Έλληνες Τηλεργαζόμενοι που Δουλεύουν για Αμερική και Ευρώπη Μοιράζονται τις Εμπειρίες τους.

Έγινε ενημέρωση: 27 Αυγ«Τελείωσε το γραφείο, δεν υπάρχει. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει χρόνια τώρα ».


Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, 1972. Το πρώτο πείραμα τηλεργασίας θα γινόταν πραγματικότητα από τον εμπνευστή της εξ αποστάσεως απασχόλησης, τον πρωτοπόρο Αμερικανό ερευνητή Jack Nilles. Σε συνεργασία με πολλούς ακαδημαϊκούς από διαφορετικούς τομείς, μία μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία μπήκε πειραματικά σε καθεστώς τηλεργασίας που κράτησε εννέα μήνες. Όλα αυτά, 48 χρόνια πριν ο κορονοϊός αλλάξει ολοκληρωτικά το μοντέλο εργασίας και η εξ αποστάσεως απασχόληση μπει στη ζωή μας. Για την ιστορία, το πείραμα κρίθηκε πετυχημένο για εργαζόμενους και εργοδότη. Στην Ελλάδα, προ πανδημίας, λίγοι σκεφτόμασταν την πιθανότητα να δουλεύουμε χωρίς να χρειάζεται να μετακινούμαστε καθημερινά από και προς το γραφείο. Αυτό που στην αρχή έμοιαζε με επιβεβλημένη συνθήκη, έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς οπαδούς οι οποίοι ορκίζονται στην ελευθερία που προσφέρει και τον επιπλέον χρόνο που κερδίζουν αποφεύγοντας τις μετακινήσεις. Μια άλλη πολύ σημαντική παράμετρος είναι οι ευκαιρίες που παρουσιάζει η διεθνής αγορά εργασίας, για κάποιον που επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα, συνεργαζόμενος με εταιρείες του εξωτερικού.

To Workearly είναι η πρώτη personal online coaching υπηρεσία στην Ελλάδα που προσομοιώνει πραγματικές συνθήκες remote εργασίας και προωθεί Έλληνες σε εταιρείες του εξωτερικού για εξ αποστάσεως εργασία, βοηθώντας έτσι τα ταλέντα που βρίσκονται στη χώρα μας να ζήσουν εδώ με μισθούς και εξέλιξη εξωτερικού. εργασίας. To Workearly απευθύνεται σε υποψηφίους που προέρχονται από κλάδους όπως αυτοί των Οικονομικών, της Πληροφορικής, της Υγείας, του Management , του HR και του Marketing.


Remote Training for Remote Workers

📌 Remote Training for Remote Workers 2022 by Workearly: Πρακτική εκπαιδεύση σε δεξιότητητες για εργασία από οπουδήποτε.


📌 Η πρώτη αναγνωρισμένη πιστοποίηση για remote working skills από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως.


📌 Το Workearly, η Vaquancy και η Remote.com ενώνουν τις δυνάμεις τους προωθώντας ενεργά την εξάπλωση του remote working.


Διαβάστε Περισσότερα


Workearly Remote Schools

Workearly​ - Η πρώτη υπηρεσία στην Ελλάδα, που προσομοιώνει πραγματικές συνθήκες remote εργασίας.


Tο Workearly αποτελεί την πρώτη υπηρεσία που παρέχει schools που ακολουθούν πρακτική προσέγγιση για την απόκτηση νέων ικανοτήτων, δεξιοτήτων και εμπειρίας που απαιτούνται για μια θέση εργασίας σε ένα πραγματικό, ή κοντά στο πραγματικό, εργασιακό περιβάλλον.


Tο Workearly σε συνεργασία με την Slack, την μεγαλύτερη εταιρεία messaging για εταιρικές ομάδες στον κόσμο, συνδέει ατομικά τον κάθε εκπαιδευόμενο με τις remote εκπαιδευτικές ομάδες του Workearly, έχοντας πρόσβαση σε πλατφόρμες και βάσεις δεδομένων με πραγματικά datasets από γνωστές εταιρείες, αποκτώντας έτσι πραγματική εμπειρία σε υλοποίηση projects παράλληλα με την εκπαίδευση.Επιπλέον, εκτός από την ευέλικτη χρονικά και ασύγχρονη μελέτη, οι εκπαιδευόμενοι έχουν ατομική επίβλεψη και live αξιολογήσεις προόδου.


Σε συνεργασία με την Vaquancy, το πρώτο recruiting agency που συνδέει υποψηφίους στην Ελλάδα με εταιρείες του εξωτερικού, πολλοί εκπαιδευόμενοι θα έχουν την δυνατότητα διασύνδεσης με κορυφαίους οργανισμούς που ενδιαφέρονται για νέα ταλέντα.Η Vaquancy, το πρώτο recruiting agency που συνδέει τηλεργαζόμενους στην Ελλάδα με εταιρείες του εξωτερικού, και το Workearly, η πιο δημοφιλής εκπαιδευτική υπηρεσία upskilling και reskilling σε τεχνολογικές ειδικότητες, ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Remote και προωθώντας ενεργά την εξάπλωση του remote working.


Schools: