remote εκπαιδευτικές ομάδες του Workearly, έχοντας πρόσβαση σε πλατφόρμες και βάσεις δεδομένων με πραγματικά datasets από γνωστές εταιρείες, αποκτώντας έτσι πραγματική εμπειρία σε υλοποίηση projects παράλληλα με την εκπαίδευση. Επιπλέον, εκτός από την ευέλικτη χρονικά και ασύγχρονη μελέτη, οι εκπαιδευόμενοι έχουν ατομική επίβλεψη και live αξιολογήσεις προόδου.

 • Personal Branding.

Tα hard skills πρέπει να συνοδεύονται με την αντίστοιχη διαμόρφωση ενός πλήρους και άρτιου Βιογραφικού και Linkedin Profile, το οποίο θα αναδεικνύει τόσο τις τεχνικές δεξιότητες των υποψηφίων όσο και τα soft skills που διαθέτουν. Προς αυτό τον σκοπό, το Workearly προετοιμάζει τους υποψηφίους με προσομοιώσεις συνεντεύξεων και στο σκέλος που αφορά τα soft skills.

 • Διασύνδεση.

Οι απόφοιτοι έχουν την δυνατότητα άμεσης διασύνδεσης με την αγορά στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, μέσω του συνεργαζόμενου ομίλου Vaquancy – The Global Recruitment Hub for Tech Hybrid Talent και της Remote.com

Τι περιλαμβάνει
η εκπαίδευση;

 • 100% εξατομικευμένο και εξ αποστάσεως πρόγραμμα εκπαίδευσης

 • Ασύγχρονο υλικό (e-learning)

 • Video Courses

 • Assignments / Projects

 • 1-1 sessions

 • Tests / Online Aξιολογήσεις

 • Kαθημερινή υποστήριξη μέσω Chat & Call

 • Mock Interviews

 • Online Coaching 

 • Τελική Εξέταση & Πιστοποίηση

Micro-credentials and Badges

brandmark-design (13).png

Η Reatcode είναι διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός ως εγκεκριμένος πάροχος εκπαίδευσης από το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Certification Institute - USA).

credly.jpeg

Η Credly είναι παγκόσμιος φορέας πιστοποιήσεων με πελάτες όπως η IBM, η Microsoft και άλλοι κορυφαίοι οργανισμοί.​

Founders

Μία από τις σημαντικότερες έως τώρα διακρίσεις της ομάδας μας είναι η ανάδειξη των ιδρυτών της εταιρείας μας στη λίστα Fortune 40 under 40!


Ανάμεσα σε κορυφαίους επιχειρηματίες, ο Δημήτρης Κυριακάτης  και ο Ευθύμης Βαφειάδης  διακρίθηκαν για την καινοτομία του Workearly, τη νέα εποχή στην επαγγελματική εκπαίδευση, το #careercoaching και το #microlearning.

 

#40under40gr2022

safe_image.jpeg

Συμμετοχή:

1 / Διάλεξε το πεδίο που σε ενδιαφέρει (π.χ Data Science)

Μπορείς ν